【MU】【提供粤语音频】【全职猎人】【TV&ova1,2】(已修正41和47音頻)

kevinchan 发布于2010-9-21 09:43 11645 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-9-21 10:03:27 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
3 s- \' Z# Y( \7 z$ e& l' T  ^8 _# v% Q
4 x+ @) S, z6 k+ \0 `
    明白
1 C$ x+ I0 D7 f7 }( r% t都系等你個大水管上到mu啦
$ X5 t1 d: M/ ~' G" r/ m+ }5 mAce0210 发表于 2010-9-21 10:01

9 y/ J0 ~( G% U/ x; ?/ p* A7 C- l! C& v/ y( a0 f' ^& p# I

- u3 L1 F4 Z( ]* H( l6 p: i" B0 d是但' e% `1 q4 \) K( o) q+ V
問下發片人比唔比先

timaousi 发表于 2010-9-21 10:15:13 | 显示全部楼层
支持雀仔~我一于收你呢個版啦~反正之前果版我都未下曬~

Ace0210 发表于 2010-9-21 11:21:43 | 显示全部楼层
呢個版唔系雀仔架

shen 发表于 2010-9-21 11:52:26 | 显示全部楼层
以前在中国是睇电影台有得睇...本人仲好钟意呢出动画添...仲打算买来收藏的呢

maplep 发表于 2010-9-21 12:11:29 | 显示全部楼层
雀仔万圣

漫步雲端 发表于 2010-9-21 12:53:56 | 显示全部楼层
好耐沒見雀仔發新作了,路過支持下

基拉杰特 发表于 2010-9-21 14:19:08 | 显示全部楼层
过来支持下先!是修正的吧

kevinchan 发表于 2010-9-21 14:27:11 | 显示全部楼层
回复 18# 慢步云端 : w. h" v# z7 }! W& A

, m6 j3 E& }5 l4 G4 ?: ?4 @  D2 L2 g2 f& b% Q3 A4 C. }
    此音频都作咗好耐了,不过无放出嚟啫

漫步雲端 发表于 2010-9-21 14:58:03 | 显示全部楼层
回复  慢步云端 9 P' C5 G/ h4 L; Q

# d3 u9 u, g9 G2 L
# |. C% N: m! W    此音频都作咗好耐了,不过无放出嚟啫6 w1 I. r* f* W4 W5 C( i" Y, B
kevinchan 发表于 2010-9-21 14:27

( @$ U. o, ~% _& \2 C" y
) o' U# T8 R) B8 [0 k* t0 b- m( v2 x' T0 I; q, o/ |
    4 a, \. @1 N. F4 D4 X! [" ^
原來係私火嘢= =而家先肯放出嚟給大家分享

kevinchan 发表于 2010-9-21 15:04:26 | 显示全部楼层
原來係私火嘢= =而家先肯放出嚟給大家分享' Y6 u. N: v! g6 b4 p
慢步云端 发表于 2010-9-21 14:58
8 @: ?0 c. s- u$ f4 u3 e0 q
4 K; Q+ c  @$ ?1 ^! `

8 v+ l4 ]$ D) c3 ?, v    普通料嚟啫,没什么,呵呵

漫步雲端 发表于 2010-9-21 15:22:56 | 显示全部楼层
5 D5 h3 b% p8 \! E$ O2 O. w
普通料嚟啫,没什么,呵呵
7 Q; t' ~5 ?* l4 y# ikevinchan 发表于 2010-9-21 15:04
. Q: {( |& S1 O0 J9 |+ ?. s
8 t& ^# N- q" l
1 C3 R3 c4 [% o; m

9 l5 V' U) c) L1 f* A= =!點解不提供片源?懶上傳嗎
' N9 ~( d6 }+ ^! {0 _4 L% J, v/ k. O+ w3 u2 m# ?5 V  ~
' ]! d% ]2 }* Z# k: x& C
哦..原來片源有115下載

chen2010 发表于 2010-9-21 18:26:02 | 显示全部楼层
十分感谢楼主的分享!