[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7425 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yqt 发表于 2011-3-19 13:18:05 | 显示全部楼层
同求出list俾人地慢慢拣www

基拉杰特 发表于 2011-3-19 13:20:52 | 显示全部楼层
個個都求埋D無乜可能的……但哩個世上絕對有人有(某某人),死攬住唔放……
7 P% B( \4 v+ L9 g- @2 l; g: @* U- t. \5 ?0 J/ k8 Y
不如大家集體 ...- }) m5 ~- F9 B9 t$ Z% ^) e
mcnynbajay 发表于 2011-3-19 11:40
+ q1 T, q" ^- w! H/ u, Z/ i
( M% O2 ~$ l9 x: b
8 l6 F6 @9 T& m5 C/ C. A! J9 V
    有钱一早去片房啦!

eegbook 发表于 2011-3-19 13:25:11 | 显示全部楼层
楼主楼主~~我想要至尊勇者,粤语,有无办法?

eegbook 发表于 2011-3-19 13:26:56 | 显示全部楼层
个个都来求,我都问下楼主有无超时空少年的TVB粤语版: m7 n- S$ U5 f3 X6 ?
梦之星际 发表于 2011-3-19 10:30

- k, R+ {3 S9 {( ?
/ E$ @  H+ i+ a0 O% B
( Q$ \1 A& _. l% |" j' ?1 A7 t    呢套野正吖,当年我都无睇到个结局。

梦之星际 发表于 2011-3-19 13:31:55 | 显示全部楼层
呢套野正吖,当年我都无睇到个结局。, [/ N, P: R* }. P, |" C
eegbook 发表于 2011-3-19 13:26

2 a) b. ?8 W1 O+ n* \1 M8 s
8 t: B3 c$ x* n3 V0 D/ `+ \& F# ~# x8 v: v9 `6 R; [( D# _' x
    系啊,当年没办法 要返学,睇悟到了,记得都系断断续续甘睇,宜家超想睇翻

eegbook 发表于 2011-3-19 13:42:45 | 显示全部楼层
系啊,当年没办法 要返学,睇悟到了,记得都系断断续续甘睇,宜家超想睇翻
5 U1 h$ a% g8 j: S) w梦之星际 发表于 2011-3-19 13:31

2 e9 ]! I. ~+ Z  t0 m# Z
* ~; r9 }- W( Z$ S9 ~- f2 U; s
5 ?  V/ z3 d9 a, N; z5 o: i    天时冻果阵要戴手套,就会学主角咁,然后出绝招。 真系好怀念,又过瘾。

梦之星际 发表于 2011-3-19 13:48:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 梦之星际 于 2011-3-19 13:53 编辑 , N: n0 _/ z- ?5 \% f1 I( w
天时冻果阵要戴手套,就会学主角咁,然后出绝招。 真系好怀念,又过瘾。; @$ u( i0 ^( K* {5 K+ s
eegbook 发表于 2011-3-19 13:42

" S6 @3 X9 c  f# e: V
- P/ d- J% C6 }2 x5 t  l
+ y7 J7 k/ g! @$ p! `! W    哈哈,系啊,然后讲句“黎啦黎啦黎啦,掂啦掂啦掂啦,天马雷动光”剩记得呢句,其他绝招忘啦

asd123456 发表于 2011-3-19 14:01:23 | 显示全部楼层
回复 23# HKM@MYC 2 Q3 C; `% z9 P4 c2 t: R. N* d+ a

7 M8 o. G1 `; _" U7 _! Y- W# @. N0 J& G  _8 ^
    系啊,TVB录影加字幕。。

guanriru123 发表于 2011-3-19 15:22:56 | 显示全部楼层
有超时空少年粤语就好了

inber 发表于 2011-3-19 15:25:26 | 显示全部楼层
回复  HKM@MYC 9 u6 ]) o! A& n& f0 k7 a

/ [7 D& Z1 u+ ~% v3 J, {" D$ C$ [! P7 p5 J8 `  q# C$ w
    系啊,TVB录影加字幕。。9 l- t0 _' Z2 p, @  n: O/ x+ R
asd123456 发表于 2011-3-19 14:01
1 a9 d' Z4 _" f
! {1 V  [) I+ K* i8 I4 y

# x# m, ~8 q. `$ b1 }只是錄影網上都有& r) x1 S3 L7 V6 T2 z7 L
你的重點是字幕
0 V/ @0 x) m0 S' b4 N4 _
9 H" y( i7 E, v) h出售动漫9 K' E2 C9 `8 k$ m- O' S( w
的圖片傳好未

leafir 发表于 2011-3-19 16:28:53 | 显示全部楼层
有很多想要的都有人说了,那我就顺便再求个铁臂阿童木第一部啦,亚洲影带出的VCD粤语版也没关系的,52集的那个,发行时好像叫小飞侠.

guyoushi 发表于 2011-3-19 18:27:23 | 显示全部楼层
这里是粤漫社,当然是要卡通啦.