[版务讨论] 粤漫社有增加表情包的必要吗?

Kiver 发布于2021-3-5 13:00 8352 次浏览 186 位用户参与讨论     [复制分享主题]
pusacg.org 发表于 2021-3-21 12:13:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-21 12:03
& _1 B. m; r( F3 b+ ~* Y查了一下后台
$ F3 m+ o3 f1 I: ^8 i! f# G是需要(包括他关注的人和他的好友)
  P* W0 Q2 b4 b( U0 b. H
冇人關注嘅我 我就@唔到其他人咯

Kiver 发表于 2021-3-21 12:28:58 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-21 12:13
8 w% j% [$ N6 p+ h9 @冇人關注嘅我 我就@唔到其他人咯
- @+ e4 e$ }! E
可能我是站长原因,不受限
. w& w$ X( j( K7 O9 ?6 c4 x/ H1 F5 }+ |1 M7 i8 X5 g  |3 D
你要通知其他人,必须你加了他为好友
. u% d, ?2 W/ r1 m4 ]% ^7 C( b- @9 |% j: Z9 j
或者叫埋你的老友一起试试,现在不知道是哪里的问题
* H6 c5 o( G( K5 y! h2 n  {" R/ P! M2 }+ n$ u2 A
但前提加了好友,应该是可以解决!!

pusacg.org 发表于 2021-3-21 12:39:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-21 12:28
! t1 [+ h- C2 u& J可能我是站长原因,不受限, F" J+ C! B; W" g# p

5 h" |5 A# O8 i. ?( S3 q: |你要通知其他人,必须你加了他为好友

" n, b6 F$ s5 h! Z唔知 係唔係加好友嘅關係啵 我之後再試; V; }7 _+ \" [$ z% [
勞煩曬K社長

vyea11 发表于 2021-3-21 12:49:54 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-21 10:114 ^) H! ~. a/ O# X$ U' H
再試Batcat嘅好友關注唔成功嘅 其他人又得嘅
0 u/ M8 O* a$ ^@Batcat
7 q/ b% P. r8 F( p, F1 h$ I@hdcy

% `6 T+ m. |& f" V. Y. N3 p2 G& p@我咩事啊

pusacg.org 发表于 2021-3-21 12:53:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-21 12:49
. r" J; j9 Y) {- _" M* [@我咩事啊

- z% q% |# r) x1 U% W3 @借你嚟幫忙測試下好友關注功能

Kiver 发表于 2021-3-21 14:06:35 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-21 12:53
) b: ~' P/ H9 l7 ^0 l借你嚟幫忙測試下好友關注功能
# j; t1 }  \- q  h0 b
甘是否代表成功左?

Kiver 发表于 2021-3-21 14:06:59 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-21 12:49- w) W3 `$ p& t2 d5 k" q8 H* |( ?
@我咩事啊

) i. v3 t6 k: @6 }1 U你是看到论坛通知入来,还是入来时发现在有@你?

pusacg.org 发表于 2021-3-21 14:16:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-21 14:06
2 C$ X0 H& n8 _甘是否代表成功左?

8 ?1 {; F( J* k0 [; u- R: j我唔知喎 要問vyea11至知喎. \3 d7 o8 J4 h' S7 s& x: r4 v
@vyea11

hdcy 发表于 2021-3-21 16:15:49 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-3-21 10:11  X6 Q2 X2 z5 u
再試Batcat嘅好友關注唔成功嘅 其他人又得嘅
4 R% u& _1 U. E3 ?8 h: W" ^) c2 Q, h@Batcat
- g. [8 r7 H6 G, F@hdcy

, w0 N5 M/ t, q% a7 e1 f玩紧乜嘢?

Kiver 发表于 2021-3-21 16:23:31 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-21 16:15$ N5 V, b: X% y6 f& V
玩紧乜嘢?
- e& u% H  c6 L; W8 Z& F
测试紧  可不可以发贴同时通知某人过来一起看贴

hdcy 发表于 2021-3-21 16:29:50 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-21 16:238 ~6 n  L: e! i- M
测试紧  可不可以发贴同时通知某人过来一起看贴
) z+ J5 h9 z# Y. ~) I! d9 u
之前试过啊,可以啊。

Kiver 发表于 2021-3-21 16:32:05 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-21 16:291 x7 K# m1 T5 C; X5 @) R; l
之前试过啊,可以啊。

/ q  `# a  K. x1 U* `  L. q, M现在就是看看其他人@你,在系统通知有冇反应