【MU】【提供粤语音频】【全职猎人】【TV&ova1,2】(已修正41和47音頻)

kevinchan 发布于2010-9-21 09:43 11648 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wuchaojin 发表于 2011-1-8 00:22:06 | 显示全部楼层
侃侃看看啊。

wuchaojin 发表于 2011-1-8 00:25:03 | 显示全部楼层
阅读权限200

评分

iamaboyandog -5 重复发帖

T520025 发表于 2011-1-18 14:30:20 | 显示全部楼层
你果个47集甘耐都冇补嘅

b2203661 发表于 2011-1-30 14:41:23 | 显示全部楼层
呵呵·, z) @( }2 X' i* E2 E
经典啊!!!

hecatcat 发表于 2011-2-3 11:08:55 | 显示全部楼层
咁正嘅动画,唔知点解tvb唔快啲播埋ova3呢

yuki-K 发表于 2011-2-14 20:50:05 | 显示全部楼层
请问有OVA的吗?

wulove 发表于 2011-3-6 00:37:45 | 显示全部楼层
你果个47集甘耐都冇补嘅8 `" G: K2 A. H( H' T- P
T520025 发表于 2011-1-18 14:30
: V, m$ T/ m. p3 Y) A' k

. T% j, j1 ^& v' N3 {0 W5 P  }+ Q: @
    果1集音頻 自己cut 之前果d 集數開頭自合唔得咩??

wulove 发表于 2011-3-6 20:22:13 | 显示全部楼层
【動畫名稱】:全职猎人 Hunter X Hunter
& Y5 i  Z( V4 A8 ~4 L$ H9 d【集      數】:78 (包含TV和OVA1,2)(OVA3没有粤语,唔好问我 .../ f% C9 E6 v1 M0 u( t, T
kevinchan 发表于 2010-9-21 09:43
/ L3 N' C: Q! {! k
# _5 \) c6 k* |. B5 ?+ L; t

4 f& Q$ }! `9 K" \+ B    41集 日语黎嫁............

inber 发表于 2011-3-6 20:25:29 | 显示全部楼层
41集 日语黎嫁............7 x4 D, `, Z* G" m6 n
wulove 发表于 2011-3-6 20:22
! D1 k, J4 G6 X8 e$ Q8 Y

3 q; ?1 R/ ]; |$ c' P5 D# C" D
% K  m8 v1 b+ q4 _樓主潛左水好耐
9 V0 v. I$ j5 ^, Q: {  b+ B5 s見唔見到你同佢講都系一個問題. C0 Q5 L/ m+ q8 j/ t
(我下音頻個時真系無留意,真系多謝你)

wulove 发表于 2011-3-6 20:29:18 | 显示全部楼层
回复 69# iamaboyandog
' ?( F5 b+ a6 _' q$ P, Q/ v- s3 H4 E" u

1 b6 b) g! F6 b* J    47集自己合成左...... 41集連粤语都冇想合都冇得合呵呵..........

inber 发表于 2011-3-6 20:50:44 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog " V6 V8 j! I3 n

5 o& q6 d4 P: v( |1 U" d
1 v" L' S. E, E; _/ V  J3 ?- j    47集自己合成左...... 41集連粤语都冇想合都冇得合呵呵..........
2 ~" ]7 k0 d5 hwulove 发表于 2011-3-6 20:29
. \5 U$ j4 |5 u7 `( Z9 V
& x6 _& |- Y/ c  K8 w

6 u9 m  B  R4 [% s2 c0 w. e為何不用佐為的版本

wulove 发表于 2011-3-6 21:02:21 | 显示全部楼层
回复 71# iamaboyandog
# B; q2 I  ]$ ~4 b: p; z& d1 r! o4 a% R2 `0 e
( T! W* z) l5 N" p# ]! X
    佐為唔係dvd 音頻 聽洛去一定冇咁好嫁啦.............. 如果真係冇得用只好用佐為版啦.............合成中.....