[每日闲聊] 我入来粤漫个几月 觉得都吾系好多会员..

bobo0755 发布于2011-9-8 13:05 9901 次浏览 85 位用户参与讨论     [复制分享主题]
返返去去都系几十佬回帖的..
% ^' |# W+ e3 ]2 I% J; p/ j3 C! ~4 k+ H+ f3 _
系吾系粤漫做得吾够好啊?

已有(85)人评论

lwj23 发表于 2011-9-8 13:07:10 | 显示全部楼层
因为大把人看帖不回帖.......

help6288 发表于 2011-9-8 13:24:04 | 显示全部楼层
驚見悟空家族

bobo0755 发表于 2011-9-8 13:24:15 | 显示全部楼层
因为大把人看帖不回帖.......  ~- a$ m+ M4 T7 X+ ^4 o
lwj23 发表于 2011-9-8 13:07

9 M  P5 }9 U! v6 M! Q' D8 ^6 N) W" `4 s6 }1 y
# T( ]) M1 [/ t: b% W4 J2 H+ E
    d甘咖人米吾得咯  

bobo0755 发表于 2011-9-8 13:26:30 | 显示全部楼层
驚見悟空家族
+ Q1 {$ @$ W. R7 [0 z$ N* }+ S1 Xhelp6288 发表于 2011-9-8 13:24

; s8 R! r. K" p# v& Q" m/ f6 a

; {3 b' h4 ~( U! {2 \" x- d    哈哈  一路人~~

chrisrex 发表于 2011-9-8 14:03:39 | 显示全部楼层
入嚟围观一下先- -

bobo0755 发表于 2011-9-8 14:12:12 | 显示全部楼层
入嚟围观一下先- -
8 `" j( k3 |5 L4 ]3 J  z& i0 o* T5 Y' wchrisrex 发表于 2011-9-8 14:03
7 g, M8 n5 B' K1 K

6 w1 J) @) d) X8 ?
. G+ r+ n) {+ g, t/ |: J" N* N* |    你太闷了?

mcnynbajay 发表于 2011-9-8 15:10:30 | 显示全部楼层
的確系~~“粵漫”圈子太細了~~就正如國漫無咩重視咁~~& i8 ^( R4 ^  Q1 H, S8 h
# c/ o8 ?' V& Q* j' q. n8 o
加上論壇上主流都唔系連載緊J2或TVB錄影,反而系合成版~~
+ @# y1 S* P) c; l
. O( W3 k3 {1 C4 {8 a再加上而家依然興以“BT發佈”,加上迅雷離線的強大,BT會更興盛~: |% i; h1 k9 S' n# F6 F% Q

# v$ r7 m+ x$ U3 y5 m" |再加上論壇太多限制了~~下下收“稅金”,拉攏唔到客人,始終“免費”系王道!8 t/ h0 M, G/ v# e3 F0 X4 Z! T

+ x) w' M9 ^' t- r4 X% Y唔似得某綜合大論壇咁多元化,連18X-AV都有提供,絕對拉攏到大部份成年觀眾~~$ S6 u# a  a; d6 j1 ^
0 `% M4 @4 l* R( Z! B' w
好在仲有一班粵漫迷,得閑浦下,吹下水,唔使變得咁“靜焗”拍曬烏蠅
% \+ R6 ^& |1 a! L0 w2 t+ o5 h' ]0 r4 t
正如,以前帶頭合成版的“粵漫國度”,同MU網盤帶頭的“私家屋”,如今變得如此“衰落”
/ h) q) \5 ~* K* r( t' O1 {  ]/ r! g
總之有好多因素~~

Ling1988 发表于 2011-9-8 15:12:37 | 显示全部楼层
多少只是個數字這!能穩到自己想要野就無問題了

QQ车 发表于 2011-9-8 15:22:22 | 显示全部楼层
的確系~~“粵漫”圈子太細了~~就正如國漫無咩重視咁~~
: G' x+ ?. v/ ?; S5 ^) f0 B- q2 Z' b; x7 `) k
加上論壇上主流都唔系連載緊J2或TVB錄影,反而系合 ...$ y0 e, x7 r8 R9 O: n+ m
mcnynbajay 发表于 2011-9-8 15:10

2 k4 k/ X% d$ Q; V* n: e4 \. G) @7 W( e- ~1 Y

" j8 x# z) |% ^, X8 C% E4 [    我赞同论坛要多元化,但唔同意搞那些18X-AV来攒人气。

ruiqukq 发表于 2011-9-8 15:36:47 | 显示全部楼层
其实会员好多下,不过好多唔中意回帖,叫k公布一下会员数就知

kyo1983 发表于 2011-9-8 15:45:11 | 显示全部楼层
我承认我系潜水族一员。。不过周唔周都会出来冒泡