[每日闲聊] 收到召唤,回应一下

AK 发布于2011-1-8 11:35 2723 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
AK 发表于 2011-1-14 23:07:13 | 显示全部楼层
哈哈,我都明白嘅 . O+ f. D" b+ n8 s' p5 ^% }
我?幾好啊,暫時有讀書,而且有份PT 做緊9 z, p! ?% O0 n1 |
只是有時得自己一個好靜囖
. y5 P0 z' L7 U2 [6 q佢哋 .... j! G7 h3 Y3 o
夜月星辰 发表于 2011-1-13 02:34
7 p& j* q+ b- a6 |, R
! g! y& N. {* c2 B' k& z

9 d8 O7 T+ w7 E# k2 a2 ]8 |距地都有个好归属就好啦。。。有机会见到距地就叫距地同我打声招呼就好。。
1 G) _& r5 {" J0 ?/ `) e- a: t0 y$ d) G$ Q" R8 G
你都加油啦。。呵呵。。系外边好多机会的啊。。
& a0 c# X; ^+ r+ F8 J) l5 f% i/ l6 p- C3 a; I5 _" u/ A5 [
睇下几时有时间就用QQ倾阵啦。。好耐无同你倾计了。。

夜月星辰 发表于 2011-1-15 07:43:42 | 显示全部楼层
我會伽~~  & b+ f6 o0 S) C) r" R6 V
咁你有冇好歸屬啊?
5 c- j3 j+ [/ j, B哈哈~~~ 3 F( z; C" ]  ?8 }5 [: Z" O

7 W% I* l. c- f3 @2 \8 N0 J; i, v6 s% H我? 暫時未需要9 _9 u5 j6 d/ j: g" i
人揀我,我揀人啫,好難夾

AK 发表于 2011-1-15 11:15:18 | 显示全部楼层
我會伽~~  3 b; S6 V6 ~3 V. x
咁你有冇好歸屬啊?
* k- k. u  s: i7 [( L) k, ?( w0 B哈哈~~~
+ y) h2 d8 G$ |
" i5 V/ |" w; ~# i. I: @我? 暫時未需要
. k5 A" U) u" i6 P人揀我,我揀人啫,好難夾
, R& ]( h/ B/ _* F夜月星辰 发表于 2011-1-15 07:43
% @" G; p5 \; B; k  G' h5 V) n
- ]  }7 K. l0 q

# v# {2 ?" O$ K( f6 T 放得开就好。。) a  N% f% V4 M! [

0 B3 D  P. r) A4 E1 b. Y: z" t& l" D我都想有个好归属啊。。呵呵2 r. e' ]% n  S7 P2 E2 o5 e

3 |5 C* {7 z) ?+ Y2 @: Z7 x8 k, y何况我系一个慢热的人,要稳一个有感觉的,感觉比较困难。。# w) X! O0 k  `

' ~$ x7 m7 U7 U就算好唔容易稳到一个。但系我中意的,人地未必中意我。。
4 n. \. Q! Q; V5 @. f* J) d  ?* L: q3 T7 C; B' E  K
做朋友容易,做恋人就好难。。