[转贴][TVB剧集台][仙剑奇侠传][胡歌 刘亦菲][34集全][TVB粤语中字][HDTV-RMVB]

zhi 发布于2008-5-28 18:43 10916 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
helio 发表于 2008-6-7 13:41:00 | 显示全部楼层
好像5错 下黎体下先
zhi 发表于 2008-6-22 21:52:06 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-6-6 21:40 发表
0 q( H) F9 y3 q1 @( U1 C8 r ,我来支持啊...想当初搵粤语版搵到头痛都搵唔到...楼主你系得咖

/ V9 d8 f3 p4 J+ \" S7 H. @) f1 W
9 S! F# ?* f% b7 i" V! |您太客气啦!- R8 S6 z1 R' ?6 @% D6 F

% {6 z: n) A# L" w7 w% k都多谢支持, 其实HDZone.org都几出名啦, 都唔係好难揾啫。
andy01160 发表于 2008-6-22 23:04:16 | 显示全部楼层
謝樓主分享
曼联迷 发表于 2008-6-30 10:15:53 | 显示全部楼层
刘亦菲好靚女啊!好清纯啊!
517760107 发表于 2008-7-3 12:56:30 | 显示全部楼层
原帖由 zhi 于 2008-5-29 15:04 发表 3 K7 E7 R0 r. z* y8 }8 B
. G# h; T* W# x0 V2 A9 {
+ i' V' e9 }9 ^' O) h7 W
天下没有免费午餐D, 兄弟!3 X  O5 `+ P/ y2 d; v

- S. U2 `! B2 D% J我本来都有200几星梦, 唔知点解最近down咗几集什么龙珠GT TVB粤语版就即刻变咗穷人!
: c, R3 o3 C7 e: ]
2 r2 J6 ?1 q. ?- f怪就怪自己冇睇清楚就下载啦。果条友收得劲贵!

8 k) n& e( [5 T, V5 `6 A* \ 哋死....你都收费拉..
sth007 发表于 2008-7-3 18:53:21 | 显示全部楼层
要钱的...........
sth007 发表于 2008-7-5 09:57:20 | 显示全部楼层
好东西~~加油多发一点~~~
sth007 发表于 2008-7-5 19:08:58 | 显示全部楼层
点解我买左下吾到架?
pa_su 发表于 2008-7-6 05:23:56 | 显示全部楼层
不是原配人物配音还好看吗??
huining 发表于 2008-7-6 11:16:52 | 显示全部楼层

Reply

第一次看見這么貴的帖,樓主真狠!沒想到這個也有配音,我看過普通話原版的,不曉得趙靈兒講白話好聽否……
copoeira 发表于 2008-7-9 00:49:46 | 显示全部楼层
怪怪地咯,配音的话
nintendo 发表于 2008-7-9 05:44:38 | 显示全部楼层
喱套应该会唔错······啩~~~