[粤漫动画] [dvdrip][數碼暴龍ds][更新26~48][合成版,三語]x264][mkv][ac3+mp3]

ngyan1600 发布于2009-1-24 18:24 4953 次浏览 32 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
第三十集起無中文OP,因為轉左OP28 [( f( C% n# M, g3 G
另外第三十集有大約0.4秒會無聲,原因係,TVB有CUT野,而CUT位度岩岩好有對白,TVB都有同一樣既對白,但係TVB遲左0.4秒出,只好將DVD版既聲唔要" p: K3 J1 @2 w$ X. b& ~
第二十九集,OP後有大約1分鐘係DVD配音,因為TVB CUT左CUT左既係(番長獅子獸:我再問你地一次,知唔知數碼之魂係乜!)* n/ y/ c) D& s) t( _
[片名]數碼暴龍ds
/ k1 q" v* j6 N[集數]1~30* T/ v. g$ K" R1 J
[格式]mkv / v+ W" ^7 W/ U: C9 t; u
[視頻編碼]x264
3 w& I+ M9 c3 c6 n' g[音頻]tvb配音mp3,dvd配音+日語ac3
- O6 J& z5 K; n8 d[字幕]中文外掛 5 ]8 b! y- \* n: j8 v% J& a

& U9 e+ S1 t% y; d; v+ y logo.jpg * H' `9 Y9 W8 q9 R7 p) u2 ]
* W& K& V. v3 o& |! r. `8 u  w9 q- k: f6 X1 {

[dvd][digmon savers][01~4][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

52.69 KB, 下载次数: 25, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][01~12][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

156.23 KB, 下载次数: 14, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][01~30][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

115.66 KB, 下载次数: 12, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][26~48][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

162.3 KB, 下载次数: 16, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu + 8 + 35 + 1 原创内容

已有(32)人评论

ninaomu 发表于 2009-1-24 19:18:29 | 显示全部楼层
画质好似唔错哦,down来睇睇先,多谢晒~~~~
- z- E  ^% N+ m& j# t" H请问dvd片源共有多少集?

KO999 发表于 2009-1-24 19:23:17 | 显示全部楼层
ngyan兄会不会上传到mu
- d6 z) m) Z1 Z' M2 s, ~$ c& a希望你可以上传

183334257 发表于 2009-1-24 22:04:16 | 显示全部楼层
会唔会连载落去的?画质无得谈

jomalm 发表于 2009-1-25 01:19:29 | 显示全部楼层
多謝啊, 1600真系快手

ngyan1600 发表于 2009-1-25 02:04:13 | 显示全部楼层
我有d集數錄唔到,果d集數我會問人拎
6 T% [6 H0 X$ d5 D- ?+ L4 p片源係1~48齊哂,因為我買左香港版dvd

ninaomu 发表于 2009-1-25 04:18:30 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2009-1-25 02:04 发表   m" f* E1 N% x5 D* l% P
我有d集數錄唔到,果d集數我會問人拎* B! d+ w+ a8 n" c8 Q2 u
片源係1~48齊哂,因為我買左香港版dvd
" Q, @9 Y' D; e( N! V
实在太好了~~~
6 D) J" C' O3 o另外想问下字幕是否rip自套港版DVD的?

aubert22 发表于 2009-1-25 10:55:14 | 显示全部楼层
讲嘅同物理所一样,纯支持~

ngyan1600 发表于 2009-1-25 17:14:23 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-1-25 04:18 发表 ; H; d4 k% U3 b. y$ ~3 y* K

# M& o+ X0 I3 l1 r( o实在太好了~~~
+ O* B8 O! e7 V* z& a+ ~4 b: ^另外想问下字幕是否rip自套港版DVD的?
6 G# ]/ y5 i3 `/ f
- o$ T8 _. ]: g7 R6 [+ M
; N+ Y9 h! l7 U& s! z3 G

, b0 `* a1 T8 h$ a  E; e當然用香港版既字幕啦......網上都無外掛字幕檔

vivikan 发表于 2009-1-29 00:33:24 | 显示全部楼层
很好的片子,谢谢楼主分享精神。

ninaomu 发表于 2009-1-31 03:38:46 | 显示全部楼层
多谢更新咁多集,下载日程排到满一满。。。。。。。。

ykcheung 发表于 2009-1-31 08:27:07 | 显示全部楼层
不錯,已經好多集了.

123下一页