[每日闲聊] 收到召唤,回应一下

AK 发布于2011-1-8 11:35 2716 次浏览 50 位用户参与讨论     [复制分享主题]
好似真系好耐好耐无翻过来啦,竟然仲听到召唤,呵呵,意外哦!
' ^/ v. e9 I, V, z% J- k! a1 O: ]7 m9 C$ n) B
今日都系对著电脑发呆,心血来潮翻来及一下。。
' q: F; H. {8 u; Y2 y  c* I; g' x. V; z9 D
好似咩都变晒了,连站点域名都唔一样了。。
/ n" K6 l+ j& j8 Y! ^) y/ Z
2 x% s& h7 P% ~! `) M3 i' i9 z% [1 u: a; X& G) ?/ N" b. Z8 @1 E
认识的人几乎没有几个了。。$ l" M; y' E) O
  ?/ k2 y$ {+ e2 z: j/ d+ e
只有剩下几个版区的名字仲系沿用以前的名字而已。。。
! r/ E  {4 y. O- z" h  \: k0 B( K. P9 j7 I' n. J8 N1 K& ?
曾经的激情岁月都唔系度罗。。
- U6 r# l# u- H. S
) `  ^0 C6 k! [4 t4 {" Y曾经的水王水后,宜家都各自潜水。。闪人。。
/ |5 m. D1 J" i3 T6 Y, E7 z. w4 g7 G( ]1 P
大家都好似好耐无点联系啦。。

已有(50)人评论

基拉杰特 发表于 2011-1-8 11:59:24 | 显示全部楼层
最近都有几个前辈这样回来

chakfung2 发表于 2011-1-8 12:16:38 | 显示全部楼层
前輩,你好。

AK 发表于 2011-1-8 13:04:29 | 显示全部楼层
前輩,你好。
; Z9 G7 S( r- q' U! P! Pchakfung2 发表于 2011-1-8 12:16

% z& v1 k1 n/ c- S" O% H9 I6 x" g2 b/ o; z- P( a( ^- J( m7 U
. @) l  T3 I/ Q/ ?) w6 ]. ~: W
    你好啊。。呵呵。。

Kiver 发表于 2011-1-8 13:11:47 | 显示全部楼层
好似真系好耐好耐无翻过来啦,竟然仲听到召唤,呵呵,意外哦!0 Q* s+ _# B' f" {! ]1 n

2 I1 U* H1 m2 ^) \* O9 ]) ~: K今日都系对著电脑发呆,心血来潮翻来及一 ...
+ @2 J+ t8 ]( |  k2 X5 F; cAK 发表于 2011-1-8 11:35

! m. e; [: s4 `* ~/ I  |7 E7 b! p* @8 X
( Z  g* `5 u) G( p2 K( O* g; |
    AK好似甘清贫的》?3 h5 t- z& x* ~. |
域名变左也找到的,厉害~~

AK 发表于 2011-1-8 13:16:58 | 显示全部楼层
AK好似甘清贫的》?
9 j. Z  F' m* K' V- S5 C( K域名变左也找到的,厉害~~, L% H8 D' @2 O' e
Kiver 发表于 2011-1-8 13:11

- O$ J3 o/ f. `& Z& D& a2 H% D- b" P" I1 x
% @! f5 h! a2 _6 _* M/ R) Z
    想当年我都算系一代富豪来的啦,成日派钱。。宜家翻解放前罗。。呵呵。。

by.iceb 发表于 2011-1-8 13:45:05 | 显示全部楼层
解放前..
( a, x1 y* c" a8 C8 w4 J- x' x  {; `" g' m
前辈欢迎翻来

yuanhuang 发表于 2011-1-8 14:01:38 | 显示全部楼层
  各位大佬 早上好 !

lovepx 发表于 2011-1-8 14:19:55 | 显示全部楼层
欢迎前辈!!

chrisrex 发表于 2011-1-8 14:31:20 | 显示全部楼层
85星梦,係咪有109700存喺银行

基拉杰特 发表于 2011-1-8 14:33:31 | 显示全部楼层
! v2 G$ k: y4 B1 Tchrisrex 发表于 2011-1-8 14:31

8 t5 B# ]+ @, F. h- T! J7 [- g0 G$ t: E
. W& B; ]5 I' u8 S6 w6 W+ O
    超三眼中只有星梦

AK 发表于 2011-1-8 14:49:46 | 显示全部楼层
- e/ N$ D8 p$ L% a, Nchrisrex 发表于 2011-1-8 14:31

/ M8 f. _8 n' m' n6 k5 k. N$ x8 T# Y# \3 P# ~" W$ z

3 s" k& q) M) |$ }   以前银行具体数字就唔知道几多了。。大概一两百万吧。。: y2 N' u/ Z/ u# }. p& V1 q

9 W3 ?  [& x- C/ e8 q8 b6 R不过当时玩宠物个阵,宠物打交死亡一次就要好多钱复活。。。# d& z( y4 s  s- Z
$ h- p# J" B$ Z" I7 W
打交都打到花钱如流水。。身家少D既人都唔甘开PK模式。。# J6 o/ P% t* |. A9 ^4 |

5 J! z1 I1 @9 [5 O% J每次送钱比师弟、 MAGI 距地班人玩宠物打交啦。。就好几万啦。。# g/ B" W* B: v1 b' k9 U

p0 E2 P% Z: k8 K5 A) P0 |5 r; _2 V# q2 z2 M8 X
宜家银行还没有开户呢。。一个字穷。。。
0 |! |1 i& _- |* Z, P8 o# X2 {5 V& Z# d9 o; T
如果红枫肯比翻D钱我,就甘意思意思比翻五六十万我就够了。。唔使甘多。。嘿嘿!

12345下一页