[每日闲聊] 新版块,大家多啲留意下啦

kevinchan 发布于2010-9-28 21:48 1701 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-9-28 22:21:59 | 显示全部楼层
晕,你无写版规,我就以为係人都可以用
! z$ u/ I$ P1 w& D! ikevinchan 发表于 2010-9-28 22:04

6 x* ^0 h. j) N$ k! `- L1 E+ u2 ^$ t" N! V9 C  k2 n) q+ [

; k8 O! R- d% T3 P    你用魔邮上载的可以用`~~~
6 s8 A* N, ]$ }- I8 ~+ O( I% t
; ?- s$ o4 r) ~; Z. b5 {听日仲要写教程~~~

kevinchan 发表于 2010-9-28 22:26:37 | 显示全部楼层
你用魔邮上载的可以用`~~~
, a) A& G5 b- ?9 q/ o) Q. c& G# c+ F" g) K- u4 x& c+ I
听日仲要写教程~~~
( H8 g/ V4 u' _& P& V: BKiver 发表于 2010-9-28 22:21

; Z+ \) x8 p4 C. l& i# x
3 S- X( C* k6 g9 K. \( a3 }0 q% \* V: Z! F
    哦,咁辛苦晒啦..........BTW,有咩补充说明呢张贴你直接编辑啦,我惊误导群众

Batcat 发表于 2010-9-28 22:51:39 | 显示全部楼层
甘樣姐系要有一定權限先可以系個發貼?3 }( X% R" {2 i( {' ^
有無版規睇下!!

lovepx 发表于 2010-9-29 00:19:41 | 显示全部楼层
5知魔邮上传速度点??我上传一啲呃下星梦都好

kevinchan 发表于 2010-9-29 00:36:19 | 显示全部楼层
甘樣姐系要有一定權限先可以系個發貼?) z6 _1 p; v/ F& M" ?
有無版規睇下!!! t! j! F# H. r
kruouo 发表于 2010-9-28 22:51
" d: ?" W  h$ D& F1 [% n
5 I( _2 `7 N/ q& D+ Z# [: R: Y4 B
" ?$ W8 R' l" _4 l
    睇K社听日会唔会公布一下

kevinchan 发表于 2010-9-29 00:36:35 | 显示全部楼层
5知魔邮上传速度点??我上传一啲呃下星梦都好6 D4 w) }3 O% P7 Y( d& P" v7 L( V
lovepx 发表于 2010-9-29 00:19

3 I: c0 R- ]- V; ]# o/ D! e' G. A$ q5 \: z( |
/ G+ i1 L) ?2 i4 D. X* L
    啱晒你心意啦,不过都支持,哈哈

kc123kc 发表于 2010-9-29 06:59:30 | 显示全部楼层
有新版块啊?过去looklook先先得

tandong 发表于 2010-9-29 07:51:40 | 显示全部楼层
雀仔这次捉虫了
5 g/ H3 c: o) a' `: I+ N) [2 N. p$ }基拉杰特 发表于 2010-9-28 22:07
# ?* W& e5 S9 ?+ s
* T$ e; s. V; _9 H0 a2 h
雀仔无虫捉,一定还咬你!!

help6288 发表于 2010-9-29 08:00:34 | 显示全部楼层
哈哈....前几日就见到LU

Ace0210 发表于 2010-9-29 08:03:44 | 显示全部楼层
唔知會有邊個會去果度發野?

kevinchan 发表于 2010-9-29 09:31:20 | 显示全部楼层
雀仔无虫捉,一定还咬你!!
6 N) N4 s! j$ z3 I1 S- b. |tandong 发表于 2010-9-29 07:51

6 }/ A5 W; r2 G( ]3 F$ o* q8 _# |. K; N" D2 M% v+ ]

. c% Q7 i! Q0 M* E. [    老虎真了解本雀.....

Kiver 发表于 2010-9-29 09:35:53 | 显示全部楼层
老虎真了解本雀.....: G9 h2 d$ ]  c% X$ K
kevinchan 发表于 2010-9-29 09:31

. O0 c4 o9 q' v% J: M
/ l5 c: _& y% u  W& U
) B4 q( V2 g5 [. A. Z! |; B- }    简直就是动物园~~~~