跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創]高立的未來世界DVD 1-26話(完)[29.5GB][粵/日語~繁體字幕]

manman 发布于2010-2-23 23:58 6164 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
# i' K1 \% {/ A3 p/ |

' F) K0 w  l5 _; r2 \8 ~; ?6 }/ J產品名稱: 高立的未來世界 (26話) (完) (香港版)(7DVD)
  _9 c* B: ?# L( B! Z藝人名稱: 宮崎駿    x2 z$ h0 t# I* W
檔案大小:  29.5GB (4.30GB)(4.31GB)(4.31GB)(4.31GB)(4.31GB)(3.98GB)(3.98GB)  
4 V4 w/ c2 G% {: V- }& j
語    言: 粵語, 日本語
* G& K. A- l! b5 n% a7 o" r! A* W字    幕: 繁體中文
, `6 m3 ^! s! s* C% X8 s7 C* H製作來源地: 日本
' h2 \! Q  Y" E6 c/ Q+ N制    式: NTSC
2 R) E: x8 p$ q影碟格式: DVD-5 /VOB - c* M! K! _* s5 p( G  X
區    碼: 3 - 東南亞(包括香港、南韓及台灣等)
; k: E0 N1 x; _' }+ U下載工具: JDownloader
0 D5 R6 T  N( _0 h  D  f: Z分享時間: 空間自砍
, Z' z6 W+ F& D+ R% S5 ~存放空間: Megaupload

0 k" w/ G$ ]( W$ N" @' u, o: Y# m

: B" J  s  k5 a8 z
1 @' [4 K; I2 s$ a" [: F/ s& |/ x  ^+ O9 N2 m" C0 L
% o: T7 p2 Q3 N+ P' h0 ?( ^& z0 L# ^
; W( D& `0 l5 `+ z0 Y' ~+ N" y* j/ e% J% ^

2 }) P8 o" Y# s9 l6 b內容簡介:$ n5 {. M1 j& J0 ], [
第一話 被遺留島
  f" v" w) D+ I' Y7 @) d& |第二話 踏上征途 4 S; e" Y  }2 K; [
第三話 遇上阿西
  [8 f8 V, X5 a/ z% j2 U8 I' L# i第四話 巴拉克號 & a* M1 a- L& r
第五話 英達仕多 1 m3 v- U! M( m; c. a- c/ U
第六話 泰時叛逆 # l+ @3 d2 p6 G5 m+ `0 f5 ^2 _9 n% J0 L
第七話 追跡 / B0 I8 c8 [- W8 Z5 L: f
第八話 逃亡   o- g" y) O9 ?" Q  |! `- e% i. B. B
第九話 親人之謎…貝利
& E6 b9 H  t% ^) y0 S第十話 古拉亞博士 ' n! D- }! J' G' a# E
第十一話 逃脫
! U& k6 T; t, \# o第十二話 三角塔
; g. {; d; P, W' e第十三話 海哈巴 , L- m' y+ _7 c/ B3 ~
第十四話 島上的一天 : j4 E; c2 t* U0 Q
第十五話 歐羅和阿西
" j) N7 a. _8 B5 Z( W第十六話 二人的小屋 4 _! x$ ^; i- ]3 w/ m8 G2 u, F
第十七話 戰鬥
% x( N0 a$ G& E" ]  Z$ Q3 ]2 Z+ d第十八話 炸炮艦 " G# |2 z, v0 K! V' H( s) h" f
第十九話 海嘯 + f4 P3 h7 X$ u9 y3 N& S- I
第二十話 再見“英達仕多”
' |- X0 d4 ~: b5 m1 c第二十一話 地下城的朋友 6 }$ |* s/ m5 ]1 O# K0 N9 h
第二十二話 救出 8 S! Y5 D/ F4 W* V. v
第二十三話 太陽塔
: p/ N$ ]5 Z% m  O; |" n) g第二十四話 毒蛾號
9 `5 W3 L6 z$ b$ W4 X# p/ S! u第二十五話 英達仕多下沉 & n+ k! G; z3 t% U% P; |3 m5 q6 j
第二十六話 大團圓
9 ^( L6 j1 W7 C( T  I

