[每日闲聊] Tony Jaa 泰文教室

kobe1992 发布于2010-6-7 11:12 1266 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
& a& N* ]" |, K7 |% s
: g% K+ g, U, e8 a  n) B+ Y) @

3 i! i; h$ ?9 R% J  o' m7 A% N* A4 s
6 h6 \% R* {2 x) J3 ~
2 f! S5 [2 u2 Q
笑死人的泰文~

已有(24)人评论

Kuromi19 发表于 2010-6-7 11:36:56 | 显示全部楼层
点解唔直接放个视频入来既

batuu 发表于 2010-6-7 11:51:55 | 显示全部楼层
雖然我真係覺得好好笑,但諗深一層,其實都幾吾尊重人地,因為我都有學下其他語言....

eegbook 发表于 2010-6-7 11:52:27 | 显示全部楼层
哇。。就系呢个啦。我揾咗好久。

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:03:38 | 显示全部楼层
回复 3# batuu 0 _3 e: Q: o! U7 C& |1 r+ a% d

+ r/ I1 G+ \0 U. ^* u
9 @0 |2 L1 g& N# B    是的~ 我也覺得他們笑得太過份了=.=" 笑他人的語言~

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:04:26 | 显示全部楼层
回复 4# eegbook 6 ~0 N4 m8 w0 \9 d  X
# c# `) W! L4 M

+ z- I" J+ R1 J. e7 o7 h    ^_^" 剛剛看了文字版 看到很多人想看 所以我就找給大家分享~

kobe1992 发表于 2010-6-7 12:05:35 | 显示全部楼层
回复 2# Kuromi19 / e1 C/ J& [: r2 S$ k$ D
/ |6 _, C' E- r! d+ W

! H( e% L; e3 e0 n: ~5 o    我不懂得放上影片=.="

kevinchan 发表于 2010-6-7 12:15:05 | 显示全部楼层
建议楼主去搵个国内可以睇到嘅视频,因为youtube我哋上唔到,要用代理上,太麻烦了

batuu 发表于 2010-6-7 12:18:52 | 显示全部楼层
建议楼主去搵个国内可以睇到嘅视频,因为youtube我哋上唔到,要用代理上,太麻烦了; f7 @. B4 D- U4 ^9 D
kevinchan 发表于 2010-6-7 12:15
& ]# o0 q: ]  W, N7 N
1 |6 M3 ^' x, S: r" L
下??點解會上吾到YOUTUBE??

kental 发表于 2010-6-7 12:18:57 | 显示全部楼层
都唔明点解系要YOUTUDBE,这个视频优酷都有啦,而且好耐之前的了;

kevinchan 发表于 2010-6-7 12:21:06 | 显示全部楼层
下??點解會上吾到YOUTUBE??2 x7 d  s! F. j& m
batuu 发表于 2010-6-7 12:18
国内限制多多,youtube是其中之一

batuu 发表于 2010-6-7 12:25:30 | 显示全部楼层
YOUTUBE都吾比上,我無言了.....

123下一页