[社区发布] 粤漫社严禁将资源上传任何商业平台及贩卖赚取利益的行为,发现可疑杀无赦

Kiver 发布于2021-12-10 09:17 2017 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:12:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:54
( B' E* x, a% X; x+ S, @' e邀请码
/ Q  h9 @  l" ?7 s, G高等级会员可以免费提供给他人注册
/ M7 X0 p  K8 \$ e7 W; X找不到他人提供,上淘宝交10元买一个
% T: h) I; ^% }# S
咁卖嗰个都要承担风险嗟,要高等级喔,可能会封号喔,搏唔搏得过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13:35 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 13:54
% r7 [" b, M, A" q  Y6 g% E邀请码
" c/ C* x" ~% W7 ]: G( [高等级会员可以免费提供给他人注册* x2 H8 o4 E  @, v9 Y
找不到他人提供,上淘宝交10元买一个

- T; m( }" u  C" X而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔

Kiver 发表于 2021-12-10 14:23:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:13
/ Y6 s5 r% S9 i5 @* j6 k/ D: T而且你卖俾咩人都唔知,万一嗰条友偷资源去卖嘅,卖邀请码嗰嗰都一齐封号喔 ...

* P& V0 g8 r/ r  r9 f所以除非自己老友,否则真的博吾过

bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27:44 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:23) N  v1 l- X4 K! E
所以除非自己老友,否则真的博吾过

; r* }. N. L" s( h我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖  i& Q/ E$ ^% S- j% S! h7 J9 F
但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守规矩咖嘛

Kiver 发表于 2021-12-10 14:58:30 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 14:27
1 N/ ~  Z9 z6 g) `我讲係咁讲,但係技术上实唔实现到我唔知咖
" F; h1 U! a8 v$ L4 ]1 H但係我始终认为限制注册好,话晒唔係个个都好似我咁守 ...
0 _3 l" P: S  R9 S8 M
仲谂紧点搞好
9 A" G# u1 q8 D' W
* w  c' q  J% p. F, u收10元一个号,有没有人受

bingojerry 发表于 2021-12-10 15:09:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 14:586 L# L2 J3 ]% Q
仲谂紧点搞好
; \$ N7 q0 }* w
& n6 X1 ~' A  w$ n收10元一个号,有没有人受
* P/ }7 {* P8 Q  t
10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题呢?主要都係呢样

Kiver 发表于 2021-12-10 15:23:39 | 显示全部楼层
bingojerry 发表于 2021-12-10 15:09- Y6 s6 h; Y" B( X% f
10元唔贵,我觉得如果真係有爱嘅唔会在乎嗰10蚊,但係咁样收10蚊先俾注册系咪真係可以规避到偷资源嘅问题 ...

( U; T4 d' Y- \" W5 ?# N冇可以规避,只是增加成本而已

shiraishi 发表于 2021-12-10 18:59:35 | 显示全部楼层
要加以限制

Kiver 发表于 2021-12-10 19:09:25 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-12-10 18:59
$ r& ~. o4 ^) e5 j# V要加以限制

$ x; i. O% v) X所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 19:093 i7 ^# a. x" u
所有账号变成验证账号,交10元验证激活回!
1 I9 V( G  [3 ~
甘大锅。。。

Kiver 发表于 2021-12-10 21:21:37 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:10, [/ }" y1 `" V+ g
甘大锅。。。
/ T/ ~* a3 h& d. T  F
或者每年会费,10元

勇者罗兰 发表于 2021-12-10 21:31:28 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-12-10 21:21
: _. t2 \9 m  O- V/ u/ d或者每年会费,10元
0 S9 ^' ~) u! a7 N8 A
好似越讲越犀利甘