【MU】龙珠Z 粤语音频(yrj合成版)(1-291)

kevinchan 发布于2011-6-22 14:10 7401 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-6-22 21:37:51 | 显示全部楼层
其它集數呢!!

aaron81 发表于 2011-6-22 22:16:43 | 显示全部楼层
怪不得这么少,原来只是粤语音频

aaron81 发表于 2011-6-22 22:18:33 | 显示全部楼层
本来都冇打算发帖咖啦,不过见上传咗畀人哋,顺便发帖啫8 i9 a1 ~+ q( j" w# F7 E
kevinchan 发表于 2011-6-22 17:02
+ D) C4 l+ V, D$ u
有边位兄弟准备合成,有新的片源??

kevinchan 发表于 2011-6-22 23:21:23 | 显示全部楼层
有边位兄弟准备合成,有新的片源??
; [+ N! b5 ^! @5 g1 }, }aaron81 发表于 2011-6-22 22:18

9 X9 V- f: T4 S% ~
' v- @1 n: ?. c3 Z% W! b/ a: ~# b8 ?" {) c0 n4 R) }  Z% J
    - -!睇返上面嘅回复内容,你会搵到嗰个人

kwanyeung 发表于 2011-6-22 23:26:14 | 显示全部楼层
對龍珠純支持。只係嚟捧場添花。

kevinchan 发表于 2011-6-22 23:27:45 | 显示全部楼层
對龍珠純支持。只係嚟捧場添花。. g  p$ ]8 E. ^' M% e9 t9 _/ p3 |
kwanyeung 发表于 2011-6-22 23:26

/ h9 [$ R  H1 v; `' S, L
0 J- b9 \2 t) R+ a: l2 Z' V# D  r9 ?7 H" T8 ^9 X  u1 \
    多谢捧场,多谢纯支持

aaron81 发表于 2011-6-23 01:59:55 | 显示全部楼层
回复 3# chrisrex / j4 ]1 J9 V- N9 y" c2 x
超三,你有新的片源,打算合成??

Ace0210 发表于 2011-6-23 02:20:09 | 显示全部楼层
雀仔系做分流??

chrisrex 发表于 2011-6-23 09:31:55 | 显示全部楼层
回复  chrisrex 7 {7 y1 J2 k4 {6 L* K$ W
超三,你有新的片源,打算合成??/ R: S; R5 X+ W- i
aaron81 发表于 2011/6/23 01:59 AM

$ ~" P2 P# p' A7 a- @5 ~& m7 V" c) l/ P3 Z" x6 E

' u% ~6 v% {. s; [& U    wmv片源经已系最好了啵,不过我down咗其他片源,所以叫雀仔抽音频畀我,唔使我down到瘫瘫腰

最爱粤语 发表于 2011-6-23 20:48:52 | 显示全部楼层
音频都  甘大啊   ,

kevinchan 发表于 2011-6-23 23:28:17 | 显示全部楼层
音频都  甘大啊   ,+ i1 U6 u( N9 e; S4 t, Q
最爱粤语 发表于 2011-6-23 20:48
( l# `6 n2 m/ ^1 v/ e% g: ~

. j; O% G) H/ |7 Q& n9 o. Z4 H+ I' y* x$ a8 k( e/ B" L
    291集嚄,差唔多咖喇

aaron81 发表于 2011-6-24 01:08:15 | 显示全部楼层
wmv片源经已系最好了啵,不过我down咗其他片源,所以叫雀仔抽音频畀我,唔使我down到瘫瘫腰
) \# h. _) i5 N$ I4 r3 I- Zchrisrex 发表于 2011-6-23 09:31

+ I5 @; G6 M/ Z, k/ n) @' ?6 n你的是什么片源??6 V; b9 z  N6 t6 [
这样不如直接下YRJ的!