[其它更多] 大家想要电影资源同卡通资源啊?

HKM@MYC 发布于2011-3-19 00:50 7475 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(73)人评论

vskenying 发表于 2011-3-19 00:57:35 | 显示全部楼层
童夢TV版,任何版本都要,當然越清晰或粵語越好啦.

hiimayay1 发表于 2011-3-19 01:05:46 | 显示全部楼层
变形金刚84版粤语

迪格斯 发表于 2011-3-19 01:20:25 | 显示全部楼层
你班友仔,一离就问人要绝版野,真系唔客气。。。。。不过如果有我都唔驱嘅。。。。

by.iceb 发表于 2011-3-19 01:31:29 | 显示全部楼层
绝版嘢我就唔求了..
. N7 a* l! i- c8 S( H" k& }9 B% f/ Q& p  ?8 A
求抵死泰山dvdrip 粤日双语

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:31:37 | 显示全部楼层
不如整个list嚟睇睇,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:10 | 显示全部楼层
回复 7# by.iceb
5 H: L! ^( V& g. A% S9 _- S3 h' d+ a( x; z& [# e! G, k

* X) o1 r. t5 q- ~; o" l0 w    低死泰山,唔系好清涡,我要过多个礼拜上去,去买只清晰版

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 01:36:50 | 显示全部楼层
回复 8# chrisrex
. H" G/ n0 `0 l/ ~8 v
7 m9 b$ J* _8 S  P- _
  J* a& z! l0 ?3 y    大佬你讲中文OK无啊?

chrisrex 发表于 2011-3-19 01:42:36 | 显示全部楼层
回复 10# HKM@MYC % ]! O/ V7 ^- ^

9 ^, g& a% _. M$ y, y$ W
, v$ L8 l( t% I   将你手头上有嘅dvd整个列表出嚟,等人慢慢拣

HKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11:18 | 显示全部楼层
回复 11# chrisrex 6 M6 S1 o! _5 d

* G2 W4 x: f9 [$ a3 d8 Q4 }& o- {. V4 q  ]5 b
    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾下

LAIKAHEI 发表于 2011-3-19 03:46:35 | 显示全部楼层
勇者傳說....古怪獵人....疾風境界$ i3 f5 o5 G# x: i5 J! p  O
超時空金牌小女將....超魔神英雄傳. Z7 A0 d$ l7 h) V! Z. w
反斗神劍...全部都想要...係tvb粵語就得

vskenying 发表于 2011-3-19 07:44:22 | 显示全部楼层
回复  chrisrex . L9 I# _0 x; E
8 Q9 q7 B9 ~: g3 j# M2 |8 q

! K+ c+ r* ~. n; J8 }5 t    你建议都唔错,不过我甘做,就系睇下边D人想要既片,距地揾唔到,我得闲顺边去揾 ...& J. J( R. `% F% h, g+ ~  ]
HKM@MYC 发表于 2011-3-19 02:11
& d3 |% o0 B  [; G& q/ C
6 z5 T& g6 p' V0 @. Q0 K

8 g3 Z( L; |& ]    去便度揾啊?我都想知道便度有稀有資源揾.