星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AD][小为作品][2008.11.17][新魔神英雄传][粤日国][DVD][MKV][46集全]下载过期

佐為 发布于2008-11-15 11:35 20231 次浏览 234 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2008-11-15 12:45:18 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-15 12:24 发表
& I$ v) }' M2 K+ r+ {# a& q; m& P- z& k6 b7 I# t
H大叔好似Down AD好慢架。。。
( ^. q& b" S4 M& y' f/ a0 ]而家我MU都有300K/S以上速度啦。。。我Down乜都唔惊啦,纳米都有成M上落。。。
2 E2 Y3 G0 F# {9 L
真系羡慕你嘅光纤线路

遗忘爱 发表于 2008-11-15 12:45:33 | 显示全部楼层
用下载软件下载噶文件名冇办法重命名' ^( \- V. l2 k4 L6 C& I
- E) e1 K- L( f9 a0 x4 l
都系网页格式,好晕  E% q" K4 v; W. a

& w8 c$ ^& f5 j/ u用保存下载又好慢~) S4 h5 \3 T6 B2 n) ]

; |' B, }4 f5 @% j9 I  g唯有装IDM吗?速度去到多少?

kluntan 发表于 2008-11-15 12:49:38 | 显示全部楼层
我直接一按保存就系用迅雷下載了~

183334257 发表于 2008-11-15 13:04:14 | 显示全部楼层
咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖

jomalm 发表于 2008-11-15 13:56:28 | 显示全部楼层
哇哇, 爲姐又發經典作品, 多謝晒。

sksson 发表于 2008-11-15 14:10:34 | 显示全部楼层
为姐合成三语噶新魔神英雄传,过来支持下先
8 d+ G7 z- p+ r硬盘无乜容量,要迟下先下~~

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:14:09 | 显示全部楼层
多谢晒为姐~~~1 P; r' i; {0 E" U; [

* G& ~! c1 D3 o6 U% z5 _4 ?8 [/ o! R6 k. o
AD除咗另存为之外仲有无其他下载方式~~~6 _0 M0 X( K) ?
直接保存下载速度实在“快”得惊人~~~' q5 P3 _5 }. r: i! T. ~" J
有时仲喺下载咗大半就断咗~~~~~无奈

GavinDX 发表于 2008-11-15 14:21:00 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-11-15 13:04 发表 ! s+ A* U6 O: Y
咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖

. B3 M2 ~2 S: h( [咁我就真系唔知点讲好,关系大概就系咁(按出品年代来分,由旧到新)魔神英雄传2---->新魔神英雄传----->超魔神英雄传

佐為 发表于 2008-11-15 14:21:35 | 显示全部楼层
AD要用IDM下载。。。: u; H8 A% J3 H! q

2 j3 R# K) o3 v7 b$ M2 g/ [$ \软件在外面那个贴里。。。
; @& X( E8 ^8 J: ?, M  S9 ?8 W5 I2 z. e! `5 _
下载方法看就是了。。
2 M$ ]+ `4 f- C; S# V' V0 z. }( W* Y- ~) K, o. K8 Z: ]) ~
超魔神英雄传??我有啊。。。; j1 w! N+ c0 H' o# D# H5 m
0 t' }. W, J3 o9 A# \! _) C
不过是日语版,不是DVD个只,你要要??& V& `/ b$ z; e% {1 J
2 v0 V: o7 h8 f" V8 N& Y( q' ?4 @
- -我都想摱粤语版啊...
  v+ u4 S' x8 m: K1 }: Q& p
+ Z" w  W/ u4 U9 q没就没计啦
3 O) _) d4 Q* {: Y$ L
. \/ W# z# T& x不过我都是中意前两部个D风格,后面个D风格好似怪怪地咁
" r! u' R, [" P6 b2 y
" _8 \" I- }4 k不过就故事而已,是第三部好看D。。6 F" l% h6 M: g1 e7 G7 U" d8 h/ W

5 u- S" o# o+ h# y" U4 t" M1 p因为后来啊虎王同翔龙子分开佐两个人....

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:27:19 | 显示全部楼层
哦····好~~~0 l4 D3 f& U; S) e. v
唔该晒~~~
$ `/ o5 n' U# c9 `& j6 z7 u搵个绿色版试试·····
2 [1 p! m4 f/ \8 E& E, c唔多钟意装噉多下载软件落部脑喥~~~

GavinDX 发表于 2008-11-15 14:28:02 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-11-15 14:21 发表
% N- u( H- p# s" sAD要用IDM下载。。。8 _6 O2 B  ]( y  b1 J; Q* H' i+ I
' \' b6 [& O2 |# |6 r3 I
软件在外面那个贴里。。。
: T6 ~* k1 Q# U, u. i- y- ]; p, r4 A0 e: i+ J: Y2 @4 ~  t8 I3 ^
下载方法看就是了。。
7 Y4 H# H0 B% E* q! i% H8 V; u) n
2 Y4 H, ?, ^! T# e- X. w超魔神英雄传??我有啊。。。
) N3 D) k5 q# L) n, Z7 q& r
- Y1 J1 k2 v6 t9 S* {  c  K不过是日语版,不是DVD个只,你要要??
/ v" m: d" S& \; F8 p
" O% E" m+ z! _. h' ?# l- -我都想摱粤语版啊...
) e; b$ [# l" K% r$ G) d+ b$ `2 \$ d) X2 W& }: C: ]0 O
没就没计啦- t9 _: V. F  a- F. H- H# ]& @  J

* J) z# H- j9 D2 t: ?. f" t不过我都是中 ...
$ k, ]7 D' C6 k. x3 r
印象中其中一代把剑变到型,唔知道系米第三代,隔左太多年啦,早已经唔记得清楚,咁你嘅超魔神英雄传大唔大架?我见你发亲D野都超大,我硬盘已经冇乜空间咯,如果有粤语版就好咯,点解会冇人录制架,真系谂唔明。。。。。。。。。。

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:30:33 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-11-15 13:04 发表
' o5 V7 z  }- E( @' g咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖
$ h5 y7 Q; g$ K* u$ t
9 J- b0 U7 I% ~5 s7 g% b/ m
7 K7 C0 T: R- V3 \3 _% j  c5 R9 Z3 A5 R
魔神英雄传II咪即喺新魔神英雄传囉~~~
. E) k3 Q; Q0 B' q/ ^0 j! z) M9 ~4 t: X6 z% o& P' f3 h* S
超魔神英雄传喺第3辑·····0 `; Z0 d; Q6 r6 j

7 E! K( r# x$ Z魔神英雄传系列就得3辑~~~
$ x9 ?- ?- T# h" P
8 z/ Q2 f8 B& h9 b& V/ ?感觉上超魔神英雄传画风变咗~~~* K% ^* p1 |( }; i+ F+ o4 ]% u

$ \$ N. l& Z$ {7 C啲人物好似吹气公仔噉~~~唔多钟意