【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27301 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kental 发表于 2010-5-24 23:02:21 | 显示全部楼层
神龙见首不见尾是H兄的习惯嘛!虽然支持雀街你自压,不过我对呢部片无麦兴趣;所以纯支持

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:14:54 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??  e  K7 [9 D0 I0 w: g# }% n" h/ Y6 z
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38
你记错咗,係全职猎人先啱,哈哈

PTK 发表于 2010-5-24 23:24:53 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:50:07 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.; e0 [" v7 F' ]2 n) q
PTK 发表于 2010-5-24 23:24
希望你问题早日解决,多谢PTK来支持

netasa 发表于 2010-5-25 00:07:47 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.: r3 ?1 s$ z- M

: S2 N, g' C5 F: r7 M  _0 g7 e* v" r

9 m* Y# }" b7 B' P& k$ F9 q3 {' v9 c    新機講唔出 舊機反而得? 咁怪嘅?  你唔係用硬盤播放器或者DVD機嚟睇掛。 如果係電腦嘅話安個綜合播放SOFTWARE啦。

alam 发表于 2010-5-25 00:08:55 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??
7 L( _# h+ O3 l7 O7 u: l; Q; q- C
当然最好系完整一集 ...
, ]: e3 J6 @( a- _5 `) tmcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38
' R1 u, I1 V6 O5 h

- w2 F# O1 F3 q. V5 W8 T想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq, 0 {( l; R0 a6 A# ]/ Z  Z' v
你會唔會好似分享千年女王一樣, 分享出來?      http://bbs.2dgal.com/read.php?tid=151962&fpage=37&toread=&page=1; d  [! {$ i+ Z9 a
之前happyh2h 介紹個網頁有, 但只有幾集.) I; D/ J& i' Q
   http://for.mcanime.net/descarga_directa/anime/detalle/mu_galaxy_express_999_007113/31988

kevinchan 发表于 2010-5-25 00:18:27 | 显示全部楼层
想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq, ( ?% @; P2 k& M# c# S
你會唔會好似 ...5 {. U' @+ _; ?' J2 u
alam 发表于 2010-5-25 00:08
如果银河铁路999有粤语版就好了

alam 发表于 2010-5-25 00:20:22 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.$ {; j  n( Q' u4 R

) W8 W) l) e9 Z# @7 e  a
2 E- M- ^; ]% k- A, @: R. a
2 _- b. P1 }. B) d* p  i- V    你指的是錄影帶質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 你是否用錄影帶轉DVD或VCD時播唔到?

alam 发表于 2010-5-25 00:24:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-25 00:39 编辑 : L3 c9 a% y5 h7 L4 }9 ~! A4 d
如果银河铁路999有粤语版就好了
! k' w# c: S* B" M( i9 Kkevinchan 发表于 2010-5-25 00:18
4 V! }; Z* g' Y; e' v* j
& V' t" Z; @: V/ m  \

& V* |3 G/ _/ s4 U    有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?

leafir 发表于 2010-5-25 00:44:47 | 显示全部楼层
这个不错,支持下,有清晰版的,就看看啦,多谢先

kevinchan 发表于 2010-5-25 01:04:34 | 显示全部楼层
有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?
* i* A( E% J4 A/ ~  `alam 发表于 2010-5-25 00:24
我唔清楚!我之前听朋友说呢部动画好好睇,所以想睇下!

漫步雲端 发表于 2010-5-25 01:26:36 | 显示全部楼层
点解压过之后嘅片啲色彩反而仲比原盘好?