跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [原創][日式麵包王][粵日合成版外掛繁中字幕][更新1-69合集完][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2009-6-30 14:40 21882 次浏览 289 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2010-1-24 02:38 编辑 . R9 v& L, \% ~* |' n

) t* Q: ^6 w. \, N0 Q【片  名】日式麵包王2 K. N" F' m, h; l
【集  數】共69集
- s' o; `6 Q! _& v* n
影片格式】mkv1 m9 }: L; ~9 E0 q( w: D
【視頻編碼】X264" ]4 `5 ~- S1 y$ ^
【大       小】250-400MB+ f. c' ?3 r, B7 L. K( g. |+ Z2 Y
【死檔日期】3年無人下載
9 S) f7 L, X( `【語言字幕】TVB粵語,日語            外掛繁體字幕
7 f# Q, u3 ^6 f, I【音  頻】兒童台mp3、aac, m3 G; z0 r  D2 k5 q
【儲存空間】MU
) t" A3 f4 t  S# Y& B5 _2 e% z6 n0 T- L" @& Y  Q

5 y2 O# H" W  a本來有國語(台灣)的。但我冇上傳。如果想要請去下BT。
6 e/ O8 J- {6 x8 ^4 M1-41集為粵語OP,41集後日語OP。
, a1 \8 _" G5 {& X依套動畫TVB CUT左好多。。。5 t3 Z" s0 i; A+ u0 f
好多地方冇心機做到完美。請見諒。
* r: K, K- w* a  q! D. H; z* }( n# }. G- i; ^
03-05字幕:http://www.megaupload.com/?d=QJ24VCE7
' U/ }7 [% _+ H
2 ~* p; R3 \) l1 z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
6 g+ T- a, }. ]0 \2 u" m- C7 p

* D4 C/ M6 R% H: A
snapshot20090629180244.jpg ! Q# }6 k5 z7 O6 \1 q0 q9 _
. C; Z+ w! p) p6 r snapshot20090629180324.jpg " w; r  T3 i$ ~

" E1 v* c, e% U( r" u

评分

ninaomu + 6 + 20 + 1 原创内容

已有(289)人评论

huang 发表于 2009-6-30 15:04:30 | 显示全部楼层
果然系人有多得闲,漫有多高产

ninaomu 发表于 2009-6-30 16:42:40 | 显示全部楼层
我实支持嘎,不过请你优先更新之前几套合成作品先" b6 ], q$ p0 |1 A) }& f7 d$ @/ Y
哩套若你连载落去的话连载完再down,依家无咁多时间

kwanyeung 发表于 2009-6-30 16:49:13 | 显示全部楼层
我实支持嘎,不过请你优先更新之前几套合成作品先
8 O7 Q- N) e3 ^3 o! ~) k8 C哩套若你连载落去的话连载完再down,依家无咁多时间
# A2 H, [( i! S( Ininaomu 发表于 2009-6-30 16:42
# o% X: @& [+ K1 N! J" \' q8 u
合完七小花。。得番DOREMI,鋼鍊同數碼。
% {5 m# k) z& U" _3 `$ `我會優先合數碼同鋼鍊。跟住再合DOREMI同依套。。

kwanyeung 发表于 2009-6-30 17:05:47 | 显示全部楼层
果然系人有多得闲,漫有多高产
7 p1 O& k3 O  P* }huang 发表于 2009-6-30 15:04
. h* j$ G8 S1 Z0 J' n' l
暑假先比較得閒啊。。。暑假過後就。。。

aubert22 发表于 2009-6-30 17:14:58 | 显示全部楼层
黎支持下你先~~咔咔~等你嘅FA~

yrj 发表于 2009-6-30 17:46:39 | 显示全部楼层
好久之前我用翡翠台首播版合成,可惜在卖广告之后有些部分无录到,搞到我无心机合成~ NY1600发左1-17集就无发~ 本来仲等住距传埋再合添~

wjr5200 发表于 2009-6-30 17:53:57 | 显示全部楼层
支持楼主连载

j95101 发表于 2009-6-30 18:27:05 | 显示全部楼层
国语就唔洗啦+ S- m& e6 A* t/ l' ]0 l' x, X" a
日式面包王,梗系要支持~~; ~5 b0 }$ E0 |+ |; i/ `
我觉得最搞笑系和马整日本面包44号果集~
/ i) W* M& [5 m9 w笑到我肚痛

雙皮奶 发表于 2009-6-30 18:37:03 | 显示全部楼层
支持樓主~我也在自學合視頻(實際是沒事找事做

henvytsui 发表于 2009-6-30 22:55:52 | 显示全部楼层
呢出野……好睇么?

freedom246 发表于 2009-6-30 23:06:33 | 显示全部楼层
肯定支持啦!!呢出好睇,想当年睇左几集粤语,就等唔切去下左成套日语来睇啦!!