【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27109 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
PTK 发表于 2010-5-27 00:06:21 | 显示全部楼层
你指的是錄影帶質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 你是否用錄影帶轉DVD或VCD時播唔到?
* C! g( c4 F5 zalam 发表于 2010-5-25 00:20

$ X7 r6 L5 i' L3 E+ `' r' G( V# X* L. N# k7 \2 V
; }/ D" ~  n9 B. n+ m  ]9 i! D
    頭三集的vcd只能看到檔名, 讀不到內容.

alam 发表于 2010-5-27 00:35:48 | 显示全部楼层
8 m! J1 ^8 }- r( {# b( {* \
頭三集的vcd只能看到檔名, 讀不到內容.
' @+ |! D& u' o( D( d9 BPTK 发表于 2010-5-27 00:06
: c  I5 _: d& a# q  v
  Z4 C* O6 ^  o8 s' U
可否再錄頭三集到另一集新的vcd?
+ X; ?/ Y3 c7 {; J; m. @    % |& n( _9 Z/ j/ f
你用的錄影機是否一個放錄影帶, 一個放集vcd落去的, 然後一邊放錄影帶, vcd就錄到了, 你是否肯定你錄的是vcd, 唔係dvd?  我有部機, 錄完dvd後到電腦播是見唔到檔案, 如果你是錄製DVD的, 錄到差不多, 最後要封磔, 即是要找個選擇finalize.... DON'T initialize, 如果唔係會刪除全部的, 你還有沒有錄影帶在手上, 你希望上什麼給我們?  你是否在香港, 邊區?  (可pm我的), 看看可否幫你轉dvd?

qknc 发表于 2010-5-27 01:47:34 | 显示全部楼层
偶也飘来支持个

迪格斯 发表于 2010-5-27 09:48:25 | 显示全部楼层
唔知日後有沒有人會合成:
* h! _5 i6 i" r《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:- F8 ]" S: M( M5 Q5 N- O- G, r& P( u7 x
- ]' ?) C' l- V, T9 E- z* M
  ...
1 C$ S4 E; n* a( calam 发表于 2010-5-26 14:39

2 E& O, e/ p4 B/ V  T3 _; S1 C8 s; Y顺便问下上面的地址系米翡翠台的粤语?如果系有线的就唔使喇,因为好耐之前就做了合成。。。。

alam 发表于 2010-5-27 11:28:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-27 11:33 编辑 - d7 r" P: F3 V1 j5 s" M/ O2 H8 I/ A
  N# q# O* c8 d6 S5 c
近日和Venus 在jsharer 找到一些资源, 希望大家都有興趣:
; ^( u- V( y, d# ~# v0 @, r, \! Lhttp://tora.to/blog/403616.htm' `8 U& ?" t; k0 i2 I. C* }- t/ |/ R
http://tora.to/blog/403619.htm! K7 e( ^. E. |, P6 }% a
http://tora.to/blog/400475.htm

kevinchan 发表于 2010-5-27 13:19:04 | 显示全部楼层
近日和Venus 在jsharer 找到一些资源, 希望大家都有興趣:
0 y* X2 }: ?+ ]0 I' Talam 发表于 2010-5-27 11:28
Venus好多好音乐资源的 ( s9 p) `% M5 ?" b: D. `, w, l
PS:顺便更新EP03

天使之风 发表于 2010-5-27 18:01:00 | 显示全部楼层
{:5_326:}衰雀,我黎催片的,哈哈哈~~~

alam 发表于 2010-5-27 19:29:20 | 显示全部楼层
唔係話過唔可以催片的嗎?雖然我都想快!  但樓主會好辛苦的!

alam 发表于 2010-5-27 19:30:04 | 显示全部楼层
Venus好多好音乐资源的
' |1 W8 a3 M* [& C9 {+ lPS:顺便更新EP03
# L; O& p& Y2 m+ W4 D7 skevinchan 发表于 2010-5-27 13:19
1 A6 f" J) ~6 l# {, E* z
9 y; l' f$ [5 y2 _
8 K; J3 Q; m5 n3 k+ t
    多謝你!

天使之风 发表于 2010-5-27 19:39:13 | 显示全部楼层
唔係話過唔可以催片的嗎?雖然我都想快!  但樓主會好辛苦的!
6 y0 |4 ]$ v  T6 t( `, P9 Oalam 发表于 2010-5-27 19:29
! m; Z  d7 |! R0 t- L6 g, s$ G* Q
  B# t* x- U5 S1 m$ J

% a* M2 G- Y$ i3 \, V' M* W. @2 j& \    {:5_334:} 系唔可以催片啊。。。净系得我可以催只衰雀芝麻~~~

alam 发表于 2010-5-27 19:46:47 | 显示全部楼层
莫非你是他的女朋友, 但沒有可能, 你是男, 你莫非知道雀的真正身份, 好好朋友呀?

天使之风 发表于 2010-5-27 19:49:38 | 显示全部楼层
莫非你是他的女朋友, 但沒有可能, 你是男, 你莫非知道雀的真正身份, 好好朋友呀?: u9 |: X( v% B# C
alam 发表于 2010-5-27 19:46

b# A/ `' k1 V7 M+ q4 t9 j' a3 }" V; O3 s
' k; B. J0 k/ v
    {:5_330:} 唔系喔。。我同只衰雀唔识喔~~~