[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9236 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-7-5 08:23:06 | 显示全部楼层
都話你遲早頂唔順。 $ y) W* S: z+ ~- N1 u' w, g
你轉你就輸㗎啦喎。$ _# |& I' ^* X! {: q: J
kwanyeung 发表于 2011-7-5 08:15
7 d! I# k1 p! h. g# e/ Q9 y
& S. N6 D% O5 y& w3 Q. t; W( J0 h

K1 ~8 C8 X& }( z& v, }) d" F咁我唔轉囉  s6 c7 ^7 v. ]0 e4 S
等你轉我先轉

kwanyeung 发表于 2011-7-5 08:39:05 | 显示全部楼层
咁我唔轉囉5 d& k1 C; O1 @+ E( }2 G0 X
等你轉我先轉
/ f% R. L0 P6 V0 Oinber 发表于 2011-7-5 08:23
5 F* x" V4 D4 F
噉就乖仔啦。

漫步雲端 发表于 2011-7-5 13:20:46 | 显示全部楼层
點都唔夠你紅。我依啲剎那光嘅光輝唔係永恆,你嗰啲就係。 * \: ]) L; e3 L# l- I
I餐山寨我佢都講明咗話報復。算啦我都 ...
' h4 J+ X/ y0 t3 ?1 |kwanyeung 发表于 2011-7-5 03:32
9 B7 \/ T7 D1 p# R8 B: [' M
, b: m) W/ p* `5 P! U, T' D8 p

) T5 i3 s  y; f    3 P, y: g9 Z8 `
剎那光嘅光輝 你唔好自欺欺人了 你光芒萬象系人都知道!!% m% N0 l, S+ P/ ]% y5 C) D
我同水王I都系因為崇拜你先山寨你

kwanyeung 发表于 2011-7-5 13:39:02 | 显示全部楼层
剎那光嘅光輝 你唔好自欺欺人了 你光芒萬象系人都知道!!
% i% H( |9 b& Q$ C' Q: l: p* V: |我同水王I都系因為崇 ...
, O3 Q) {, H* l  B" @/ D1 Q漫步雲端 发表于 2011-7-5 13:20

4 a* L0 R1 U/ B# \: y5 \' ?你邊有山寨我,你得個講字姐 / `# a( U' I' ?- w  J
你嗰啲先係囉,你不知有幾多fan屎等住你。 ! y9 B) m3 z5 ?8 f8 u( g
我依啲,個名臭晒就真。

漫步雲端 发表于 2011-7-5 16:52:37 | 显示全部楼层
你邊有山寨我,你得個講字姐
4 _3 a" |6 q# Z8 K- u你嗰啲先係囉,你不知有幾多fan屎等住你。
+ J3 C5 W/ A9 r$ w* P我依啲,個名臭 ...0 S4 J4 Q/ b# p' ~4 e
kwanyeung 发表于 2011-7-5 13:39
; f* A" O! L) N! W1 [( I
# f3 `: f$ l: \+ ~$ R' D4 t
# N  s( Q2 a- v8 r7 @3 x8 _; H
    ' N& T, U; x: W; [6 `4 |% J. a
我一系唔山寨 一山寨就山寨得好切底的....
+ C7 \3 k% O8 F! Z
1 }" z- m# c5 S5 G+ R2 p; U你而家系咪好想我山寨你?

s0659162 发表于 2011-7-5 18:26:54 | 显示全部楼层
唔通真正银行会食钱 论坛社区银行都一样  银行总系食钱机构( C. a  W. r5 F- B4 x7 l8 V. v
ET0-0 发表于 2011-7-4 10:44

: z1 D1 ?( B8 P% c# R# o, B" f2 x什麼是社區銀行啊?

七海 发表于 2011-7-5 18:37:32 | 显示全部楼层
原来有这么恶意回事啊~~~~~~~

ET0-0 发表于 2011-7-5 19:10:03 | 显示全部楼层
什麼是社區銀行啊?+ a& d6 C2 `4 ]# T3 i3 m0 |
s0659162 发表于 2011-7-5 18:26

# }; y3 z; n4 @
0 Q' |8 D" |% o) E9 L) H- ], m) `1 X
    你未用过 我唔解析

h2o2 发表于 2011-7-5 19:37:32 | 显示全部楼层
o 哈我之前少左735星梦啊 忘念啊

ET0-0 发表于 2011-7-5 20:18:50 | 显示全部楼层
回复 105# h2o2
3 W5 X8 u- d/ _% A  i% L6 _9 c) q  G$ [: ?, q

4 |! k8 v: G5 ]3 N3 {    你甘多星梦 无所谓啦

h2o2 发表于 2011-7-5 20:21:03 | 显示全部楼层
; l7 T2 x$ C$ S$ I* U, |9 x5 D* z
回复  h2o2 , M# e1 @) d2 R- s# x# e

2 m% M% Y* {' k7 z2 ]1 T( ^+ i) R3 _
    你甘多星梦 无所谓啦* @9 E5 c+ A$ o. y& o; j6 h
ET0-0 发表于 2011-7-5 20:18

" V- E3 s, D! `- ~你好似好轻松啊

ET0-0 发表于 2011-7-5 20:33:24 | 显示全部楼层
回复 107# h2o2
) m. k" S# b0 F2 y  |0 ^, }) G: V2 @2 K' ~7 _+ Y, Q! l/ C
) x7 K6 d2 z8 Z; s6 e7 v- G& C! t
    我紧轻松喇 我罗翻晒咯