[每日闲聊] [預測] 測一下最近你有冇好運

kobe1992 发布于2024-3-27 23:32 326 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1 G  t7 c3 t1 x# D% ]" F8 w( b$ Q# z, m" n% [
第一眼你睇到了乜
. H5 D. T* x0 G4 [% B8 l* K$ B- V* l
: L; E0 b8 X2 p- J
: V  l* z) A- e3 @) L2 u" Y# k
! V1 X; \( w& L* ^/ t6 m5 c( A. {3 @& h3 A& ~# s; t5 F3 E* j
: D! u" t& C1 @6 Y  K( K) R" z7 E
==================================================================================$ s, o6 @5 F8 J4 H- C

' A; [) |# F* v1 L; R  n" r- l- G
; r* k: v- C) F$ }6 G! q
# f5 V' y3 Z# A8 F" I/ ^$ R" \' s3 U* o) [% q

, G3 l+ `, S! n2 ?# f+ n) P# e) X! u8 x+ U- k
+ g% Z! m6 d5 V3 H1 T+ h2 \- ^1 A* R- D
  ?  W9 [  }( p( J8 r

# ^" d$ c' L: k3 A+ h4 I3 a/ C& ^) Q. j1 ^: R4 r. {6 l3 ]
2 A2 O# P1 y4 W6 a: l
4 S+ ]( Y1 L" \

2 E7 Z" ~* V) i; y* H# w3 B6 v4 f0 S5 K# s3 a2 q' M
& l9 y9 C2 M5 F
6 a$ z+ |- k( D+ C

. A& J8 U0 S4 Z: H1 m1 P
- [. h# K4 |( j
' t/ |0 D! ?6 y, I4 y- b2 Q: M! i4 ^/ U4 u2 i1 B

Q6 I6 V; O, q: E4 z; s4 o8 ]+ p* R2 N/ k( Z! y4 Q

6 d& J0 F9 ~* N9 X
$ Z9 Z! ^  r! [( G  M" T/ @  P
( c; K5 D  H, R# N$ G- p* F& p4 d! J+ h, L+ n1 ?
, b- }- i4 G% T1 a
( A& u6 \- D9 @( ~9 f2 j' V7 g

; c+ R2 @# g' M( e5 U
& H* }- V+ z, c, M" h, v9 m" _
2 @: x9 C, H$ Z9 T+ y0 P: ~# u. o5 u1 h/ T/ S

0 f4 e, M" |# Y7 e1 Q% N6 j: p
1 L4 J+ D: u7 p8 L: [) n% p0 B6 |, w

J4 W* x% o, `1 M
5 M2 J( N+ G3 l. _! L5 l# G6 m# @A、 第一眼睇到大鯊魚。
  f! Z1 A# i! p& S5 K" y" N最近你嘅生活和工作嘅運勢將如魚得水。因為你嘅性情溫潤,坦率誠實,真實唔做作,朴實無華,你喺工作和生活中都能體現出你嘅人格魅力,所以無論你做乜工作,你都能發展得很好。你嘅人緣極佳,身邊總會有貴人相助,呢會畀你嘅生活和工作帶嚟很多便利和機遇。最近將會有財神老爺降臨到你嘅身邊,畀你帶來源源不斷嘅好運氣,呢將使你嘅生活更加順心,使你嘅財富積累更加迅速。同時,你嘅工作和生活將格外順當,你將有機會喺工作中攞得巨大嘅掂,並且喺生活中獲得更多嘅快樂和幸福。1 t4 S  X  |( L3 X3 q

- _  Z! {4 h1 D9 U/ `, w
4 {& G8 w* F! ~$ i7 c
. r2 g. B, ]- {" Q  J1 P: p- ?
/ n5 m5 U4 b( q( W3 m$ A1 d
1 g; m4 G- F! [- T" L" x
( v: S- O' q7 v  p' l5 n7 \

. s$ V+ ~  m/ y1 g

Y5 c, O% V  e+ V2 A1 P' J+ b

. z, Q! R0 J5 C, FB、第一眼睇到大輪船。
1 D; D: x$ X% {; q7 d最近你喺各方面嘅運勢都很好,你會有更多嘅機會,因為依家系一個全新嘅開始,你將有更多嘅機會接觸到更多嘅人,並有更多嘅機會去展示你嘅才華。同時,你將會有更多嘅機會獲得有實際價值嘅嘢。喺工作中,你將會展現出你嘅獨特想法和叻嘅能力,呢將會讓你成為團隊中嘅領導者,领导会对你委以重任,他们会对你的工作能力非常重视。而你需要保持自己的独特之处,不被别人的意见左右,你要清楚自己的优势和劣势。
" s0 ]# T; [" V; Q/ W: E4 Y
& {8 ]$ g' `3 U# A5 F% L

