[动漫图库] 黑执事(夏塞BL篇)

雪比 发布于2011-6-26 17:28 2977 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
/ z8 E6 m' O9 p* S
- j5 b1 K* x/ U3 a9 B) `% f最近见太多人发图了,所以忍不住都要发下图 , R: a' u) E/ O1 l2 N4 n2 N  i( O6 q
& [3 m4 Z  v8 @& r+ s
希望大家都有爱啦!  无爱的请无视!& X: g) r- C) L( j6 R- x

+ D* ]' |2 B# U! b! k  q2 @+ C- }. K9 H( h
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(24)人评论

雪比 发表于 2011-6-26 17:34:52 | 显示全部楼层
回复 1# 雪比
' p' R% ]; V, O/ [, c5 U" i9 X+ _7 J3 p% v( `( L7 N
以下的图是为了kururu而发的(都是红发大叔的图)
6 C! c& h9 k3 {: A- v; y0 ]! |既然你都收左甘多红发大叔的图,睇下呢几张你有无?   e: Q5 L7 |7 V  ?

! \7 n8 a0 d8 `: G( f希望你中意啦/ P/ e/ ]9 t9 R: e

* U' ^+ W' k' [* S" P& v0 K
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

chrisrex 发表于 2011-6-26 17:35:13 | 显示全部楼层
两张图就冇啦?原来回复可见

雪比 发表于 2011-6-26 17:42:27 | 显示全部楼层
两张图就冇啦?原来回复可见
9 F& e$ m. B1 A3 Uchrisrex 发表于 2011-6-26 17:35
* `$ W* O  n2 I0 W  c
$ `& j% l2 [% A) p5 G/ Y
7 I, R+ G( H6 y' i2 M
本来我是设置左全部回复可见的,但系唔知点解有两幅走左出来

米小契 发表于 2011-6-26 17:51:58 | 显示全部楼层
原来楼主都是BL控

雪比 发表于 2011-6-26 18:14:04 | 显示全部楼层
原来楼主都是BL控+ x/ f. U' h( u; T" H+ w6 C" t
米小契 发表于 2011-6-26 17:51

+ c8 B: j  F, X# s. o* x. \" v+ p3 M7 d6 _1 g7 H, f+ p1 @9 L
2 N3 Q; {9 ^0 ^# I2 ~* u) T
  , m. T$ Z- v! c( f' K, V5 {
  都系跟各位大大学野啧

FAlelouch 发表于 2011-6-26 19:22:02 | 显示全部楼层
先回复个,看看其他图怎么样……

kwanyeung 发表于 2011-6-27 00:23:03 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-6-27 00:24 编辑 , D3 g8 ~$ \/ S, A' M* j% P
: J  d5 y9 j. B
支持樓主呀。又有圖睇啦。
' {6 ]4 k% B5 q
  L5 [) g) F# m  ?7 T' z哇,樓主。你啲圖。。。好邪惡,我知道你CUT咗下半身本來係ecchi嘅。

雪比 发表于 2011-6-27 08:43:08 | 显示全部楼层
支持樓主呀。又有圖睇啦。; D# ?: o' k/ [& y$ J5 _! V
( N% ^$ I# I# j+ x9 d" W
哇,樓主。你啲圖。。。好邪惡,我知道你CUT咗下半身本來係ecchi嘅。
2 ?/ I) B" }) |$ ekwanyeung 发表于 2011-6-27 00:23

/ z: p6 J' v  L6 u6 n
% F& o$ H: N9 t1 f& q. N' n. L6 G, }; N1 U
      睇来邪恶的唔系在下的图,而是睇图的人思想邪恶吧了!!

kwanyeung 发表于 2011-6-27 09:51:33 | 显示全部楼层
睇来邪恶的唔系在下的图,而是睇图的人思想邪恶吧了!!8 J2 ~4 h8 m/ b
雪比 发表于 2011-6-27 08:43

! ~5 `# u- s7 r6 Z* ]% w% b% s7 S7 @你唔使扮豬食老虎。
/ Z: V0 t7 n! c+ x. d7 A我知有2幅圖係由個同人遊戲出嚟嘅。 使唔使我去搵張原圖畀你睇吓。
9 q) S. ]4 f2 x0 U不過我知你都唔使我搵,因為我知你有。

kururu 发表于 2011-6-27 10:36:04 | 显示全部楼层
好似5错~~偷偷围观~~~~~~~

kururu 发表于 2011-6-27 10:39:29 | 显示全部楼层
最后那张~~~稀饭啊~~~~~~% }# `& t1 |0 y9 @2 T  Q- X, e8 J; j
- Z) E. P; s% n' ^1 _
还有~看来是我CJ了~~大家承受能力不错嘛~~~下次可放重点~!

123下一页