星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AD][小为作品][2008.11.17][新魔神英雄传][粤日国][DVD][MKV][46集全]下载过期

佐為 发布于2008-11-15 11:35 20260 次浏览 234 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2008-11-15 12:45:18 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-15 12:24 发表
% Q4 L" P2 s: m0 [2 T  O) T- L. a  p7 z# x# i! X+ [) D2 }
H大叔好似Down AD好慢架。。。 - ?; o  o8 i# E' }3 G' O, v
而家我MU都有300K/S以上速度啦。。。我Down乜都唔惊啦,纳米都有成M上落。。。
  D( R/ s0 P' K+ [7 U
真系羡慕你嘅光纤线路

遗忘爱 发表于 2008-11-15 12:45:33 | 显示全部楼层
用下载软件下载噶文件名冇办法重命名
4 J* R) v& o$ E
0 T1 B/ H( _6 R- Q% F3 i) Z) |: d: G& E8 j; f都系网页格式,好晕- f/ I6 ?/ @4 I$ T  z. C  R4 ~

& v/ P* ^. g; T2 y" }/ k用保存下载又好慢~3 T. R% a+ a- b$ k6 [" z% C

/ l/ |1 `# `* c唯有装IDM吗?速度去到多少?

kluntan 发表于 2008-11-15 12:49:38 | 显示全部楼层
我直接一按保存就系用迅雷下載了~

183334257 发表于 2008-11-15 13:04:14 | 显示全部楼层
咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖

jomalm 发表于 2008-11-15 13:56:28 | 显示全部楼层
哇哇, 爲姐又發經典作品, 多謝晒。

sksson 发表于 2008-11-15 14:10:34 | 显示全部楼层
为姐合成三语噶新魔神英雄传,过来支持下先 9 k3 k. A9 I" u2 B8 J( o
硬盘无乜容量,要迟下先下~~

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:14:09 | 显示全部楼层
多谢晒为姐~~~4 \' @& w4 O/ j" Q$ l/ x

0 f1 x, s8 V6 n% M% A2 G4 ]
* S" @/ H: o2 N. O% i8 f5 fAD除咗另存为之外仲有无其他下载方式~~~
8 a# F2 Q7 I3 }7 u; ~直接保存下载速度实在“快”得惊人~~~) Y  ~; O* B. V7 K  Y) _
有时仲喺下载咗大半就断咗~~~~~无奈

GavinDX 发表于 2008-11-15 14:21:00 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-11-15 13:04 发表
% p" F, c3 z% }3 ^# h/ x2 p咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖
* ^2 H7 r( m* i8 t4 Q
咁我就真系唔知点讲好,关系大概就系咁(按出品年代来分,由旧到新)魔神英雄传2---->新魔神英雄传----->超魔神英雄传

佐為 发表于 2008-11-15 14:21:35 | 显示全部楼层
AD要用IDM下载。。。; Z% z# _& h# Q( P( E4 r. o# Q" i

' Q. J9 i  b- I. P: f软件在外面那个贴里。。。$ k& q6 N& H4 T; w+ c2 O+ S2 |
) E) L7 j# G" K, r: R+ v. a1 r
下载方法看就是了。。! |- U4 \, x2 W" c+ k# L4 ^
; b2 n* u7 g5 p$ X% i
超魔神英雄传??我有啊。。。1 ^; ^( S0 v# f$ u/ q" C- f

9 N& e- f1 E' @不过是日语版,不是DVD个只,你要要??
4 }! l/ N. J7 j4 C0 p+ O) u6 C; e
/ A" Z' E$ Y$ N6 F2 U+ Y- -我都想摱粤语版啊...
/ A$ D. `1 }: f4 \) p1 b+ g
( t1 U! V4 A5 S6 G3 q( V% b* @没就没计啦' p+ f5 j5 T8 o* U0 k5 ?/ u( U: y, v
0 ?( |2 E5 U& d
不过我都是中意前两部个D风格,后面个D风格好似怪怪地咁
' z4 c1 M! i7 u0 t2 O4 n
1 y( y" w# F7 H. g不过就故事而已,是第三部好看D。。
( P  d# T+ Z1 U
; e8 x. ]$ T( o1 k- D因为后来啊虎王同翔龙子分开佐两个人....

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:27:19 | 显示全部楼层
哦····好~~~
# l5 L3 u7 R0 q2 X, s" R6 _唔该晒~~~' |! |6 R- G( t! R" z, I2 D
搵个绿色版试试·····; O& ^  x/ {$ i# i% F; {
唔多钟意装噉多下载软件落部脑喥~~~

GavinDX 发表于 2008-11-15 14:28:02 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-11-15 14:21 发表
( h, X6 y! Z4 R) U- rAD要用IDM下载。。。
( E) X  D- Z" A8 s& `: E  t! q. l/ Y; H2 {# B$ a( ?4 ~4 w% H
软件在外面那个贴里。。。/ i5 j5 z$ Q9 m" I1 j' }( i7 z

]. S, Z8 Y+ j4 ]0 c4 K下载方法看就是了。。
/ \) P, ^) v: ?. Z; u
8 f, I) N; z2 D  z5 ^超魔神英雄传??我有啊。。。0 E9 z4 q/ s+ k& v

/ X1 o, e3 y8 o# E  {) x0 I7 k不过是日语版,不是DVD个只,你要要??/ g, G& |7 a2 a

( v7 {3 R8 i7 [- -我都想摱粤语版啊...  q& R4 A1 J3 l. j

4 I) s! ?4 I/ x8 N没就没计啦! Z+ ?! y2 c  s& `# W5 k  n

5 a2 a* {/ b5 c, D不过我都是中 ...
& j0 q3 a2 \2 d' i; h5 c5 u$ v) R3 \0 `
印象中其中一代把剑变到型,唔知道系米第三代,隔左太多年啦,早已经唔记得清楚,咁你嘅超魔神英雄传大唔大架?我见你发亲D野都超大,我硬盘已经冇乜空间咯,如果有粤语版就好咯,点解会冇人录制架,真系谂唔明。。。。。。。。。。

Laputa81 发表于 2008-11-15 14:30:33 | 显示全部楼层
原帖由 183334257 于 2008-11-15 13:04 发表
7 ?+ o- u  S& G" m& z; G3 i* N9 z3 A1 i咁魔神英雄传2又同超魔神英雄传,新魔神英雄传有咩关系咖
% p9 @$ G9 H7 b

7 Y7 u! b8 m3 U! G/ z9 G3 F
# `- N8 S- F# m# ~5 L1 R0 A" a: l魔神英雄传II咪即喺新魔神英雄传囉~~~
; ?0 }$ `1 U9 h  c1 I6 Y
  g1 ^- m7 H# l超魔神英雄传喺第3辑·····
- f* d: x! r6 A. I+ H- x
* ~. n8 K$ a* z0 M# C4 Y- Z. {5 q- _魔神英雄传系列就得3辑~~~$ p3 d( L" Z) m+ K* q7 ~; V

, G# B. Y* W' g, p! d感觉上超魔神英雄传画风变咗~~~2 ?0 p5 b( v8 c% }, e& j
- k# m. T# H0 K
啲人物好似吹气公仔噉~~~唔多钟意