跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 全職獵人 DVD 粵語版 (63-78集)

manman 发布于2009-8-7 23:17 4122 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
, d$ c4 N0 @* `2 z8 t7 I$ W  [9 O2 ~+ F- m1 N
動畫名稱:全職獵人    [已解決]" M7 l1 J+ Z4 P( O
集  數:65-66集  (即OVA1  Disc 2)
$ p. R$ I" R: L6 z( x; e$ m
語   言:粵語9 {4 V0 ]: D& i- K. l* B
字  幕:冇) N) \4 N7 H0 d- Y0 T& ^' l8 g  ]
檔案格式:DVD-VOB或ISO5 X8 y$ ^1 s+ g* i( z
途     徑:BT或免空都可以

已有(27)人评论

kevinchan 发表于 2009-8-8 08:59:57 | 显示全部楼层
佐为版本嘅OVA1&2应该可以满足你要求吧         http://bbs.dreamxt.com/thread-63807-1-1.html1 \' g; [( m/ |- Q7 i* a& t
    MU下载,HK应该可以用代理下载

manman 发表于 2009-8-8 13:02:45 | 显示全部楼层
佐为版本嘅OVA1&2应该可以满足你要求吧         http://bbs.dreamxt.com/thread-63807-1-1.html2 N7 j1 t. ~1 S; i/ N. a9 I
    MU下载,HK应该可以用代理下载3 G, F) t# m% \6 ^6 V7 a% x
kevinchan 发表于 2009-8-8 08:59 AM
# z* D! Z4 C% n/ r

9 E# v& ?% Z  p; t' c7 F/ m$ d唔該晒你先''''''''''''
2 ~, W/ t1 f5 D# X& P你俾網址果個人放既係MKV黎,MKV我唔岩呀,全職獵人DVD粵語版我租左1-62集,所以想搵番DVD版黎儲番齊一套呀.. s/ N' K, Z9 ~) U9 \5 x0 j' q+ h

. f* `8 u/ M: b6 ^% E全職獵人 DVD粵語版63-78集我搵極都搵唔到黎租所以先試下係到求檔.唔知有冇人可以幫到忙呢.
! c) S7 g2 |% x; z) m
3 }! F( W2 ?( o* _- O所以呢個故事就教訓左,見到唔齊既動畫真係唔好去租,好似之前我見到有網球王子租,但唔齊既所以都唔敢去租.費事又好似全職獵人咁又多一套唔齊既動畫係到呀.

kevinchan 发表于 2009-8-8 13:50:47 | 显示全部楼层
其实你係米想刻碟睇?如果係你可以下载嗰嘅版本,再刻落DVD度!(自己转格式)!另外,你租碟係DVD碟,但系文件好似无一种格式叫做DVD格式,压缩格式就有

kwanyeung 发表于 2009-8-8 15:42:37 | 显示全部楼层
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。. P) D! w  d% m! S1 t0 L- D
% [! C/ }4 J" R: O- v" O
不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。

manman 发表于 2009-8-9 00:41:10 | 显示全部楼层
其实你係米想刻碟睇?如果係你可以下载嗰嘅版本,再刻落DVD度!(自己转格式)!另外,你租碟係DVD碟,但系文件好似无一种格式叫做DVD格式,压缩格式就有; r; O3 z8 l' C+ j/ ~/ k  {
kevinchan 发表于 2009-8-8 01:50 PM
2 ]5 S8 M  I/ F) z& v9 x
! F  [. r7 U7 K4 ^! H
咁我改番DVD-VOB或ISO格式啦.我唔知要點表達呀嘛.嘻.......嘻

manman 发表于 2009-8-9 00:45:25 | 显示全部楼层
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。
1 `6 D/ q$ c5 H, k1 k6 G! r0 C% a  o' y" n  W# s7 m
不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。" F; G" J8 {9 K( Z
kwanyeung 发表于 2009-8-8 03:42 PM

* f1 R% \  @: i( u- N% |  U, f9 l& T% |3 p6 N% C
我今日又去碟鋪問過,佢話斷左貨呀.咁即係冇''''''''''吹漲
! V1 r5 _- u# D. n: N2 {2 F8 S& K1 `6 V+ W  W" x
講真'''''有得租既我寧願自己去租,我鍾意自己一手一腳去備份,知道檔案大小,咁樣先決定要D9定D5.

kevinchan 发表于 2009-8-9 09:12:51 | 显示全部楼层
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。
. R2 ]- G; Z$ \6 _' ~; V
# ^) W5 s5 h4 W4 B5 S/ y不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。  q+ u: ^% Y6 v6 v1 e
kwanyeung 发表于 2009-8-8 15:42
我都係咁话

kwanyeung 发表于 2009-8-9 12:11:39 | 显示全部楼层
自己整DVD最實際了。。。。) V% @1 @6 a# D; o- ?

t9 c' O$ ^/ z4 M! Y7 p自己整都可以預計到係D5定D9呢。。。。。
5 U8 k2 M8 g* f你中意擺幾多集落一集碟隨你定。。。。
7 K8 e; b: g# n9 W/ D) H  d3 S" ^$ \: t  D9 }$ }' G5 Z4 v/ I5 a( d6 ]
因為聽聞TVB啲DVD好極有限。

manman 发表于 2009-8-9 21:15:30 | 显示全部楼层
自己整DVD最實際了。。。。7 w3 J8 ]( Q1 `5 ^: a" R" h

5 J! y6 U( J4 k4 _# Y4 J自己整都可以預計到係D5定D9呢。。。。。
4 j1 ]$ p0 s9 E/ b( G9 w你中意擺幾多集落一集碟隨你定。。。。: n$ i1 F" `4 ~. B4 F
: x# x% E/ [  {- l0 w  s0 d
因為聽聞TVB啲DVD好極有限。
/ H3 z" k( ~# h, U4 B6 i% z) zkwanyeung 发表于 2009-8-9 12:11 PM
# D2 g7 Z4 T" n& b% p$ r

1 @8 I4 x% Z/ z# C2 g7 w9 d咁就唔知係咪TVB啲DVD好極有限,火影既DVD我就覺得好清啦.

kevinchan 发表于 2009-8-10 08:27:14 | 显示全部楼层
楼主去下载试睇下效果先係啦,啱心水嘅话就自己制作成DVD咯

ykcheung 发表于 2009-8-10 10:04:06 | 显示全部楼层
粵語版DVD一般來講冇日版DVD清晰.

123下一页