[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9037 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-4 15:21:54 | 显示全部楼层
話我系抽水怪,呢啲就系罪證!鐵證如山你沒得抵賴了( l3 i& T2 \) k
你系信用度低啊,沒誹謗你5 B% F9 C$ a' U
漫步雲端 发表于 2011-7-4 13:49
1 l0 _" g4 k) L
你噉講你係抽水怪,冇誹謗你。# D+ x1 q) m  y" Y# b7 u
你係抽咗57星夢,唔係抽水叫乜。你平時喺你管理版塊都食霸王餐都係抽水啦。; u' ~* A5 v) ~2 k- b* E) N

# K5 @4 s  C1 f: ]. _* x係你覺得我用信用低,人哋未必噉諗。你咪作得就作。

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:32:11 | 显示全部楼层
回复 48# kwanyeung
1 S* a- o: M# W4 P7 d: I
. S& [# Q8 y' \9 k$ k2 K! {7 o( R3 k
    我发现汇款之后收唔到

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:38:04 | 显示全部楼层
你噉講你係抽水怪,冇誹謗你。
1 _: N) h. A5 O4 W7 _你係抽咗57星夢,唔係抽水叫乜。你平時喺你管理版塊都食霸王餐都係抽水啦 ...
+ C1 W) t/ I. U. q- m3 u+ t$ ykwanyeung 发表于 2011-7-4 15:21
$ X4 L; L( t+ |" Z) }8 p( u& Z

& Z3 ?( B/ o& Y; P+ z+ e, u6 t0 y/ E6 @& q
    银行那里有查收啊

kwanyeung 发表于 2011-7-4 15:42:14 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung
$ l2 X! {1 a3 A0 `" {& I; J  t2 u& [
; h9 G. V  Y) h) d) i" M
+ o  c- H, G4 A' h* m, u    我发现汇款之后收唔到. F* t" M2 P& X8 f. a/ \9 t
ET0-0 发表于 2011-7-4 15:32
+ F2 l4 k3 |2 }6 B" c5 \0 E
我發現你得返1星夢。唔知你搞過乜。
& y% S( G. G7 t, z你滙晒啲錢畀人呀。?

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:43:32 | 显示全部楼层
后台运行数据记录,,无任何版主对你的账户进行操作的记录7 p8 D+ I8 e7 {# R
只有你转给米XX的记录~!. B7 I9 E, ]0 r" d0 b
Kiver 发表于 2011-7-4 11:05

8 b$ ^! E- a' Q/ n4 A" j) U* N- |* T7 j& O7 A2 e' Y7 P

9 j9 X- R2 L2 ]9 d    K社 你查查我银行账户里面有到星梦到账

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:47:37 | 显示全部楼层
* O, ]4 G5 }$ H
; w9 N- R, Z0 [0 V( C* t' l回复 52# kwanyeung
# @# l2 v6 ?* j9 w; n4 ]# o0 a# \2 _; V. I* h: Z

" l8 o( t5 S$ E" x% N% I$ Z. T/ Q3 X    我用左右手交换星梦方法 但系发现银行转账竟然好像没到手 我放佐631到新账号 再系新账号处转500星梦 但系我发现旧账号好像无收到钱我将剩下D钱放到定期咯

kwanyeung 发表于 2011-7-4 16:14:23 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung - v; P: ~/ P. T. M
, O, h- w* W. c

* N% ]0 V7 B& L    我用左右手交换星梦方法 但系发现银行转账竟然好像没到手 我放佐631到新账号 再 ...
4 a1 W+ S: S% WET0-0 发表于 2011-7-4 15:47
# c0 o0 e+ V" w1 M. [3 e; T  A
咪做定期啦你,K社話就嚟改壇。一陣你定期冇晒啲錢你就好笑啦。+ U, H4 ?* |( `
你可能滙錯畀人。。照計滙錢冇問題嘅。0 |8 D2 X1 A# L
再唔係叫K社check 吓啦。

golify 发表于 2011-7-4 16:47:18 | 显示全部楼层
我觉得都系时候要开个帖提醒下D新人,悬赏会先扣起星梦,唔系距地扣左都唔知乜事!

ET0-0 发表于 2011-7-4 17:54:15 | 显示全部楼层
回复 55# kwanyeung
5 q  \; ^- b- b% O" ?9 s
2 b% v, R9 _1 D) Z. B1 q( q
. y( _. m" ]  I* {& q. B6 A& E    唔会 我今日新开个账号就系为佐转星梦 ET0-02

漫步雲端 发表于 2011-7-4 17:57:30 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 5 `3 ]5 I6 |: W" S

& x; \" i0 Q2 A2 i7 N
* w0 }/ j: I. d4 Y0 |) w5 n9 z# j    我已经想到办法啦, [* |7 r/ R0 m( g  D
ET0-0 发表于 2011-7-4 14:44

7 X, z; S& ~( o2 \
6 S' x( x0 U1 b( p$ J
: Z/ F6 q( H" `, t* w! Z* S    ( G7 {! ^2 h% [' d! D$ Y' s
好囖,一早叫你轉畀我啦 而家你仲得返3星夢 真系 米少飯隆囖

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:01:46 | 显示全部楼层
好囖,一早叫你轉畀我啦 而家你仲得返3星夢 真系 米少飯隆囖
! G2 g! y: I, v漫步雲端 发表于 2011-7-4 17:57

* M) b! c- N7 A: y4 w% c2 ^8 a) M5 Z你冇得抽水都唔使噉幸災樂禍,衰得你。

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:03:36 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung
6 d( {/ q9 m: a+ n
- q3 o! H! v2 q4 O) a+ C" G/ `
5 x# v: ]0 I  V- f    唔会 我今日新开个账号就系为佐转星梦 ET0-02! `0 f+ \) y  }6 N; w
ET0-0 发表于 2011-7-4 17:54
5 O# H7 ^( z8 a- x
PM K社問佢咩事囉。1 W( ~1 w5 r- \- X$ `4 l
定期快啲拎返出嚟,唔好話我唔提你。K社講過唔好存定期。