[粤漫动画] [dvdrip][數碼暴龍ds][更新26~48][合成版,三語]x264][mkv][ac3+mp3]

ngyan1600 发布于2009-1-24 18:24 4942 次浏览 32 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
第三十集起無中文OP,因為轉左OP2
3 g+ u2 l0 j7 b( G4 R* k' e另外第三十集有大約0.4秒會無聲,原因係,TVB有CUT野,而CUT位度岩岩好有對白,TVB都有同一樣既對白,但係TVB遲左0.4秒出,只好將DVD版既聲唔要
5 K, I1 C2 o8 g0 v. r- b3 A第二十九集,OP後有大約1分鐘係DVD配音,因為TVB CUT左CUT左既係(番長獅子獸:我再問你地一次,知唔知數碼之魂係乜!); e, j9 C6 w+ H2 ^- q( G
[片名]數碼暴龍ds0 N4 O8 F- E# w
[集數]1~30
* A- x. K1 r4 F, }1 m2 F[格式]mkv # e- W2 {+ D4 u3 r
[視頻編碼]x264
' o" `* a) a6 A$ T' ]3 O1 s[音頻]tvb配音mp3,dvd配音+日語ac3 3 z5 W" Q: }" @1 Y5 x/ e
[字幕]中文外掛
; B" A3 u: v4 P; L/ y* e, j* x1 l. X. Q: r& D2 S' l
) n7 [5 ?0 x1 m9 i& R  u  e 01.jpg 9 v! z- ~( I6 a
6 i$ q, M& E( ~; S8 i

[dvd][digmon savers][01~4][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

52.69 KB, 下载次数: 25, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][01~12][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

156.23 KB, 下载次数: 14, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][01~30][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

115.66 KB, 下载次数: 12, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[dvd][digmon savers][26~48][x264][tvbch,dvdch,jp].torrent

162.3 KB, 下载次数: 16, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

ninaomu + 8 + 35 + 1 原创内容

已有(32)人评论

ninaomu 发表于 2009-1-24 19:18:29 | 显示全部楼层
画质好似唔错哦,down来睇睇先,多谢晒~~~~
$ }7 A0 K  [: `2 Q% N请问dvd片源共有多少集?

KO999 发表于 2009-1-24 19:23:17 | 显示全部楼层
ngyan兄会不会上传到mu & P# c9 s3 h$ b, z8 b9 _
希望你可以上传

183334257 发表于 2009-1-24 22:04:16 | 显示全部楼层
会唔会连载落去的?画质无得谈

jomalm 发表于 2009-1-25 01:19:29 | 显示全部楼层
多謝啊, 1600真系快手

ngyan1600 发表于 2009-1-25 02:04:13 | 显示全部楼层
我有d集數錄唔到,果d集數我會問人拎4 b: W8 L7 S7 p5 P6 Z* Q
片源係1~48齊哂,因為我買左香港版dvd

ninaomu 发表于 2009-1-25 04:18:30 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2009-1-25 02:04 发表 & b. U; d1 e9 ]2 p0 G6 {
我有d集數錄唔到,果d集數我會問人拎$ e' G$ U0 [- A& F4 R) m9 k
片源係1~48齊哂,因為我買左香港版dvd
* E  P: h4 P3 K/ W# H
实在太好了~~~+ N9 B1 c4 k. U! i" _
另外想问下字幕是否rip自套港版DVD的?

aubert22 发表于 2009-1-25 10:55:14 | 显示全部楼层
讲嘅同物理所一样,纯支持~

ngyan1600 发表于 2009-1-25 17:14:23 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-1-25 04:18 发表
3 g# J1 U+ B1 J/ B% R  ~0 R3 M7 @& j! ~9 Q) }0 a8 w
实在太好了~~~! F% P2 c) F' X; u
另外想问下字幕是否rip自套港版DVD的?
2 [4 B# u6 `# P
0 J/ K9 G1 ~- o" p

5 A; f: J" O* W
6 h0 \% y1 m( ~7 R% i當然用香港版既字幕啦......網上都無外掛字幕檔

vivikan 发表于 2009-1-29 00:33:24 | 显示全部楼层
很好的片子,谢谢楼主分享精神。

ninaomu 发表于 2009-1-31 03:38:46 | 显示全部楼层
多谢更新咁多集,下载日程排到满一满。。。。。。。。

ykcheung 发表于 2009-1-31 08:27:07 | 显示全部楼层
不錯,已經好多集了.

1234下一页