[生活百科] 【Z.I.G】【国庆巨献】钢炼FA 62 片段 粤语配音

蹦得儿88 发布于2010-10-7 17:34 1677 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2010-10-7 18:53:51 | 显示全部楼层
支持粤语配音

alexhus 发表于 2010-10-7 18:57:15 | 显示全部楼层
我呢個級數唔系只系做# ?. R* |, }4 i4 Q
加下分/ y% @  T1 s0 M2 Y, |% b
扣下分
& t% [- ^, E# V(警告好似好大件事咁.....所以我唔敢亂用....)
: ~/ b& b9 }4 u% I) W4 \的工作嗎
7 z  A1 g) z7 S5 w這 ...0 r/ P% W" Z8 l7 c. x0 e" ?
iamaboyandog 发表于 2010-10-7 06:28 PM

1 Q5 {3 p; H* N6 T/ F
/ {/ B" g& o( Y3 Q
$ O( x8 X, w1 s, B- Y    基本上在一定时限,店主同街长系具有相同操作噶。你慢慢摸索下。

kevinchan 发表于 2010-10-7 22:34:36 | 显示全部楼层
無啊0 E- H0 H' {5 {4 c' F
我見佢連發的時間太快9 L; w( @& p! {5 C& K1 f/ o- S
(我按引用查的)% p/ i' Y$ c6 t$ W; m8 H( \1 L" c
唔想比人話我唔做野姐
+ \4 t* h0 h/ k8 G- f4 W- O4 d* jiamaboyandog 发表于 2010-10-7 18:21
% w9 G3 b* X2 t/ _, m

9 ]3 {3 I5 P( T; K6 m9 y* U, t$ M9 k- F/ o9 [
    人性化啲啦= =唔使样样都按照规矩嘅,好多情况系讲唔定噶嘛,你唔见楼主发好多嘢畀我哋知咩?

inber 发表于 2010-10-7 22:37:23 | 显示全部楼层
人性化啲啦= =唔使样样都按照规矩嘅,好多情况系讲唔定噶嘛,你唔见楼主发好多嘢畀我哋知咩?
' Q/ G7 E- e5 f9 |kevinchan 发表于 2010-10-7 22:34

9 a4 E6 q/ @/ f6 f; T
4 d4 O' }3 Y% ~) q/ k; U0 W: ^. u* @3 S9 a8 ^, T6 `- X( R" y6 a
見啊, k- Z  ]. h! }
( 不過我由藤椅開始睇唔明)

kevinchan 发表于 2010-10-7 22:42:58 | 显示全部楼层
見啊
$ f1 d- ^% R, r! i7 \( 不過我由藤椅開始睇唔明)
+ E$ ?. c1 x) P) @% t( Miamaboyandog 发表于 2010-10-7 22:37
5 g3 L% U/ j3 T! @$ t) n7 I+ {! p
# U1 [* O" u! m. y
2 D7 v* x$ L, Q8 c& A
    藤椅都係一啲介绍啫.......板凳开始就係评论,你细心睇下吧,几有趣

zsl198602 发表于 2010-10-8 13:24:07 | 显示全部楼层
在线啊?都好,睇下先、

hlf123 发表于 2010-10-8 14:07:13 | 显示全部楼层
5错,
# V5 w, F! [* [- m9 T% g. m+ u4 c  E. g4 i支持下) ]7 c4 `% O8 E* [) ]
钢炼已经完左N年啦

ZIG 发表于 2010-10-17 04:22:18 | 显示全部楼层
欢迎大家支持ZIG配音组!( P/ {4 V7 N# x2 k- u
各位看官sama,小妹不胜感激!

系甘吹水 发表于 2010-11-27 06:24:35 | 显示全部楼层
顶这个贴算不算挖坟的!?!