[其它更多] 『三色堇』全体活跃成员对粤漫社的祝福

空灵 发布于2010-7-28 00:00 6518 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Mr.Methanol 发表于 2010-7-28 00:34:53 | 显示全部楼层
嘎嘎= =看来我写的太短了= =早知道你们连翻唱圈都提起我就吐苦水了= =一肚子苦水= =真是蠢了= =不过算了那些总会过去的~~我的目标是干死那些看不起我的贱人们!

kevinchan 发表于 2010-7-28 01:27:00 | 显示全部楼层
楼上好邪恶啊

竜崎 发表于 2010-7-28 01:37:07 | 显示全部楼层
三色堇真係快手3 X/ S& k/ W* n8 ]
PS:琴晚见到某人发牢骚,哈哈/ P/ F% m4 y% h$ J7 O6 u3 H
kevinchan 发表于 2010-7-28 00:02
7 F6 ^; o( ]$ @
係囖,竟然有人咁唔识趣,真係抵死囖...其实我冇谂到会係咁庞大嘅帖,真係宏伟+壮观...我都係唔好噏咁多嘞,费事讲多错多(心照不宣哦=_,-!...)...
1 E5 O* r0 N  K$ @- c
! f% c  r5 G8 F, x( b0 r
感谢
3 x/ P$ g. y/ ~) C& @- X写得仲好过我~~~ ) d0 V% T6 E' U1 R; y$ d

/ F6 D  t7 D  y. u) w+ U睇来我要退忍!
! e2 z  _9 m! f& `$ G1 \9 dKiver 发表于 2010-7-28 00:13
/ R# u; M. g3 O0 a
$ l# m+ z" g8 G
K社唔好隐退住啊,照而家情形嚟睇粤漫社冇咗你唔得咖...的确,唔係我卖花赞花香(自己人赞自己人),老实讲,空灵无论係文思、创意定係人脉、组织方面都可以话係独当一面咖,我认为以佢嘅能力绝对可以将『三色堇』做大做强嘅同时,亦都可以帮到粤漫社发展得更加有声有色...

eegbook 发表于 2010-7-28 04:29:04 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。

maplep 发表于 2010-7-28 04:38:27 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。5 p; i6 P; t3 k
eegbook 发表于 2010-7-28 04:29
3 Z. {" t/ K/ Y) F8 |
# s0 z/ l7 t% i/ _

& y1 B# C0 y- i    有红包拿哦6-60

eegbook 发表于 2010-7-28 04:51:40 | 显示全部楼层
有红包拿哦6-60
3 A+ C. a8 r$ ]; Bmaplep 发表于 2010-7-28 04:38
& [/ g" f: |/ g; t8 j& M# S
* Z8 O  m8 _) v( y. W

( `+ F1 G7 J$ Q$ s1 o$ d, X    真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。: z8 i; `' |5 k, O: q( h
点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。

kevinchan 发表于 2010-7-28 04:53:47 | 显示全部楼层
竜崎所言甚是

maplep 发表于 2010-7-28 04:54:22 | 显示全部楼层
真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。# n* C$ J, L& d0 ?/ E$ C7 k1 k
点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。
, g* v+ M( R0 D' peegbook 发表于 2010-7-28 04:51

" G1 u( Y- I) y7 O1 R( R5 U
4 C( q+ T& _# {- {8 W* f9 S/ n( L6 _4 j3 W' Q8 s" u$ l
* \9 G4 c: O9 \- { sasq.JPG

eegbook 发表于 2010-7-28 05:14:51 | 显示全部楼层
maplep 发表于 2010-7-28 04:54
$ M! N1 k. N% ^4 L/ c0 K

6 x6 W& Z! b/ C0 `, z' p" x3 g5 ?# x# B6 W8 l
    果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。

maplep 发表于 2010-7-28 05:20:36 | 显示全部楼层
果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。
+ |. Y/ ^- D) a5 L# p: \eegbook 发表于 2010-7-28 05:14
4 s. m* S- D/ t' w6 H

3 x7 Y5 P9 `5 {& F; z6 ^* m
2 ?; r, x4 V- h% v+ Q    请我吃餐面也可以

eegbook 发表于 2010-7-28 05:22:02 | 显示全部楼层
请我吃餐面也可以
+ v- }9 S4 s: M3 v( ~1 emaplep 发表于 2010-7-28 05:20

) R: S4 e1 |* m) x3 k$ k1 ]6 ?4 ~7 ]6 A' m/ j' J7 f) L  [

1 L9 }" v% h: b6 }% A    几时黎中国旅行下,系度发个短消息比我,到时请你吃面吃到饱为止!OK

落☆茉 发表于 2010-7-28 08:04:41 | 显示全部楼层
于是为啥TUT尊不公平 。。。。minna看啊看啊!奖励全去空仔那啦!!!呜呜呜~~~~
: l  N" ~7 n- r, E& F/ S- F: T; w% A- [" z- b, H4 O+ [$ `
啊呜=  =b路过路过。、。

评分

空灵 + 16 私人奖你的啦~