[社区发布] 美少女战士S TVB粤日双语合成版完(修正127音頻)

huang 发布于2009-1-23 16:19 52176 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ddarcy 发表于 2009-1-23 23:26:25 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2009-1-23 23:15 发表
: `. b7 G) c0 q3 v6 q7 ?5 AH大叔有冇以下三集啊.我下左N天都系停留在哩个数字..超郁闷的说
: P; B- K, b1 N6 o7 F) i8 A7 D108998

6 K& \( x. G/ h. V
( S6 U0 A( D' h8 A" ^9 _7 R, \) [7 [' W: i' I1 e$ x. W/ y
想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?
5 U+ B/ i& T" K2 m6 v我在網上找到的意大利片源只是animax版

huang 发表于 2009-1-23 23:39:30 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:26 发表 , G/ B7 S$ K8 Q1 d" ]) I" M
% I) {2 ^/ p6 t" e* Z

! a' Q. y5 v2 c9 t# r4 X6 L
$ A! Z6 H' B& p7 v+ ?想請教 Xoun 君, 在winny 內見不見到有 IQ博士 的日版dvd片源?
% A  Y# q. B" `% z2 p7 l我在網上找到的意大利片源只是animax版
/ U4 a2 F0 {8 e% v# U& z7 Q( n
大约在半年有人分流过,好似百多集,要啃的话很辛苦的

Xoun 发表于 2009-1-23 23:51:25 | 显示全部楼层
原帖由 ddarcy 于 2009-1-23 23:23 发表 4 x% x) I% g2 s$ v: @1 v

- B; `9 w* r3 [8 m
, f8 e% E( c% d4 P4 U唉, 當年我的錄影機壞下壞下, 結果種下這個果

6 W! c) w, R' ^# ^; Q6 |% ?& M* z; b: k, A
冇相干啦.至紧要有晒全套粤语.得一两集音质差D唔算得系乜野..照睇可也

quill 发表于 2009-1-24 01:36:38 | 显示全部楼层
91意思系第几集噶~~?~- Y$ `# V4 t! {- {% U) Z

) X# \/ W# J9 T% `% P# b9 H S从几多开始噶~~?% E4 F' u  r+ Q8 l

4 y+ e' |; A9 L2 q3 T9 t# D& |我好迷啊

kwanyeung 发表于 2009-1-24 06:02:03 | 显示全部楼层
支持啊!+ Y9 w: M, }6 E6 t# X
畫質好似幾好咁...

freedom246 发表于 2009-1-24 08:46:08 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2009-1-24 01:36 发表
' ]( {" f3 \& V' W, A: z91意思系第几集噶~~?~
& `; z0 |. L' ~& w1 S
7 @/ w6 s# f; iS从几多开始噶~~?) |; A$ Z* C" d3 E- `

( X! ]5 w& ^. G' n& h6 z- D% |9 @我好迷啊

6 f$ A; X  T- w- k- o) ?S系从90开始的!!

yan1003 发表于 2009-1-24 12:54:13 | 显示全部楼层
同之前迪格斯發的是一樣的嗎?" I6 T$ e% j3 S6 }) Z( {) [$ c5 Z% f
我下過了~~不過都支持

freedom246 发表于 2009-1-24 13:18:07 | 显示全部楼层
原帖由 yan1003 于 2009-1-24 12:54 发表
1 D0 m! q: L. u5 y. ~9 @& S, m同之前迪格斯發的是一樣的嗎?) x$ [% |1 P3 Z; Z: g4 d
我下過了~~不過都支持

( {! j; F! z' f3 N9 _- ~4 H5 z唔一样啦,画质方面要清晰!!
1 m% D+ a$ a) }5 n6 G. D+ A0 \% G" ~# a( |9 z4 R% n. i

hikaruyin 发表于 2009-1-24 14:15:54 | 显示全部楼层
支持者過路過之

迪格斯 发表于 2009-1-24 14:36:55 | 显示全部楼层
原帖由 freedom246 于 2009-1-24 13:18 发表
8 B. b' `; c& f( E4 R* c; ^! |) F9 F& I3 V% V+ V! t& ?+ X' z% ~
当然唔一样啦,质量要好很多,而且又无内锨字幕!!
我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

ykcheung 发表于 2009-1-24 14:44:30 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-1-24 14:36 发表
1 {( e- k4 ?" X6 d4 Q, Z2 ^; e1 B我的本身就系无字幕的,你自己连睇都未睇过人地做的凭乜野咁样讲啊,你自己唔会尊重其他人都唔使咁样讲野挂....仲有啊,唔该你讲清楚质量系指画质的质量定系合成的质量.

, |3 ~: {9 a% c, n
6 N7 U0 s; n) \+ A& }; I' w迪格斯哥哥,請不要生氣,大家有話好好說.

kwanyeung 发表于 2009-1-24 14:59:20 | 显示全部楼层
字幕佢有你冇咪你蝕底啲囉- - ) z" @5 V# o. J' b
我諗佢指嘅係畫質嘅質量者。。唔洗咁勞嘈= = 我都明白咁辛苦合成比人踩係會火啲
" M8 L% T! Q. D0 o5 |- D0 C9 _咁易發火對你亦都冇好處= = 大方啲= =