【MU】【提供粤语音频】【全职猎人】【TV&ova1,2】(已修正41和47音頻)

kevinchan 发布于2010-9-21 09:43 11646 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
dorothie 发表于 2010-9-28 08:18:02 | 显示全部楼层
谢谢分享~~辛苦了~~

megazerox 发表于 2010-11-7 01:58:36 | 显示全部楼层
Is the movie part od this eries in Cantonese?

kevinchan 发表于 2010-11-7 12:51:52 | 显示全部楼层
Is the movie part od this eries in Cantonese?0 [$ d' L" w$ N2 M4 l0 \- `0 C
megazerox 发表于 2010-11-7 01:58

3 Z6 _. q+ q; [/ d+ ^
0 N9 n* f3 P6 Y* q- v2 l
2 B  w7 `3 E+ H6 {8 h  l6 w$ u    唔明白你嘅意思

缘Yuan 发表于 2010-11-9 12:54:23 | 显示全部楼层
先帮楼主顶起!返来再下载!呵呵……

winter201 发表于 2010-12-25 20:14:17 | 显示全部楼层
喔,多谢分享

T520025 发表于 2010-12-28 23:18:59 | 显示全部楼层
我好想体啊,但系唔够级.....

T520025 发表于 2010-12-29 01:45:05 | 显示全部楼层
可唔可以帮帮手将阅读权限降到20啊,我只有20。我稳咗全职猎人DVD粤语版成晚都稳唔到,你哩个粤语音频又唔够限权.....搞到我都唔知点算。

inber 发表于 2010-12-29 07:42:34 | 显示全部楼层
可唔可以帮帮手将阅读权限降到20啊,我只有20。我稳咗全职猎人DVD粤语版成晚都稳唔到,你哩个粤语音频又唔够 ...9 [/ P# K1 S2 y# |2 f8 T7 `
T520025 发表于 2010-12-29 01:45
+ {, @- Z( r* q% D0 Z1 x

/ d$ B2 w6 I1 [) u2 q) v# D8 n0 f' _6 w% E1 l% ^9 c+ e- X
你而家25
6 J4 h6 p( Q) S0 {4 i差5就可以了
) N: k# _; g8 ]俾心機吧

T520025 发表于 2010-12-29 08:39:43 | 显示全部楼层
冇问题嘅,哩25得来不易啊搞到我挨咗成晚夜~

T520025 发表于 2010-12-29 08:43:37 | 显示全部楼层
回复 45# T520025 + T- ]1 C, O, U  r0 j( Z
/ O" ]- U, j" i$ @' ^) O) G

, a1 J0 M" D6 ^5 X& ~    其实我5识音频果D嘢咖,系咪要我将音频同日语版合成咖?可唔可以教下我啊

评分

iamaboyandog -5 重复发帖(自己回自己)

T520025 发表于 2010-12-29 09:02:02 | 显示全部楼层
回复 44# iamaboyandog . _* q* ]3 g  m3 b# R9 _
9 E) O. t& A4 ?. ?! D" @
8 z8 ~. S' A4 R4 ?
    冤枉啊,我系回你咖,可能甘错咗啊~ 你睇我写D内容都应该知道系想问你嘢拉

inber 发表于 2010-12-29 09:11:09 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 0 c( o# ?+ h9 d" p

: n" P  D: ?6 Z& C6 ^: b1 O% e8 s# @; R8 j7 o# i8 I
     冤枉啊,我系回你咖,可能甘错咗啊~ 你睇我写D内容都应该知道系 ...
! O% L3 z+ g8 O- J3 f9 TT520025 发表于 2010-12-29 09:02
! ]2 ^5 _9 n2 S' |4 H
) O# d& d7 \8 g, n

1 Q! _2 a5 t# W% ~5 J那我就代樓主答你4 a' Q3 s6 P1 W

6 y# A9 f- t! A0 r* i. k關於封裝就去 『 录 影 合 成 室 』$ ^. }: f6 f( u, k: ?* J0 S
找帖子學4 J, `% @, {/ w, S" V
入面一定有
  n; z( z) J, e9 w請不要懶啊, V8 _8 W: n4 l+ J+ U
! L2 s7 U9 l5 f& _
如果再有咩唔明就去 『 心 声 咨 询 台 』' b8 X3 v) {8 D" [! g
發帖問問題不要再系道回了$ }6 {7 }0 }8 i& s1 L# z& p

2 T; L$ D. M0 m1 p$ U9 ^如果問我就去此贴已经冲上19000楼了...欢迎加入吹水...' P3 _! D2 R5 _, M7 M" [# A
回覆我
/ H! P2 S5 C/ B1 A% ?4 S% b& M# U+ m3 N* M
題外話
3 s# B" \. w- I) O. H那5星夢就當交學費吧