[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9113 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:23:35 | 显示全部楼层
真相就在這裡2 D  Z. ?# M2 A/ P9 _# E; P
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75891-1-1.html

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:25:32 | 显示全部楼层
= =無記錄
+ ^" Y( C9 E% h  r; S' J睇黎我要同佢加返個記錄- s( e0 ?; x' V1 @" Y( C" T
inber 发表于 2011-7-4 11:22

- \3 m- W# F  }0 R8 U+ K& K0 X& }3 _- w
# Z& v; Z! A4 q; z1 Y. L
    , D1 o& h5 n/ r. Y) Q2 R* X
咪咁重手啵

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:31:25 | 显示全部楼层
回复 13# 漫步雲端 ( K0 n. K  K9 b# j' l0 |2 l

7 ]! G" D) Z+ X# g$ X+ [. R
& f+ J6 X5 @8 q) T/ [' y& ]" ]    咩意思 唔明白

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35:22 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
" N9 ^3 @& Y. z
# A' N2 s$ O: j) F  y( |1 ~6 E% y! w) D2 ^4 G. K: i
    咩意思 唔明白
0 K7 v7 v. p5 _' u: hET0-0 发表于 2011-7-4 11:31

; g& y4 r0 W$ Z
4 W* p; {) Q1 K0 m
% W; L; q/ ^) w# z0 B0 ?; R: \2 p# |   
; w( j3 }1 e  a/ l6 M你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:37:58 | 显示全部楼层
回复 8# Kiver 5 {  D9 x7 A; U- V9 S- q: ]( [/ k

0 c5 t. S8 j, d; u3 j7 Q8 Z: s7 ]& d: ]8 W- b- w4 X: a
    就系咯 转佐70 竟然唔见左600 点算啊 K社 帮我做主啊

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:38:47 | 显示全部楼层
你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了5 J& S1 R% {! q, {; \
漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35

0 [0 B0 ^6 L, }9 ^6 d. V% v& a+ Q# m5 P6 H
9 q% x; ]1 t6 s- W/ a8 u# F! U) t
    我未比星梦波

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:42:04 | 显示全部楼层
我未比星梦波
* O7 I# f1 e7 I8 n2 aET0-0 发表于 2011-7-4 11:38

0 P# ~- ?% ?9 C% L8 j  H3 m/ |0 ?
/ ~; c8 U2 r% y# F0 z
+ F# F/ s; ?) L. O1 s    6 B$ C/ S5 F6 Q! N9 g
未畀一樣扣,預先扣

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44:20 | 显示全部楼层
你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了$ B& c& x1 F/ N5 ?* i: J) b
漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35
6 M6 i7 F: n' A9 i7 ]2 o

- Q) O+ g% D" F3 @6 k+ \' S3 P7 Z5 _9 o2 h2 g4 C. ^7 Q
    仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星梦掉入海里面

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:46:33 | 显示全部楼层
回复 8# Kiver , O; @. C2 G+ I  O
7 a, y) P1 k& N" c1 \0 D% L
3 M& a% h( i7 c3 d- I( m3 R" x
    K社 先扣钱再比答案有无搞错  仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星梦掉入海里面

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:49:53 | 显示全部楼层
仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星 ...! o0 X; C) v/ v& [
ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44

# K# C; T. `5 l. H+ H+ E. u4 v) y8 M, a7 R0 x' M& K- B/ S+ y
" p+ }" O6 k4 M( X: Z' P+ u! H2 k

- G2 X8 g7 W1 l" D$ I9 C你而家就系將星夢掉進鹹水海 要不你選我做最佳答案我再用銀行轉帳返畀你4 p% i' v. Z8 L  ~# Y: H
當然我要收返多少手續費啦

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:56:13 | 显示全部楼层
回复 22# 漫步雲端 1 v, p; I: ~5 F: q3 U
' A" ]+ {- n, I$ Q, T% V) H
9 M* O; c# g! j7 v
    系咪加 唔好再搞骗局喔 我唔想做 伊藤 開司

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:01:04 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 2 S/ y% `* {' A: B+ e
7 x" i+ u6 F/ F) }  b

8 @5 r" ]/ b# _$ v4 X    系咪加 唔好再搞骗局喔 我唔想做 伊藤 開司
2 n2 v& t  `. I# L) J  U3 iET0-0 发表于 2011-7-4 11:56

9 H  [" A& K% R& `/ y" h: d
" H$ I6 N& k* l* ]" j% l. o* H% u' M1 m
    # A! t. U+ ]& \& ]/ R. M. B, i
系!銀行手續費43星夢,我的手續費收你57星夢算啦...
9 X5 u% L% X- U4 H1 e% g/ I9 c9 H9 g你總共可以攞返400星夢了