[每日闲聊] 空间新应用,类似QQ农牧场的快乐庄园~~

雪比 发布于2010-1-21 20:06 2353 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日上空间,无意之中发现有个新的应用叫做快乐庄园。
$ U8 f* S& d8 e+ S% \) m
! @, C1 f8 `- @8 ]添加之后,就发觉它同QQ农场和QQ牧场一样的模式,都是连系一齐玩嘎。
. L- m3 `8 I9 R0 J' F
4 V% G0 u) j3 t- L) r5 G之前大家都有讨论过,迟点粤漫社会不会都有个跟QQ农牧场一样的应用,难道就系呢个 1 h6 E1 x7 M+ W( p
; |/ G2 O" |' z% x
庄园D背景和植物无QQ农场甘好睇,而且功能都比不上~~也比不上开心农场
4 Y  ]- ]; V) R: H4 [2 G
; }; L& ?2 D: \# r3 ^4 z; Z有兴趣的,不妨大家入去睇睇。
& D- J! a5 N+ t% U  T8 o2 A- _6 x3 m) t7 ?. [1 l' C2 T* O
另已加我为好友的,本人都已经发邀请了。

已有(26)人评论

alexhus 发表于 2010-1-21 20:19:26 | 显示全部楼层
有兴趣睇下,玩唔到咁多啦。。。

cimmy210 发表于 2010-1-21 21:55:46 | 显示全部楼层
我好耐无用过QQ嘞.............

tandong 发表于 2010-1-21 22:17:39 | 显示全部楼层
姐姐,截个图睇睇,点好玩过农牧场啊!!

nhstljh 发表于 2010-1-21 22:28:06 | 显示全部楼层
难道这世道就只有农场??

雪比 发表于 2010-1-21 23:19:56 | 显示全部楼层
姐姐,截个图睇睇,点好玩过农牧场啊!!1 @% Q6 c. `2 o' E) |
tandong 发表于 2010-1-21 22:17

4 q) m% R4 G" O2 H' ?! `$ c" `0 D/ Y) V& d" h/ y! u% k
比较一下就知咯: E  A! q7 z$ y
- b* Y" ]/ z2 u
开心农庄
3 e9 e% K" h( B( ?3 p5 l9 b 开心农庄.jpg " `% a3 `7 L$ s% ^* ?6 B

5 E& n" ^3 ]: j5 X( U  e! t6 VQQ农场5 K3 h) P% z, L9 G& ~8 I, ]

kevinchan 发表于 2010-1-22 01:45:12 | 显示全部楼层
完全无兴趣。路过

tandong 发表于 2010-1-22 11:11:42 | 显示全部楼层
比较一下就知咯; Q$ t# U1 N6 e, u# z% P, }/ ~
) L0 J% ?, O+ `  V% F
开心农庄" Z2 }# M& _" g$ |
) R/ V4 d/ Q- {: b# ]; S4 |! d  U3 o8 L3 B8 W3 \
QQ农场
4 D* Y3 Y4 N( Z( e178785( l  k4 s: r0 K( |4 U! N" J1 ~
雪比 发表于 2010-1-21 23:19
想呕!看农牧场

kyo1983 发表于 2010-1-22 11:51:28 | 显示全部楼层
依家好似好兴呢样嘢,见好多呢D论坛都附带上呢D插件

kevinchan 发表于 2010-1-22 13:49:21 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料

tandong 发表于 2010-1-22 18:13:08 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料4 M# t, ^, w8 G1 N. q/ c: W1 e
kevinchan 发表于 2010-1-22 13:49
可以换化肥,是2.5-5小时噶快速肥,超多野送!

雪比 发表于 2010-1-22 21:07:06 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料
4 [+ I0 K* O% [kevinchan 发表于 2010-1-22 13:49

1 d. U5 N% X3 Z
% y+ Q* {+ T! j4 C1 N, d雀仔,你好有想头,甘都念到。

123下一页