4 E! ]  _- C5 Y1 \# u$ u<< 免 責 聲 明 >>/ z) l8 W0 E  L, ~1 V
※ 下 載 鏈 接 僅 供 學 習 交 流 之 用 , 請 下 載 後 在 廿 四 小 時 內 刪 除 。! Y2 T6 s" X; e& E. t5 ]5 G$ o
※ 此 電 影 乃 本 人 網 上 搜 集 , 不 承 擔 任 何 技 術 及 版 權 問 題 。
: O# I1 x1 s6 B7 i※ 本 人 不 承 擔 網 友 將 此 用 於 盈 利 或 非 法 目 的 後 果 和 法 律 責 任 。
1 X1 }- R4 m, i: b# B
- g0 h2 ?- u3 J+ x! i6 c7 V
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

" @8 J0 {( y+ ~2 v# z. U

1 {9 l- y+ s6 {! b( T+ W  M; [) e

评分

kevinchan + 3 + 80 + 1 原创内容

已有(81)人评论

maplep 发表于 2010-2-24 00:01:43 | 显示全部楼层
( V) `1 S7 D3 q$ [# I( L8 q
; o" K' v6 h, o$ ~0 f又是我第一??我还是在这下吧。。在DOTMU下楼主赚不到星梦,在这下楼主才赚到星梦

manman 发表于 2010-2-24 00:10:25 | 显示全部楼层
又是我第一??我还是在这下吧。。在DOTMU下楼主赚不到星梦,在这下楼主才赚到星梦, t, [9 j6 T. W+ @4 _
maplep 发表于 2010-2-24 12:01 AM

9 V0 F# }( ]. l( E9 p6 d, ^, A7 t' A# V$ u, I+ E2 ^9 W9 h
我有星夢賺???

kevinchan 发表于 2010-2-24 00:11:49 | 显示全部楼层
多谢MM分享!最近真係多嘢下载啊,要抓紧先得

PTK 发表于 2010-2-24 00:15:03 | 显示全部楼层
我想知是不是iso檔, 或是其他格式.

maplep 发表于 2010-2-24 00:18:33 | 显示全部楼层
我觉得是ISO的吧

aubert22 发表于 2010-2-24 00:18:39 | 显示全部楼层
可可以发ISO 啊manman靓靓~~

manman 发表于 2010-2-24 00:48:10 | 显示全部楼层
可可以发ISO 啊manman靓靓~~, i$ w6 C  y2 U  u0 C' Z  W1 t' U( p
aubert-22 发表于 2010-2-24 12:18 AM

; e# n# Q5 r8 W$ X2 E7 O
  F$ c9 L( r, w3 {可以'''''''不過而家高立我已經UP晒,冇得救啦,剛UP緊''惡魔人:魔鬼人默示錄''我停左佢再整iso啦.因為剛放入軟件開始.

平常心 发表于 2010-2-24 00:54:28 | 显示全部楼层
DVD版本画质应该多好还可以,文件大吾大,

manman 发表于 2010-2-24 00:56:09 | 显示全部楼层
我想知是不是iso檔, 或是其他格式.
7 a8 T- ^7 y+ R+ O1 L/ _7 tPTK 发表于 2010-2-24 12:15 AM

1 @: W4 m" d  g# C  ]& c' V  P* H7 f; f( W/ b. b, A
iso檔同vob檔都係dvd,iso檔要用軟件備份出來,我懶用軟件整,所以就咁copy個file出黎之嘛.我唔覺得iso檔同vob檔有咩分別.我冇壓縮過係原碟放出黎架.

平常心 发表于 2010-2-24 00:56:36 | 显示全部楼层
文件太大,等我买咗新硬碟再下多谢,

aubert22 发表于 2010-2-24 01:17:42 | 显示全部楼层
iso檔同vob檔都係dvd,iso檔要用軟件備份出來,我懶用軟件整,所以就咁copy個file出黎之嘛.我唔覺得iso檔同vob檔有咩分別.我冇壓縮過係原碟放出黎架.
- z" \6 u; Q5 g" {8 r7 h2 p! b7 R: |manman 发表于 2010-2-24 00:56

* w# Q- U% O" J1 Z  ^7 m1 g唉~你唔知ISO对于压片嘅人黎讲几方便~不过你家都发左vob了,无ISO就唔下黎压了,纯支持下~