建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12650 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2011-3-14 19:49:02 | 显示全部楼层
哇,早上上班就见到呢帖,讲到而加仲讲紧!!6 a! G' V' R9 Q4 k' g
呢度有资历既会员,一直走来都接触过唔少网盘,都系用时间与经验实践过,
( j/ r: r1 z& d! T4 {3 n5 J$ Z自己都深有感受,MU系综合多种因素最合适存放资源的网盘!!

Kiver 发表于 2011-3-14 22:36:58 | 显示全部楼层
huang,咁我问你,国内网友既下载就唔洗理啦?
' l  o7 M: j6 ?9 p* u# |HKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:10

8 p6 _# x) e9 G  @. n) u, z2 H3 A' x9 ~% O
, D+ ~& U* U' ^; Q$ e5 S6 B
    用115,境外用户就不用理了?

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:27:49 | 显示全部楼层
回复 86# Kiver
/ A- j8 R' ]" J3 W; [( F! Q% J$ D: m$ g+ e
+ A% G# s- W3 @; B
    境外,境内既用户一样要理,只系有某D人误解我意思,仲乱扣我星梦

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:31:30 | 显示全部楼层
回复 83# ConvoyChan " E9 _& F: G, G* n2 q3 [
6 ]4 ?, |3 z" q3 t! j2 _
4 q+ K, c8 j$ T" x2 ~& R
    我晕,又一个误解我的意思,唔想再解释,你钟意点淋我就点淋我

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:36:57 | 显示全部楼层
回复 85# freedom246
! ?1 ^! q3 S1 p+ x# }! e- ^9 R

& T) P# E# X7 P' B. d+ x- A/ w    你讲既系无错,但系某D人唔理解我,仲乱咁话我,扣我星梦姐,本来想搞掂网盘既嘢,分享我既资源,结果比人误会我,仲扣我星梦,真系好心着雷劈,我本身既片源系由我读初中既时候买光盘,积聚落来的,容量比较大,部分网友,可能唔愿意下,想提取原始视频同音频出来压缩分享比大家,结果又唔识,仲比人误会

huang 发表于 2011-3-14 23:38:29 | 显示全部楼层
少说废话多贡献
. W/ k  e" k; n4 N# z3 n多点努力少抱怨

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:46:25 | 显示全部楼层
回复 90# huang
9 e7 w, Q8 E9 q  u
) O3 q7 O4 ]' R6 g0 k* O, a/ l- f4 M, w/ U2 H: Q
    我几时有抱怨啊?真系激死,个个都系咁,乜搞清楚事情系点?呢D系废话咩?

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 23:51:11 | 显示全部楼层
我觉得你5应该问我 应该问你自己 或者你既isp( l2 g" n& I1 g7 [
点解国内照样有人可以全网盘满速下载 我都系电信a ...
! e1 @: k* \/ SConvoyChan 发表于 2011-3-14 19:08
( z% h% l( m1 ~1 e" w; F8 |& @
% }2 L6 C* C; X+ w! N$ i

2 G+ U4 l3 d) O, |' Z& h8 w    哇·~CC今次仲長氣過我~~犀利~~有D啰嗦了……我覺得……; ]& h- X& G+ t9 Z$ K9 c3 B7 F
* h$ U4 q$ u, {1 d
最后果PART,文件校驗性……網盤就缺乏哩一點~~要用戶自覺性檢驗,但發佈者無提供,講都洗氣……
, I$ E1 K# f6 K2 i% d) C' q* Y
  d; t8 H# M& R# X所以我都中意打包+恢復記錄,有問題自修吧~~應該可以解決的……
' `/ y) F% L7 p& K/ _" @+ ?- g4 M& D9 v+ H
0 q/ P0 t2 _: A開始明白仍然仲有人用BT發佈了,多數確保完整性……各有各好了……

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:59:14 | 显示全部楼层
回复 92# mcnynbajay 1 B* v" N; d+ f5 w5 D1 w
3 w. [/ P; s' D4 q

3 ~3 K% u; A% P4 f3 H. w$ G    你知道就好啦,我如果有足够资金,同有足够技术,我宁愿搞个网站比人去下载

king8360 发表于 2011-3-15 09:15:34 | 显示全部楼层
我也支持这个好东东啊

Kiver 发表于 2011-3-15 09:21:14 | 显示全部楼层
哇·~CC今次仲長氣過我~~犀利~~有D啰嗦了……我覺得……
3 x, e1 c& i; U+ h2 U/ A# M, ?, N7 j* H) U
最后果PART,文件校驗性……網 ...
9 H, M4 H9 T% q7 l' c, E3 lmcnynbajay 发表于 2011-3-14 23:51

9 P7 A# A. p# O7 y3 S9 ^# l! P) S# H( a

x( o1 v! u, u+ X    我都是所有加恢复包的) E% D0 A  E$ _/ c, P
有问题自己修理一下就好了~

基拉杰特 发表于 2011-3-15 10:04:06 | 显示全部楼层
寧控MU下不穩,不空115發雞瘟# R/ e3 R' l5 r% G% R+ N

0 @3 i$ n' i; I( O2 [& d% G/ Q依句话吾错~~~0 f% U0 ?0 M/ f' w% Y
Kiver 发表于 2011-3-14 11:32

; `" i/ K# \, y$ A& D7 t; |+ o7 i# \- O" C
. [# `1 f% r9 }' s$ i2 h& D+ h
    K社太有才啦! 听过楼主说法,我明白一道理,原来顶X个肺不是粗言,而是美文