[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2970 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53:43 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:461 M- v0 _+ @5 ~1 _# K0 A  q% f
好吧 我放棄了 哈哈
0 L6 B, S8 k  C
其實,我都係留空佢唔做住架!

vyea11 发表于 2021-4-2 23:56:01 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:447 M, b% G3 O. |. o& x. D  K
咁樣,你即管試下啦!
/ S1 s- q& ~  y1 p
噢,我會嘗試下

vyea11 发表于 2021-4-2 23:57:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:537 A+ u5 ?2 y( o! J; S. @& S
其實,我都係留空佢唔做住架!
/ s2 b0 Q2 Z9 y5 Z& ~
無法啦,你的等級是街長,很難找到和你等級的人1

bingott 发表于 2021-4-3 00:24:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53
  q2 Y0 v! p6 i  \) y& D+ [  a其實,我都係留空佢唔做住架!
1 n7 J+ }; c" p( b4 K3 J
不過我已經接了 9 Q# |% g6 b/ R6 ]: C! ]- P) [& g7 ^% k

. F) d( P" i( e9 x  L( Z但是完成唔到

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:447 ?9 ^, A* L" H% C- d* D
我加人家唔知人家會唔會加我

$ N; w$ e  F7 \& `: o7 B你要俾D信心自己

vyea11 发表于 2021-4-3 07:36:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:232 T+ U6 ?4 _' D9 {7 O; Z: T! Q
你试试才知道~~, G4 g* p! _4 |, z; v+ b* Q
# m- B3 Y9 O* W) s
我也答不了你
% Y$ ?# V; U9 @% C/ i
又有新問題,申請時,我見到如下,( v$ v+ q, h3 V5 z( v* R& A. l
        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。* Q$ j0 m% z* s; [% C" X
您可以在帖子页面、日志页面、图片页面等使用道具," L; k- D7 X" D) }

7 ]+ h" w* a& Z意思是否唔用三次道具咭,就唔能任務成功啊?

Kiver 发表于 2021-4-3 09:34:15 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 07:36
7 Z# h0 _' U* A1 N8 P又有新問題,申請時,我見到如下,
. L0 m: D8 }- t  h. W, p5 r: f6 I+ ^8 S        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。' s, t4 y2 Q- z
您可以在帖子页面、日志 ...

5 I' N! V5 ~' P. u你申请左边个任务??

vyea11 发表于 2021-4-3 09:59:34 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 09:34
2 e( \( [& Q7 l, b你申请左边个任务??
! K2 Y1 l& m& b+ c; r
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依然0%啊,唔係話等級相近就得咩啊?很奇怪啊。

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:18 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59* P" ^* S( }( ~% \
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...
$ t' f; h& ^' [  ?7 O) h- o
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:49 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59; J) I& `" T  u" Z' d8 Y
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...

% C1 m) _0 s& F4 |- K6 v' E6 Z你的好友数又的确是3了

评分

pusacg.org + 10 我在3月已將樓主拉入黑名單

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44: y. }# i9 r0 F, v* d5 @! J
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

. [! |5 M" u, j" c+ C1 ?, |' i我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

vyea11 发表于 2021-4-3 11:01:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
  b; I* C: n; n你的好友数又的确是3了
3 x( s: b- M& R9 Q
所以先問究竟點樣才任務成功啊