[版务建议] [求助] 版主进...

zhi 发布于2010-5-21 19:27 3450 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(27)人评论

Ling1988 发表于 2010-5-21 19:37:20 | 显示全部楼层
回复 1# zhi
" ?( Z+ s' E' [* g+ k1 \4 n6 D
+ Q7 Q$ p- q. V# j: ~7 A. h+ `7 W, c6 W. v+ a) i( P4 [7 S7 l0 ]
    是暂停一下!因为“粤漫社域名再次变更”,详情以下:http://www.dreamxt.com/bbs/thread-69503-1-1.html
7 N$ p( Y# Q9 e! q# `6 Q1 ^1 u, K3 L! O* t
  L8 m% Y1 ?0 K: _6 p/ M. Q
( `8 M0 l5 J7 Z1 ~# ^* i' _

kevinchan 发表于 2010-5-21 20:58:23 | 显示全部楼层
你用点券兑换咪得囖,使乜打工咁辛苦啵!你估我咩,日日水来水去先得几万星梦

Kiver 发表于 2010-5-21 21:25:40 | 显示全部楼层
你用点券兑换咪得囖,使乜打工咁辛苦啵!你估我咩,日日水来水去先得几万星梦; @* ^$ A5 v& \: k& o
kevinchan 发表于 2010-5-21 20:58
1 t9 F# M9 @$ N: ?" E
$ C" N) \0 ]4 Y7 c0 Q9 F
9 j9 k/ C% I  u
    你D星梦本来就没有作为的了~

kevinchan 发表于 2010-5-21 21:30:22 | 显示全部楼层
你D星梦本来就没有作为的了~/ B" o: Y4 h1 k0 A5 `0 H
Kiver 发表于 2010-5-21 21:25
K社,发工资啊

tandong 发表于 2010-5-22 00:01:47 | 显示全部楼层
K社,发工资啊
5 `; P+ N$ s, p9 ]: _1 kkevinchan 发表于 2010-5-21 21:30

0 P: J' T3 t2 F# p4 i" }  I7 G9 D8 y% S# Z
$ s! T' U1 @8 Q- L6 w' o7 {
    对K社强烈要求,对雀仔强烈支持!话说,有欠我地过W工资了,再无得发,侯正K社违规时狂咬,群咬!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 00:06:58 | 显示全部楼层
对K社强烈要求,对雀仔强烈支持!话说,有欠我地过W工资了,再无得发,侯正K社违规时狂咬,群咬! ...
& c8 q. p2 e# ^4 P: [( ~& K7 Ttandong 发表于 2010-5-22 00:01
不过当我哋咬嘅时候,K社又会“只手遮天”

tandong 发表于 2010-5-22 00:27:16 | 显示全部楼层
不过当我哋咬嘅时候,K社又会“只手遮天”7 I; N. Q$ r+ i& O
kevinchan 发表于 2010-5-22 00:06
2 x: Y* i; }6 u1 b" P
3 ]8 L: O! K. E' I
- L% O3 E: K2 g9 g1 J
    群情凶涌,距都怕架!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 00:45:17 | 显示全部楼层
群情凶涌,距都怕架!!
+ T9 i, w7 I% Q- Htandong 发表于 2010-5-22 00:27
大家一齐等机会啦,实有嘅

zhi 发表于 2010-5-22 01:08:51 | 显示全部楼层
% D# l% a' {8 {& E/ d: x. w
你用点券兑换咪得囖,使乜打工咁辛苦啵!你估我咩,日日水来水去先得几万星梦
. [0 R6 [3 Z) x6 u: t: s1 ?' Akevinchan 发表于 2010-5-21 20:58

5 B4 P8 j5 @3 b; T
" U6 L% {; B7 d* T$ f8 L* E% U3 X. [$ v4 n; t2 Q+ q
    因为本人比较孤寒,非万不得已的情况下,一般不会用点券,多谢关注!唔讲咁多,我仲要赶住做万元户!加埋银行存的定期4,5千蚊,假以时日就成为万元户啦。

kevinchan 发表于 2010-5-22 01:13:17 | 显示全部楼层
因为本人比较孤寒,绝非万不得已的情况下,一般不会用点券,多谢关注!我要赶住做万元户! ...
0 w/ x% P2 b& V# w* a2 Tzhi 发表于 2010-5-22 01:08
讲句难听啲,点券可能係你有生之年都未必用得晒,所以你唔使咁悭啩?2 _, ^5 H4 }' S; L! z4 Y8 I5 A' u
PS:我好想知道点解你咁想做万元户嘅?

zhi 发表于 2010-5-22 01:18:05 | 显示全部楼层
本帖最后由 zhi 于 2010-5-22 01:23 编辑 9 ]7 t" J/ v) X/ F4 M; U! r$ S
讲句难听啲,点券可能係你有生之年都未必用得晒,所以你唔使咁悭啩?: G& `* a8 c( }2 Z* m  i
PS:我好想知道点解你咁想做万元户嘅 ...: ^" V: ~7 h7 I$ D
kevinchan 发表于 2010-5-22 01:13
% P" h1 _+ P, y: ]$ b( G! z

4 b# G/ S# r2 r5 }* k% E5 J$ k: p0 S$ w9 m' F5 D( H) i/ i
    冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心。

123下一页