[动漫讨论] 大家最喜欢《守護蛋精靈》中哪个角色??

達茲 发布于2010-11-17 20:04 2070 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
8 f8 l6 F4 ]3 I) S' L
! `( q7 N6 v( M5 u; n: z大家喜欢《守護蛋精靈》(守護甜心)中哪个人物?? / O7 w/ ~0 k, d" w: b3 e! g9 H
: o+ a; _* ?! H* X! P2 B! I' J
我最愛真城璃舞,在第32、40集被她傷心的表情萌到了。

相关帖子

已有(27)人评论

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:08:37 | 显示全部楼层
看我簽名圖就知道
/ o% U' B7 W- F- i! V" t0 h. N/ T7 B3 _5 r
守護蛋精靈還是叫番守護甜心吧

達茲 发表于 2010-11-17 20:14:35 | 显示全部楼层
看我簽名圖就知道
  x% c  W/ C) Z/ ?0 y/ Y/ |. v0 D. |( ^2 P2 I! M4 \
守護蛋精靈還是叫番守護甜心吧
8 ~6 n/ i1 g( F% ~- s3 j8 c4 B6 [/ a漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:08
2 K" @: T7 m& u7 v4 q: y; f8 s

: H% n4 |+ ~( Y, C. O+ U" X6 d! i
/ s8 t% Z/ y' s" X我知道,可是TVB是叫她做《守護蛋精靈》,$ b' k, F0 k3 ?2 Y% O- o) D) K

! Q; Y$ K7 e5 {) U$ g8 D% t# ~, M; Y
我怕別人會不知道,你最喜歡亞夢嗎??

Ace0210 发表于 2010-11-17 20:15:32 | 显示全部楼层
看我簽名圖就知道
8 U- W& L1 Q" `+ @+ S9 M# P$ @$ `1 {6 g( X4 c* ?. X
守護蛋精靈還是叫番守護甜心吧7 q/ T) R! M3 s# ^6 }
漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:08
) G6 y9 q' B$ \' n$ l$ T& W; i

/ ~' U, l! r. N1 f& S
" Y" A( M8 p2 e# y5 c0 [) D9 t, N& e$ ^, ^
慢步我一開始l中意AMU
9 k; X! N( z! ?& K  P( R9 @後期中意撫子...說知她是.....
; m/ S, O/ `' N% w7 K- ^$ b之後就中意...7 u& B; C! S# @* C
唔記得左咩名
1 Q: k; j; N/ q/ u4 C! S! V: [反正佢唔係守護者

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:20:07 | 显示全部楼层
我知道,可是TVB是叫她做《守護蛋精靈》,
% q( q; X/ H2 M3 B7 A% F8 q/ V7 Y+ l* G* s' z- M

; ]3 U* t) Q9 ~; ^( C我怕別人會不知道,你最喜歡亞夢嗎??
4 U+ {9 g4 H9 M/ z$ k$ E. r達茲 发表于 2010-11-17 20:14

8 Z% m; W8 J/ t1 @: r: n. y' d# m' S1 j, d6 i

! C# A: w2 R2 F8 Y   
, i" R" O1 [0 M呢套都算幾出名的,所以你打番原名都應該會有多人識.... X7 p! ~; N' s& ]/ ^! e* B3 S+ n

8 h. f4 l* e* d+ c亞夢很可愛 話說TVB準備出52-102集

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:21:45 | 显示全部楼层
慢步我一開始l中意AMU
0 i8 D) n$ |: C# f+ G# h後期中意撫子...說知她是.....: V2 f0 q: e& ~# o4 l
之後就中意...
, c5 {" N4 c  I# v2 l" S- e! O唔記得左咩名1 P0 N* e; o: c; k- z4 n7 b
反正佢唔係守 ...$ N1 L: p2 e8 ~* H* i( j6 ?
Ace0210 发表于 2010-11-17 20:15

3 D* j: C: ?+ n" w
# T5 b: w+ {- q* X7 r  t$ O/ s: `4 z6 k$ n. I8 m$ Z

- k% K% R- f1 C$ P. N9 e1 y0 U* N撫子男扮女裝= =

Ace0210 发表于 2010-11-17 20:23:24 | 显示全部楼层
撫子男扮女裝= =3 P4 ]7 `  Q. j$ F" ]/ M* a! j
漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:21
" D8 M# C/ P; p; E& u
7 ?( w) {$ A: h5 A# p6 V' y
0 c9 F% _, z( _: G3 S
我第二季都未睇完無睇啦
3 z8 p$ D( N/ x+ s6 n8 Q  M+ |1 j1 S第三季日本做得太失敗3 b* O! p! B; y1 |+ J6 f
決定唔睇啦

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:27:06 | 显示全部楼层
我第二季都未睇完無睇啦# A9 n, D2 `) j; G
第三季日本做得太失敗2 p/ m2 j( _, z' J) l
決定唔睇啦
8 G3 m$ p6 h% N9 L3 K& x9 SAce0210 发表于 2010-11-17 20:23
$ V% k. ]8 a7 z0 T& ~3 J4 q7 x, x

9 X9 O2 A. @% ?: `5 ?% @- _/ d$ p5 |9 B8 g  Y
    8 L; f" J7 d' i  i% M
第3季我都未睇...不過我好似記得有睇過真人版= =

gaoxuming 发表于 2010-11-17 20:27:18 | 显示全部楼层
我第二季都未睇完無睇啦第三季日本做得太

達茲 发表于 2010-11-17 20:27:36 | 显示全部楼层
呢套都算幾出名的,所以你打番原名都應該會有多人識.../ m/ y3 }* K! n  n

y3 d4 U. W9 z7 r- K亞夢很可愛 話說TVB準備出52- ...
! X1 Z' F/ `. x7 I漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:20

# Y" I3 e# D' W" ]
0 s1 i# n* e! X( }亞夢也不錯~~不過我看見百度貼吧上有很多人罵亞夢,
  k8 w9 r9 E; S# t% p4 j9 U, y9 Q# |" a; y
還叫亞夢做母雞?

Ace0210 发表于 2010-11-17 20:28:36 | 显示全部楼层
第3季我都未睇...不過我好似記得有睇過真人版= =
: {, W! ^0 g2 m漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:27

5 n, u5 ^' f- M1 D" _) h; I# f/ i* _& ]. P* m' b& i5 N  \
) q- n. d2 D# }  h! [
第三季你睇開頭十幾分睇到火滾$ y8 X5 E  R) E
第一最好睇

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:29:22 | 显示全部楼层
亞夢也不錯~~不過我看見百度貼吧上有很多人罵亞夢,/ L3 Z5 L5 c& e: O, Z. \; a

2 j# W  n% s. n. A0 A還叫亞夢做母雞?# `# o) T2 D/ U5 e5 `
達茲 发表于 2010-11-17 20:27

. ]' j: q* I0 n0 p- T, p7 l4 N1 w4 A6 h) [1 P5 k

3 a6 E$ s. t, J2 \    ; r, V7 _2 G2 Y! P. o9 j
母雞= =點解咁叫佢?求真相

123下一页