【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27110 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-5-24 16:52:35 | 显示全部楼层
衰雀又开坑啦~~循例顶一下先~~

venuschen 发表于 2010-5-24 18:52:02 | 显示全部楼层
非常感激!kevin兄辛苦啦!

hikaruyin 发表于 2010-5-24 19:41:43 | 显示全部楼层
百忙中抽空浦一浦頭先

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22:29 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……
0 R' W6 Z3 e) w6 [% ?! Z
; z  H0 i! Q( MPS:衰雀,《再造人卡新》的试看版又几时放了……

alam 发表于 2010-5-24 20:47:10 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-24 20:49 编辑 % b6 Z2 D# |6 D/ O& Q+ c1 @
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……9 |. A5 ?, n4 r# c4 K8 k

/ l+ z# E, R4 ]PS:衰雀,《再造人卡 ...5 `: r4 _4 R& v9 Q* U3 \: {8 k
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22
% n" g0 Y; W0 i
  f/ ~) ^- I2 V' M
- }$ a" x+ f1 H+ J- b% m" e" Z
    《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成這部魔法之星爱美, 可否給他一些時間吧!

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04:27 | 显示全部楼层
《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成 ...
3 y( k/ M! a5 F; }' Calam 发表于 2010-5-24 20:47
1 L) E9 }6 J$ C. H# |, L2 U
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~" C3 z4 A6 P4 Z# H
无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就得了,甘大把……

alam 发表于 2010-5-24 21:42:12 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
% ~- ?- m. i9 E8 h# J# K  w无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...& l( K- L' v2 G% I7 k0 z
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04
2 x  e0 l! s8 c  L" N6 ]* ]
" ~: C  H- {7 i: Y- B

/ `# A7 d$ t0 U3 l, F- F2 a    只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:47:21 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……2 r$ s2 B8 Q; o" E. Y5 L4 p7 J: i+ l
5 a4 f& N+ Z9 ~2 J' S) K9 `/ _" P+ w
PS:衰雀,《再造人卡 ...' w" O' e6 N- ^3 q
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其实仲有一部噶,哈哈,不过唔讲啦,讲太多都无用

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:48:45 | 显示全部楼层
只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!0 j) |3 I# T' X2 O( U6 X2 n
alam 发表于 2010-5-24 21:42
我一早就打算合《再造人卡新》,不过一直到今天都懒得合,所以你哋未有机会睇到,呵呵

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:50:26 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
  `" I6 h; R$ w& g9 t无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...% a& H* W$ ~6 o
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题

aubert22 发表于 2010-5-24 22:20:46 | 显示全部楼层
嗯,上传图片了,畀啲意见0 i4 G4 }6 n! H
kevinchan 发表于 2010-5-24 15:03

) o$ J6 T4 H' P4 N# G: y5 y8 d+ {2 E- `$ \, P2 ]  W. _: P

6 V- g  Q0 S& H    意见嘛~嗯~如果我有爱嘅话觉得足够了~呢套嘢记得有过少少~以前~

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38:30 | 显示全部楼层
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其 ...
* ^6 h+ ?! ]$ c% O* Kkevinchan 发表于 2010-5-24 21:47

+ u3 R4 n1 h3 u, @0 k8 Z- Y" q7 l2 ~( w: g1 \6 p2 ~: V
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??) a8 h2 r* H+ b. c; i
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题
2 \& W5 v3 ~( V: f1 j- Skevinchan 发表于 2010-5-24 21:50

$ z2 a! z7 o7 {& b( W8 H当然最好系完整一集了!第一集试看版!