[信息举报] 本来我都唔想去举报詎 但系企我d贴里灌水

h2o2 发布于2011-5-2 14:26 3995 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
h2o2 发表于 2011-5-2 14:38:38 | 显示全部楼层
條友在线噶

基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40:45 | 显示全部楼层
直接封號了' f7 d" Y# N7 D/ s5 g. S4 q5 A! E
漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:35
# \3 {* M. S  j4 n5 l, y

; a/ L- s; p  W9 w' d: ~7 \9 @" ?$ x* e/ j' {: i- V- E
    唔知点解,睇佢头像就知唔是好嘢

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:42:56 | 显示全部楼层
2 i% l- q  a, j5 U  Q6 l基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40
5 Y0 I( c4 L; i/ \9 T8 P$ k
# p( U+ O# M$ k( Z" h# {. o
4 A( O: Q7 \# \& o' L' f' b' ~2 X. n
    3 b8 z8 J5 ~* q" v9 v/ c: P2 i
基基識得睇頭像,辨別好人與壞人?

h2o2 发表于 2011-5-2 14:44:52 | 显示全部楼层
基基識得睇頭像,辨別好人與壞人?$ p8 M( \" F4 Q- r$ K" v( w$ w
漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:42
7 k$ c3 R' b! C% N5 Z

: Q2 P6 I4 R1 I( _! G" ?3 W9 f" u
7 y# T9 X# R8 z7 ^9 W& Y, p7 G    哟哟 又唔系靓女 懒得理他

lwj23 发表于 2011-5-2 14:49:29 | 显示全部楼层
直接封掉吧~~

天才不二 发表于 2011-5-2 14:54:52 | 显示全部楼层
一日唔限制注册都有D咁人

inber 发表于 2011-5-2 14:56:14 | 显示全部楼层
7 u' a3 F  _4 j  n0 ?7 ]基拉杰特 发表于 2011-5-2 14:40

! c: o0 ^7 \3 X
$ ]: F/ \- U. [/ n+ |$ m9 h
& ?, `8 @" y9 O. d4 K咁我個頭像
" c) g& b8 j8 M

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:56:23 | 显示全部楼层
哟哟 又唔系靓女 懒得理他
9 [# X* [9 @$ H/ E& q" k, D  vh2o2 发表于 2011-5-2 14:44
4 R% g+ w  h' h# ~# v

* R5 Y9 q( I" f4 K# N8 j4 e. R1 R  Z! l: E/ {, A4 h' ]

7 U) Q4 }$ y  D. v$ S  t4 v你又知道唔系靚女

漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:58:17 | 显示全部楼层
咁我個頭像
& r( }0 S& ^# Z: }  L* d# C( s- a' Q$ K1 c) w
iamaboyandog 发表于 2011-5-2 14:56
. S2 A! i' K) L7 e) c7 k9 ]# B
1 K/ T, c1 P4 c+ A3 j

& r2 N" s5 F0 ]5 R( I: [4 U3 I, ?. n     $ l/ h# R1 ^0 A1 m7 [: }
你咪為難佢啦

天才不二 发表于 2011-5-2 14:59:04 | 显示全部楼层
搭车举报http://www.dreamxt.net/bbs/thread-74871-6-1.html
9 ^4 W( z5 r8 ?' M54L,复制他人回帖

h2o2 发表于 2011-5-2 15:03:35 | 显示全部楼层
你又知道唔系靚女
* R5 e1 ]" k$ O9 ^# i漫步雲端 发表于 2011-5-2 14:56

& l& ^/ g( d: ^$ f, @
2 c# b. o" X2 E& |! @7 o
. t8 k8 x& j/ V. P    往往靓女都唔会乱灌水. 至少唔会企我道(我估噶)

inber 发表于 2011-5-2 15:06:55 | 显示全部楼层
搭车举报: O% p: y. o" z8 X
http://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 3&fromuid=92365$ }, a) V4 C- o2 z0 m# s' R( _
& O# }" A4 U) D9 W  O' n1 j* }
灌水