跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 全職獵人 DVD 粵語版 (63-78集)

manman 发布于2009-8-7 23:17 4178 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
9 A* x/ N! J1 w& w- |7 ]8 n
動畫名稱:全職獵人    [已解決]
- i5 r3 G! o$ |% J: ?集  數:65-66集  (即OVA1  Disc 2) 6 ^$ K4 B; }6 A4 s: w. i8 h
語   言:粵語
1 M9 h  I. x, Q! }4 M, {9 F字  幕:冇1 D( f3 o3 t% d9 V- N+ e& ]# L: }
檔案格式:DVD-VOB或ISO/ C5 j  [2 K7 X  V& Q$ \
途     徑:BT或免空都可以

已有(27)人评论

kevinchan 发表于 2009-8-8 08:59:57 | 显示全部楼层
佐为版本嘅OVA1&2应该可以满足你要求吧         http://bbs.dreamxt.com/thread-63807-1-1.html
; U( _# K2 {5 {3 s$ _    MU下载,HK应该可以用代理下载

manman 发表于 2009-8-8 13:02:45 | 显示全部楼层
佐为版本嘅OVA1&2应该可以满足你要求吧         http://bbs.dreamxt.com/thread-63807-1-1.html& \# ^1 t& n  h
    MU下载,HK应该可以用代理下载
# H1 k+ N& c% f1 t5 Ckevinchan 发表于 2009-8-8 08:59 AM

% m, M- ?1 R& Y8 M1 I. x3 |# |( t2 I( A4 t
唔該晒你先''''''''''''
( C. A# S1 ]7 u9 T% [你俾網址果個人放既係MKV黎,MKV我唔岩呀,全職獵人DVD粵語版我租左1-62集,所以想搵番DVD版黎儲番齊一套呀.* m- C9 z' {/ m+ A* ?" d
( S3 ^. Y: Z( b" T9 _
全職獵人 DVD粵語版63-78集我搵極都搵唔到黎租所以先試下係到求檔.唔知有冇人可以幫到忙呢.- a. c  \+ F) `6 [: V

" C+ o2 g0 m2 O. `所以呢個故事就教訓左,見到唔齊既動畫真係唔好去租,好似之前我見到有網球王子租,但唔齊既所以都唔敢去租.費事又好似全職獵人咁又多一套唔齊既動畫係到呀.

kevinchan 发表于 2009-8-8 13:50:47 | 显示全部楼层
其实你係米想刻碟睇?如果係你可以下载嗰嘅版本,再刻落DVD度!(自己转格式)!另外,你租碟係DVD碟,但系文件好似无一种格式叫做DVD格式,压缩格式就有

kwanyeung 发表于 2009-8-8 15:42:37 | 显示全部楼层
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。. R9 t+ @* |) A8 ^+ l% n
/ y- u) ^4 i2 ?0 F) X/ L, i
不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。

manman 发表于 2009-8-9 00:41:10 | 显示全部楼层
其实你係米想刻碟睇?如果係你可以下载嗰嘅版本,再刻落DVD度!(自己转格式)!另外,你租碟係DVD碟,但系文件好似无一种格式叫做DVD格式,压缩格式就有
0 n6 L1 T$ B) F7 _/ h2 M9 |" S" lkevinchan 发表于 2009-8-8 01:50 PM

) Y9 I( S1 \7 A# [" `
  X5 J) y+ u9 p3 ^/ q; [咁我改番DVD-VOB或ISO格式啦.我唔知要點表達呀嘛.嘻.......嘻

manman 发表于 2009-8-9 00:45:25 | 显示全部楼层
本帖最后由 manman 于 2009-8-9 00:52 编辑 . c! h6 z& v, X! J; W3 y! O- @
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。1 W) |9 [; O9 K5 \  p3 |& u* K; D4 [. }

* k8 ?7 z) |6 \* \) m不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。, }$ O* F6 y" [( A$ x. L5 A
kwanyeung 发表于 2009-8-8 03:42 PM

. O  W7 e' B* g) k( }) `4 L4 l% y9 i, E! G. y! |! N
我今日又去碟鋪問過,佢話斷左貨呀.咁即係冇''''''''''吹漲3 Z8 [) d2 D5 J, `
5 d2 b4 I" }" q: U
講真'''''有得租既我寧願自己去租,我鍾意自己一手一腳去備份,知道檔案大小,咁樣先決定要D9定D5.

kevinchan 发表于 2009-8-9 09:12:51 | 显示全部楼层
63-78 TVB有冇出DVD都係一個問題。。。* _  W7 G# p' P+ F% B- B# Y
# d! P. W; @/ @9 j
不過樓主可以試下幾MKV轉成DVD格式。。質素分分鐘好過TVB DVD。。。。, n, N2 h4 d3 N' O* v( D% f% y8 M
kwanyeung 发表于 2009-8-8 15:42
我都係咁话

kwanyeung 发表于 2009-8-9 12:11:39 | 显示全部楼层
自己整DVD最實際了。。。。7 c1 Z; i+ r& \
4 }/ i/ z5 k7 v/ D* i' j
自己整都可以預計到係D5定D9呢。。。。。1 V# H! E  v4 b6 Z  _5 [
你中意擺幾多集落一集碟隨你定。。。。* u' Y  m5 `: C: E5 d* }

- P* F9 a' F8 D  T" e因為聽聞TVB啲DVD好極有限。

manman 发表于 2009-8-9 21:15:30 | 显示全部楼层
自己整DVD最實際了。。。。
) ]: h7 o! A6 }1 k! T$ d& ^6 R6 d# S4 y3 R3 r+ ~
自己整都可以預計到係D5定D9呢。。。。。/ D' v2 ?6 U% }3 A/ Q# z/ z4 b
你中意擺幾多集落一集碟隨你定。。。。
% S, I3 G0 |; U8 `
8 r; X* `  |: P+ I2 q( n因為聽聞TVB啲DVD好極有限。
! e( S& z1 h% \kwanyeung 发表于 2009-8-9 12:11 PM
7 c) D  s" P' o+ u( ~
) N2 A5 c: k; B* }) K8 C
咁就唔知係咪TVB啲DVD好極有限,火影既DVD我就覺得好清啦.

kevinchan 发表于 2009-8-10 08:27:14 | 显示全部楼层
楼主去下载试睇下效果先係啦,啱心水嘅话就自己制作成DVD咯

ykcheung 发表于 2009-8-10 10:04:06 | 显示全部楼层
粵語版DVD一般來講冇日版DVD清晰.

123下一页