[社区发布] 粤漫社严禁将资源上传任何商业平台及贩卖赚取利益的行为,发现可疑杀无赦

Kiver 发布于2021-12-10 09:17 2016 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:12:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:54
* p  H( C- H: n$ o  r7 d9 y邀请码0 ]4 n4 e9 k! v- g
高等级会员可以免费提供给他人注册
" m  [' H% C( L4 S3 O& }% X6 k找不到他人提供,上淘宝交10元买一个

, e# o) u; M1 Y( h咁卖嗰个都要承担风险嗟,要高等级喔,可能会封号喔,搏唔搏得过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13:35 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:540 N" c0 m- c) R. x3 L
邀请码- |9 q) M6 `2 j: _7 l
高等级会员可以免费提供给他人注册
6 c7 n1 v  U4 O- Y- I找不到他人提供,上淘宝交10元买一个
/ M3 S2 \2 w% W1 m
而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔

Kiver 发表于 2021-12-10 14:23:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13
3 I6 [% J4 F0 D) q: `! z/ ?而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔 ...
) J1 ^6 p; t5 A0 I+ a7 q' b
所以除非自己老友,否则真的博吾过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27:44 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:239 b' e" W5 N( E3 e/ O# u! ~1 c
所以除非自己老友,否则真的博吾过
) k( B, [9 h' N+ ?1 _$ }
我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖
' P# I4 S7 Y, A8 o$ `但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守规矩咖嘛

Kiver 发表于 2021-12-10 14:58:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27
/ j) X( p3 j3 G* g$ P5 z9 k; ^0 G: x我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖9 @( I% p2 W7 }2 j4 Q  j
但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守 ...

+ `" I3 R- U5 v5 g5 U仲谂紧点搞好
) S8 t, B. I# `% g: H
9 _; y7 s- \: Q收10元一个号,有没有人受

bingojerry 发表于 2021-12-10 15:09:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:587 p6 Q4 X5 E7 K) P
仲谂紧点搞好/ F' V5 ?8 n1 y! n

& y0 }5 h% Z: o2 |收10元一个号,有没有人受

) ]4 d. H& K- ?% H  L* v5 S& M2 W10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题呢?主要都係呢样

Kiver 发表于 2021-12-10 15:23:39 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 15:095 m$ Q. s6 n9 i( G2 H' x
10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题 ...

6 Z, m( l. G3 ^% _. m) p' P冇可以规避,只是增加成本而已

shiraishi 发表于 2021-12-10 18:59:35 | 显示全部楼层
要加以限制

Kiver 发表于 2021-12-10 19:09:25 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-12-10 18:597 }; |8 x+ i8 x! `- r
要加以限制
0 T. h+ e7 \, L
所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 19:09; f1 h/ T7 i7 F: r
所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!

o& ?" l8 }% z8 S$ @4 w甘大锅。。。

Kiver 发表于 2021-12-10 21:21:37 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10
  ]) d, U; U# f甘大锅。。。

; H2 x$ L4 J! l4 u* b4 C或者每年会费,10元

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:31:28 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 21:21- ~# k$ a2 p' N9 h
或者每年会费,10元
, j* _. e) }4 s: V5 Y- s
好似越讲越犀利甘