建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12587 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
各位楼主朋友,建议你们分享资源,不要发网其它的网盘,下载速度慢的很,建议使用115网盘,下载速度快

评分

iamaboyandog -6 -20 -1 发错版区

相关帖子

已有(122)人评论

kwanyeung 发表于 2011-3-14 09:22:48 | 显示全部楼层
你快唔代表我快。

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 09:32:22 | 显示全部楼层

. L! M! `% W  _8 A9 j3 @. x我好明白作為“伸手黨”的想法的!0 @+ Y6 N, u  t1 p, |' X5 H
下載得快固然系好~~但有一句名言,心急食不到靚豆腐(有句咁嘅野的?類似了……)
7 ~( ], [& M; n0 g: h  S; _3 x+ D+ _# H: }+ |! e+ D
但又站系作為發佈者的我來講,而家寬帶發展未完善……上載過G的資源,真的好食力,花足平時工作時間8個鐘有多~~$ s9 @. w2 V! O1 p6 C. }$ g
好難多空間發佈,就算有,都系外國網盤果D先有(多空網站分流)相向性低……) p, u! m! w: J
6 [( B, T- Q8 _6 X
所以,當務之急,系要以“長期備戰”為主,即要保存期長果D為主!MU網盤系保存期最耐的……我用了3年了,3年前,果D仲下到,甚至4年以上都可以下,前所未有……2 m4 U4 t9 l# ?' M! t* v6 d
9 g5 u- m0 p- E8 u4 n  _  U5 I4 {
所以,有得下,好過無得下喇嘛~~過佐期,講乜都無的~~引用H大叔“寧控MU下不穩,不空115發雞瘟”, m' T- n7 F) {* y- v0 T/ |# f

. v2 {2 [6 l$ f8 R* K- t( Z: C8 K; ^4 z& j
倒翻轉問你了,我若果專放115網盤,咁你可以幫我分流去MU長期備戰嘛?
# \$ h% s2 m: e( I, W9 t" {7 E. q1 w- v" M1 c
以上……

chrisrex 发表于 2011-3-14 09:41:01 | 显示全部楼层
你快唔代表我快。9 b$ k( {* G) |2 Q* K
kwanyeung 发表于 2011/3/14 09:22 AM

2 I3 m5 l9 a; w4 M# y4 @4 G6 f  V+ f. u3 W8 c2 S. H

# e' k* D# `0 F' m    +1,慢到q咁

chrisrex 发表于 2011-3-14 09:41:38 | 显示全部楼层
我好明白作為“伸手黨”的想法的!
# m0 u) H- l) ?5 S下載得快固然系好~~但有一句名言,心急食不到靚豆腐(有句咁嘅 ...
% F! r) y5 Y7 Q7 w) X0 b7 _mcnynbajay 发表于 2011/3/14 09:32 AM

1 N% G8 m; r6 j5 G4 I
4 N6 n0 B$ h/ _  G* q8 Y  ~( H/ K' W$ X$ G/ T0 |; b, x+ F
    系 心急吃不了热豆腐

inber 发表于 2011-3-14 09:42:59 | 显示全部楼层
錯區錯到3 j; G+ J9 H9 S
同意沙發個句7 e6 E6 G% i5 e/ q& x7 B

+ e! K8 C: T& h傑基第二次講類似嘅野
4 `: l2 p2 x( t$ p+ \"我若果專放115網盤,咁你可以幫我分流去MU長期備戰嘛?"1 F/ o! p: \$ A! m
記住先,遲D可能用得着

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:09:39 | 显示全部楼层
但系慢来,无理由400M文件下到5钟以上先下完啊吗?话我伸手党,我顶你个肺,我网盘容量大既话,就上传啦

评分

Kiver -16 粗言秽语

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:10:16 | 显示全部楼层
咪提MU下个文件得十几K

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:11:01 | 显示全部楼层
回复 6# iamaboyandog + I- \# A4 h7 i
* C8 {& @- r& H, J; ]
4 }- L% d" V$ H0 k8 @" r) R4 i0 q
    仲好讲MU下个文件平均速度十几K

评分

iamaboyandog -1 -5 复他人内容

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:12:28 | 显示全部楼层
回复 4# chrisrex
: h: |$ `: ?) Y& T5 {$ i1 Z, A" N% u3 D( V( q+ d( W
2 m) l% ]" K2 {/ b/ i
    你用优蛋2.0下载睇下

inber 发表于 2011-3-14 10:12:40 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
" A7 f+ a% V0 B
( V: w, L" _4 s
" n, I% N( e" \    仲好讲MU下个文件平均速度十几K
! `, D) W( T7 ^# \1 jHKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:11
) ^* U$ Y& L" z* ?3 O6 z1 K: Y1 }

, U  a* i9 W) _& D; [7 i
+ G- v* e% {& {你十幾K,我幾百K
. R# `8 I4 h3 g; a% V你115快,我115就真系十幾K2 c# h. y: D" Z4 c/ ^  m
咁你話點好?

inber 发表于 2011-3-14 10:14:25 | 显示全部楼层
但系慢来,无理由400M文件下到5钟以上先下完啊吗?话我伸手党,我顶你个肺,我网盘容量大既话,就上传啦
2 D8 B; x; [- I6 y4 R2 S! ]" UHKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:09

6 E% _# @) K$ e7 q- X3 W% Q  _# u# O3 `

9 u7 |; E2 r: p# D/ w你點可以咁同我嘅前輩咁講野嫁- _8 h5 J" B, i" F, [7 L! |
& j& k4 x- j( ]& k
你咁寸,6 r5 b4 `. r9 R* X2 i* A0 t7 q: p0 Z
唔好收囉
, q! p6 a* X3 V# j, Y9 c人地一定要傳比你嘅咩?, J- X$ S* D6 G6 U+ d
8 {" d& a  ]8 @( w3 H4 E
以上只是個人意見
, |# e% ~0 F& I7 n7 @4 Q與粵漫社無關