星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[小为作品][高智能方程式][OVA全系列][日粤双语MKV][2010.9.27]【更新II的第五集】

佐為 发布于2008-7-30 14:57 34756 次浏览 388 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2008-8-12 22:34:30 | 显示全部楼层

回复 47楼 佐為 的帖子

真的真的非常非常感謝为姐呀~~~~~~

Laputa81 发表于 2008-8-12 23:32:23 | 显示全部楼层
zero 1-3部分时段唔多同步······
& W) H6 Z  u& ?7 E2 _9 L7 Y- w5 }5 Q' V" k. K) }( l
报告完毕~~~

huang 发表于 2008-8-13 00:18:58 | 显示全部楼层
又是AD这空间,真系顶你吾顺了

ninaomu 发表于 2008-8-13 00:35:57 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-12 23:32 发表
+ I$ y' v9 }+ ]5 g  F$ {7 ^9 ezero 1-3部分时段唔多同步······- ?4 V  K1 L, E: e9 X

. {: k6 p# P: B- `, r9 i0 e报告完毕~~~
& Q+ J* V/ D7 O8 l
哗,你咁快睇完啦~~~???
; L3 F& ?5 m+ K; P0 s  Q我净係留意日文部分并修改字幕咋。。。。。。。

Laputa81 发表于 2008-8-13 09:20:15 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-8-13 00:35 发表
: J& l. W5 x" n0 L- L: h6 g9 A
4 X, x8 m2 [5 i' t& }' X6 K哗,你咁快睇完啦~~~???2 V: W3 z9 X; ~8 L) e
我净係留意日文部分并修改字幕咋。。。。。。。
' I  f4 J4 H9 H8 T) `% Q" O
' c5 ?  m3 t6 V! k6 A
8 X7 a. [3 M/ m9 e8 {
我唔喺睇晒咖~~~
; r' a; z- b2 h! l* w" c. F  e6 A$ E. d4 _( ^8 h4 d5 ?+ F
只不过喺一截一截噉拖过睇睇有无唔同步咖咋··········

佐為 发表于 2008-8-13 10:17:52 | 显示全部楼层
唔是啊,我呢对正加,你再看下

Laputa81 发表于 2008-8-13 13:32:13 | 显示全部楼层
例如第3集6分半钟左右香子掴车人个巴······& X5 h6 A) q- f! V8 @- X
: R% G% J: h- L3 A, f# R2 T: X
打咗之后先有声········
! Q1 n! C# V& K$ d  Q4 l0 K" a8 K1 D/ C4 a- Y5 N: L
Er·····时差大概0.5-1秒左右~~~
/ {6 X$ i, G7 }
3 T& B; X) q  x. Z2 `/ p/ ^可能喺我挑剔啩~~~

ninaomu 发表于 2008-8-14 21:01:33 | 显示全部楼层
为姐,拿来封装的zero的视频源 原本是AVI、还是由RMVB压回AVI的?5 B6 x5 f" t; V6 `5 s$ k

) D7 \7 y( \, j; o[ 本帖最后由 ninaomu 于 2008-8-14 21:08 编辑 ]

佐為 发表于 2008-8-15 14:42:55 | 显示全部楼层
avi5 P% A( q5 d7 q# k* M) K: M
/ \' l( H0 L6 y7 {* ?- x; u2 f
补返II05~

ninaomu 发表于 2008-8-15 15:48:16 | 显示全部楼层
终于等到了,唔该晒为姐额~~~~~~~, }9 v. B3 x" N
05年那时觉得ZERO的RMVB已很清了,不过现在当然觉得不满足啦

佐為 发表于 2008-8-16 10:55:36 | 显示全部楼层
是啊,不过唔想再整过了,麻烦到死+ h  \( G# e, |* I

0 M* V* c: Z. a0 D/ E% g而且最近唔得闲

ninaomu 发表于 2008-8-18 22:28:19 | 显示全部楼层
重温完ZERO1-4集了~~~~继续等待后面的集数