[社区发布] 美少女战士S TVB粤日双语合成版完(修正127音頻)

huang 发布于2009-1-23 16:19 52261 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2009-1-24 15:35:23 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表
. B. h0 Z  b' \6 R) w我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

8 j/ Q" L$ A* c4 V4 I2 Z迪兄唔好生气,可能我语言上有点含糊,质量我系想讲画质既质量,因为我睇过你之前发的几张图片都比较暗色。
: n, W% X5 P' {) Q& U0 ]因为我既言语不当,我在这里向你真诚道歉,希望你原谅!!
& D6 b' x% c4 z+ T; V我系十分支持迪兄既合成作品的!!

ddarcy 发表于 2009-1-24 17:18:38 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表 2 a6 C# m+ T2 ^( ?4 p
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

# N: D; h0 `( \& x2 z, _/ P; e% I( W+ C5 ]# y, B
freedom已經修改了帖子, 而且也道了歉, 這只是一場誤會, 不要傷和氣
6 U, M1 D8 `/ h/ Y: d" A  N! a& f9 E0 o6 d% q$ y# i; i; A
我絕對信任你的合成技巧的質量

ninaomu 发表于 2009-1-24 22:02:51 | 显示全部楼层
来支持第3集~~

ykcheung 发表于 2009-1-24 23:07:46 | 显示全部楼层
支持第三集的同時,希望樓主發下第一集.

him8212 发表于 2009-1-25 00:11:29 | 显示全部楼层
請問各位大大用甚麼軟件找到片源的,我找很久都只有英文字幕版本

huang 发表于 2009-1-25 09:08:24 | 显示全部楼层
原帖由 him8212 于 2009-1-25 00:11 发表
9 ?% Q5 L0 l4 i" |7 X+ ~請問各位大大用甚麼軟件找到片源的,我找很久都只有英文字幕版本

/ Y# q# R# d! l# Y( lWINNY,你想学我可以教你

Xoun 发表于 2009-1-25 12:39:20 | 显示全部楼层
下埋H大叔嘅第92话先.

ykcheung 发表于 2009-1-25 17:00:42 | 显示全部楼层
想問下H大叔,最後星光由XOUN大神來搞定,第一部已經OK咗(雖然冇下到),那麼SS與R會唔會搞定呢,同埋希望XOUN大神可以把第一部的連接給修復,有一些過期了,謝謝。

ddarcy 发表于 2009-1-25 17:29:55 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-1-25 09:08 发表 * H* v8 ]% b: u5 V. H6 e+ F3 t

1 P8 v# E$ F! f( |4 r; [WINNY,你想学我可以教你

8 i$ _4 E9 J+ J3 c$ R" N7 ?
2 O# C7 l- b5 ^. L, [1 [3 P) S9 d我想學啊, 我亦都想學合成, H大叔可唔可以教我?   
; X: p! N& z0 Y9 u. `例如應該用什麼軟件?

雨恋星辰 发表于 2009-1-25 19:05:31 | 显示全部楼层
多多支持啊

huang 发表于 2009-1-25 19:58:46 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-25 17:29 发表 : [9 y0 V6 w: ]' ]! r1 b
0 P7 g* j. Y$ \3 P2 \" g
1 l+ E0 W: K& Y+ h
我想學啊, 我亦都想學合成, H大叔可唔可以教我?   
/ ?. l6 ^  |3 p  b/ E例如應該用什麼軟件?

2 b: o2 C$ p0 _( X7 ~% E合成就吾识点教人,WINNY下载就可以教下

Xoun 发表于 2009-1-25 21:34:19 | 显示全部楼层
第200话试听音频测试:
4 m; l+ x& N' X5 l已经尽力了.唯有等待高手来做了.... (注意:只供那些有片源的~~sorry)
3 I3 n" y( @! D8 c5 g! c! f
! t- e3 y& q) \) E美少女戦士セーラームーンセーラースターズ第200話& Q/ T# L* y5 w( I% [

9 ^: G  |- _. X3 H5 b提取码 2759c4fd