跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] [转载] DC华纳《雷霆沙赞!众神之怒/神奇上尉2/奇迹队长2》[2023]【1080P/英语】

HQS 发布于2023-4-21 02:08 2879 次浏览 126 位用户参与讨论   [复制分享主题]
香港孟波 发表于 2023-5-17 02:47:06 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2023-5-17 02:19
7 }* l; @0 D' [. k3 |) f- P& Q为咗吸引男性观众,有D片如果拍得太烂唔咁样吸引唔到人
% `) M; L4 @% }: [+ Y
當然,不過FALL意外地拍得幾緊湊..其實好難....

snzt79 发表于 2023-5-17 12:13:47 | 显示全部楼层
香港孟波 发表于 2023-5-17 02:476 i5 u6 c1 v4 H7 P
當然,不過FALL意外地拍得幾緊湊..其實好難....
- F1 m9 \' R4 C" p
系啊,其实系点拍架,真系爬上去?

香港孟波 发表于 2023-5-17 16:13:39 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2023-5-17 12:13, k% V. U) b6 o! `
系啊,其实系点拍架,真系爬上去?

' a9 e  ~# r3 Y- j7 Q& R) N0 K% @/ j2 K$ y好似話真係做左個台係個山上面,不過係只有最重要果截,但都成3米高....1 P4 g% ?0 X$ G% L5 o  u9 q

1 z" j1 [, n9 Y不過條女好勁,手部力量,可以拉個人上去,又可以掹住就咁半空影相..
6 V" Y) |! J! i; T8 f: u9 S. H7 H6 Q2 ?6 H1 ?* B
得個位置咁少,好難拖到個幾鐘既戲,但導演做到...勁..但又唔會悶..

snzt79 发表于 2023-5-17 18:25:58 | 显示全部楼层
香港孟波 发表于 2023-5-17 16:136 G" p# o. u% {, Y7 E! L
好似話真係做左個台係個山上面,不過係只有最重要果截,但都成3米高....8 c: W% N  k' J

, Y- l4 B; q& J. c3 R$ a不過條女好勁,手部力量,可以拉個 ...

' }3 D' E+ }' M1 F- K4 A呢种类型的片应该系受电锯惊魂启发吧

勇者罗兰 发表于 2023-5-17 19:55:25 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-14 01:36
6 i5 i+ W$ g: H4 l  j( o你看,这时,回来看看你的评论,我又想起了,转过头,又全部忘记了
) p* Q9 @2 a+ \8 _8 w
甘用物理治疗法,帮你记翻起啰

HQS 发表于 2023-5-18 00:39:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-17 19:55
& C7 G  U0 n4 o1 D甘用物理治疗法,帮你记翻起啰

! O1 J4 c8 c. S% X$ m5 Y吓我呀,不是物理超度,不打紧

勇者罗兰 发表于 2023-5-18 17:29:54 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-18 00:39
5 q: M5 s: B5 ]0 _6 r吓我呀,不是物理超度,不打紧
) _' ~( l9 C0 \$ D$ Y0 o' \
好野黎噶,用完你就记得翻噶

HQS 发表于 2023-5-18 17:49:13 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-18 17:29; ~$ `7 z, s8 V0 U4 n
好野黎噶,用完你就记得翻噶
' j% J5 e9 w1 V9 X' d8 g6 C0 L2 h
记得什么?回来吗

勇者罗兰 发表于 2023-5-20 01:12:27 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-18 17:49
1 n% m0 c+ v7 s, b记得什么?回来吗

* e/ l! c0 M7 n# U% @! T! b0 V记得你回左乜呱

HQS 发表于 2023-5-20 02:13:04 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-20 01:12
0 O4 x( q+ Z9 e3 ?- J记得你回左乜呱

7 ~7 |" X% K" S+ C9 Z就是不记得,问你呀,你叫我翻的

勇者罗兰 发表于 2023-5-21 00:51:35 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-20 02:13
/ X! ]# J3 P5 w( [就是不记得,问你呀,你叫我翻的

6 r( V/ O% }: r* F甘你咪翻下啰

HQS 发表于 2023-5-21 04:16:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-21 00:51$ C0 M, B+ x0 B0 x4 O7 _/ {
甘你咪翻下啰
1 d! F2 h) H* @: W
行,交给我