[动漫讨论] aTV的小女神花铃

達茲 发布于2009-2-17 23:32 1641 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aTV今天播小女神花铃.....剛剛聽過。。是重配的。。配音和有綫不同   h" {% O4 p% Y
; W* E' U) c4 T
不過九條姬香好像也是錢惠玲配??大家聽不聽得出???

已有(12)人评论

迪格斯 发表于 2009-2-18 00:11:49 | 显示全部楼层
还未看,唔知道。。。。

迪格斯 发表于 2009-2-18 00:13:52 | 显示全部楼层
旧先睇左一下,应该系周文英,其他都系游戏王里面的配音。。。应该系新嘅。

huang 发表于 2009-2-18 09:40:24 | 显示全部楼层
等紧下载收藏中的了,近派ATV有钱,播的动画都很有爱

aubert22 发表于 2009-2-18 11:35:09 | 显示全部楼层
无睇电视,唔系好清楚~顶个~

達茲 发表于 2009-2-18 15:30:22 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-2-18 00:13 发表
+ h/ _5 Z6 E$ |, D" ^( P# j3 a旧先睇左一下,应该系周文英,其他都系游戏王里面的配音。。。应该系新嘅。
: ]* b& O( k6 j4 j  G: p
周文英是配主角花鈴,九條和音是黎景全(即遊戲王的阿良)
( v2 c# _8 ~# L8 ~* }' E
7 m- H7 p! g5 H8 ^4 S2 ?
4 ?) N, k" ~6 j" z9 d% F九條姬香好像是錢惠玲???印象中她第一次在ATV配動畫。。。。
. v% [) [% l6 Y! G6 j
/ ^6 o+ ~8 J1 L我超喜歡她的聲音/ m& E- _2 H) `% \5 b

; u7 L2 u$ a# B! Z6 R- [[ 本帖最后由 達茲 于 2009-2-18 15:35 编辑 ]

達茲 发表于 2009-2-18 15:31:46 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表 7 h" U0 s/ `2 B7 u0 U! y8 `

. K; i" T( N! I7 s' [
  _/ q& r- |4 y$ G% J  S( Y如果真系咁有錢就唔會裁員200人

yugi2005 发表于 2009-2-18 15:47:58 | 显示全部楼层
||||||||||||||||||死得啦ATV,拿到再好既片都无用||||||||||D配音系甘俾人挖角。。。。。。。。。。唔知几时连郭生都俾人挖埋就安乐晒啦……" A9 e6 {8 k( P/ {- W; L% i9 ?

2 `9 {+ q' c, b1 }' W' }5 H而且最近选片的质量仲好有问题添………………………………
* F1 u8 ?# Z8 N' p/ `" W4 u8 F' e" L

達茲 发表于 2009-2-18 18:01:48 | 显示全部楼层
LS你唔中意唔比人中意架咩???? 3 ^* R7 w- p! p
2 |3 F2 q, H: C+ n6 I3 X- ?( @4 w
我就好喜歡看小女神花铃的粵配。。。。
9 N% G1 m* C  @; B/ c# g7 }
- X# \! b' z0 s: W敢侮辱我最愛的姬香。。。小心我哎死你!!!
+ _( _8 ?, ?2 [) q; n& _! k/ Z) y  ^3 C& q: R8 U- Y1 o9 p$ h, I' `

迪格斯 发表于 2009-2-18 18:04:10 | 显示全部楼层
原帖由 達茲 于 2009-2-18 15:30 发表
6 m' h* g: H9 S, j6 L" I9 h( U7 F6 _- V; E* ~. j. q
周文英是配主角花鈴,九條和音是黎景全(即遊戲王的阿良)/ t/ J; K1 K. A# W6 ~% q

, ^+ E( l: M6 a! S. ]
  o! R% a. z, `. |5 y" k九條姬香好像是錢惠玲???印象中她第一次在ATV配動畫。。。。, j9 F) o& Y, _" B& n; a0 G
! B) H8 Q' C) ?+ G. X
我超喜歡她的聲音
我并唔多知道宜家atv自由身的配音员的名字,玛娜那个都有,彻之进都有。。都系粗略睇睇,未十足眼力去睇。

wjr5200 发表于 2009-2-18 21:05:51 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表
3 s0 L0 C# t* K$ R/ a4 H等紧下载收藏中的了,近派ATV有钱,播的动画都很有爱
5 H# |8 ]' s% {' t/ K, T
的确系甘,正

思思远 发表于 2009-2-18 23:58:48 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表 7 N. {1 ~2 F9 M; D8 R
我都觉~~有时真系想睇ATV都唔睇TVB
$ ]$ |& A3 q& R* h8 p  H; G不过好可惜第一集错过左,唔知几时有得下载呢?
& \% t' M# A# _1 H. ]$ |" C( y  X" m# w* Q( D' \: Z1 b: D: X

12下一页