% K, H$ O: k: {+ e" ]) l/ _% L
* ^4 i9 Y! Z8 r2 y+ U  ~
& @6 g) b. j2 A% K' p+ |5 g

5 `! P, Y& o3 p& G+ x; ]& v( n
5 _8 {& U4 e; `: C- H" \0 N
. s' W9 K$ `" W6 q2 K/ S
! y8 Q) k8 P2 }4 S# }" N$ D
" f- o' t3 p, u9 Y2 i* d

* S2 B$ D/ q  ?! k* K- [$ \: q
+ L! V* h) D3 d3 r

7 Q# A' }5 E) {1 C! v; Y5 y$ H1 rC、第一眼睇到太陽。
- K+ D$ q" K/ i6 n. U! T最近嘅你將收獲意想唔到嘅驚喜!喺大部分人嘅眼中,你系一個很容易被高顏值所吸引嘅人,呢個系因為你對美好事物嘅欣賞,同時也能夠彰顯出你嘅審美能力。但實際上,你並非嗰種膚淺嘅人,你嘅智慧和大局意識才系你更加引人注目的地方。你對當前嘅局勢和自己嘅發展方向有一個清晰嘅架構,呢讓你喺生活和工作中都能夠保持一份穩重和自信。你唔會被生活中嘅瑣事所困擾,因為你知點樣調整自己嘅狀態,以迎接全新嘅挑戰和機遇。對你嚟講,好人緣無疑系自己勤力嘅第一個重要目標,呢會讓你喺社會中更加如魚得水,讓你嘅生活更加豐富多彩
+ X: |+ s' V: _' Z9 A  d' {, U' H: y/ P& |5 q- ~' ^

D, ^5 j/ x/ o& u2 t# b+ F
' z1 k% e' @, t$ o  E' ~
: z1 l' ]- {% T: G9 l  G5 [

; D: F/ D' B4 k% n" g+ ^' O8 o1 A
1 L) E5 P! u2 s3 Z: t; b9 ?
$ i5 G% ~: w$ t* P, P( }! p

0 c: H" G2 A" m2 e( ]8 Q0 R8 J) r) m$ p3 c1 a3 y
% ~" n2 j: j* l
5 Y) p  q2 w; I0 G2 g) ]) \2 M
% K6 Q6 a9 `) i) r# j
D、第一眼睇到小船你最近可能因為一些事情感到困擾和煩躁
0 X6 u) J: ~' G  `. ]! f% A呢個系因為你系一個完美主義者,頭腦聰明,思維敏捷,觀察能力強。你總系希望把每一件事情都做得非常完美,無論系工作仲系生活,你都嚴格要求自己,唔容許有一絲一毫嘅失誤和瑕疵。然而,呢種過於執着於細節嘅性格也畀你帶嚟了許多負面影響。你常常感到身心疲憊,甚至影響到你嘅生活和工作。之不過喺12月份,你需要學會調整自己嘅狀態,迎接全新嘅生活。你會發現自己身邊嘅好事不斷,你嘅日子會無憂無慮,做乜事情都會格外順利。你會感覺到自己嘅壓力逐漸減輕,心情也會變得更加輕松愉快
$ D4 S0 c# [' Q1 T' l

已有(27)人评论

alkiu 发表于 2024-3-28 00:33:07 | 显示全部楼层
第一眼睇到個題目

gigiff 发表于 2024-3-28 04:29:48 | 显示全部楼层
第二眼都睇埋,乜都无,无网?

snzt79 发表于 2024-3-28 07:02:55 | 显示全部楼层

水皮跳跳 发表于 2024-3-28 07:35:30 | 显示全部楼层
完全看不到图

qumm12311 发表于 2024-3-28 10:05:02 | 显示全部楼层
睇唔到,可能手机有问题

wind6 发表于 2024-3-28 17:55:39 | 显示全部楼层
净係睇到啲文字啰

shiraishi 发表于 2024-3-28 19:15:06 | 显示全部楼层
乜都睇唔到

勇者罗兰 发表于 2024-3-28 19:55:04 | 显示全部楼层
系咪冇放图片呢

kobe1992 发表于 2024-3-28 20:58:57 | 显示全部楼层
有圖嗎各位?

koity 发表于 2024-3-30 10:12:29 | 显示全部楼层
如果是真的就好

yukinababy 发表于 2024-3-30 10:18:52 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-3-28 00:332 [/ J3 M5 U$ Y7 Q* `
第一眼睇到個題目
( l* [$ O1 G" j3 @+ k* S. p
我都系

123下一页