[每日闲聊] 号外:万贴户又来了(有红包派)

kevinchan 发布于2010-10-27 01:37 5706 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-10-27 12:09:19 | 显示全部楼层
唔出奇的,佢經常通宵噶啦
/ P6 ~4 v' b* N) b5 @' _漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:03

% A: a$ O( V& G1 z8 A
  e! K& S1 |: C7 q; S& p# H/ L- r) F4 T& [
    我都知道距平時成日都通宵~朝早先黎訓~但我以為距都系通到7~8點就會訓~

漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:12:27 | 显示全部楼层
我都知道距平時成日都通宵~朝早先黎訓~但我以為距都系通到7~8點就會訓~0 ]3 W0 X, p. P! K3 }& O
timaousi 发表于 2010-10-27 12:09

/ Z1 e- R1 M' N! T
" h9 O' q7 F" R9 [# s- c& v- J/ K% A" L. u2 e
    % W, A2 K! _: k. y
咁你就太睇小佢了

timaousi 发表于 2010-10-27 12:21:26 | 显示全部楼层
咁你就太睇小佢了, g! ^! n9 V8 e( p& v9 b& K1 ~
漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:12
1 X2 r8 N* [; l; ]* `

! v" q( g# _# V& h3 g, `  Z( \
    睇黎系啦~我以後要叫距通頂魔雀先得~訓果兩三個鐘又話要出街~翻到屋企又通過~

漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:25:40 | 显示全部楼层
睇黎系啦~我以後要叫距通頂魔雀先得~訓果兩三個鐘又話要出街~翻到屋企又通過~
% b3 q7 B1 Z$ }) t( i) M9 {+ ^timaousi 发表于 2010-10-27 12:21

5 i5 v( }% N$ p9 c
# v0 r# A1 q5 j% O. V
# l% Z: t3 E2 F% s. C& D/ @4 |   
+ h) s8 o8 ?& ~) o7 h! t通頂魔雀 “魔雀”不錯的名
5 O# U. z/ f8 |1 v! ~
  V6 e  z" k( X% G睇嚟佢唔知幾時現身了,或者我幫佢派住先

fms2046 发表于 2010-10-27 12:37:46 | 显示全部楼层
首先恭喜雀仔2W帖啦! E$ ]  U, s$ r( k: T& F3 O" B
来迟了还有没有红包啊

评分

kevinchan + 20 红包来啦

zsl198602 发表于 2010-10-27 12:40:06 | 显示全部楼层
8 V0 {( k* r4 }5 z' q4 T2 \
+ i2 z7 O4 @) C# q" H20都好过无,我又来捧捧场先得!
1 x* l# b8 f: F$ j& G' R' ?3 `& {$ h: G( y$ N. v* o6 S
哦哦,原来只派35啊?迟左一部添

评分

huang 发表于 2010-10-27 12:50:23 | 显示全部楼层
成街乞丐,居然够胆当街派钱,未穷过啊???

评分

kevinchan + 20 算啦,又唔係日日派

lovepx 发表于 2010-10-27 13:12:28 | 显示全部楼层
我有冇嚟迟啊??

评分

艾米尔 发表于 2010-10-27 13:41:53 | 显示全部楼层
哎..........慢咗啊............

评分

kevinchan 发表于 2010-10-27 13:46:05 | 显示全部楼层
通頂魔雀 “魔雀”不錯的名5 L* l! b: m" n2 o. t! [6 |2 b

- V" l+ a9 R. ?睇嚟佢唔知幾時現身了,或者我幫佢派住先9 U/ r: ~0 L  Y% h1 F  h) n4 W$ n
漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:25

! d8 v# |6 E0 X* K: q( N2 p! l/ Q1 l5 c

; W* P$ @0 B- R9 H    = =又乱改花名,漫步仔仲要支持

漫步雲端 发表于 2010-10-27 13:48:53 | 显示全部楼层
= =又乱改花名,漫步仔仲要支持
3 b) [9 n. I& K! u" @0 Xkevinchan 发表于 2010-10-27 13:46

5 B: L7 A0 Q: @) p: Q
/ A  I* K$ |0 p2 C, W6 M% a3 e: \6 y! Z) J5 v# p

8 B+ ^) a6 ~; |0 ]魔雀都幾好啊,我覺得好過水雀

kevinchan 发表于 2010-10-27 13:50:01 | 显示全部楼层
訓得甘奇怪!上邊兩小時距先覆過人派過紅包~啫系距兩小時前先開始訓?= =!) Z6 s: I; \0 ?$ i( f3 k
timaousi 发表于 2010-10-27 12:01
& d8 ~  Z' w# m4 O6 V& {7 ?: z

0 L0 ^' \* U- m2 h* d: @2 }; |3 @! \, T! p! w( Q
    我琴晚2点几瞓,今朝9点半起身,十点出门口,中午1点回来了