[版规指引] 粤漫社招贤纳士(招募版主)申请要求及申请专帖

Kiver 发布于2007-1-22 00:18 55718 次浏览 222 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2009-1-11 11:02:19 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 10:44 发表 $ K, S; l) X2 i$ U9 O
" Q% k7 x: M8 B- U9 g6 I+ V  Z  n
呃.....形象工程啊~呃.....得了,等我谂下~
: J3 H* o6 v- C& l4 e2 m
. ^$ _6 ?: `; R* D& j+ a% c
谂到未啊?

aubert22 发表于 2009-1-11 19:46:21 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-11 11:02 发表
; a, c+ L& D. O% z+ W8 t; Z+ q4 v
0 R: _  a6 K4 y8 t6 w8 V6 h
1 p) s# U0 \7 \8 ^# @" k& k谂到未啊?

. t! M9 r7 \4 m! T今日出左去啊中午到下午~呢句得得啊"你的眼睛就像明月,一只是初一,一只是十五~"~

Kiver 发表于 2009-1-11 22:05:13 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 19:46 发表 6 K2 x# A! v/ Y1 Q2 w5 ^8 Y4 E  T

. |0 ~: P" g' G  z2 }今日出左去啊中午到下午~呢句得得啊"你的眼睛就像明月,一只是初一,一只是十五~"~
% O3 @" h' }2 \* [& S) [
7 }5 H. E2 Y2 _1 P/ K
有何解作呢??

kalaso 发表于 2009-1-11 22:11:45 | 显示全部楼层
走左只水猫入黎
* a. U$ y2 E- M: L. c0 D" A9 CMS同水神同乡

kalaso 发表于 2009-1-11 22:14:53 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 19:46 发表 * G5 z/ v# A- p! r' n0 e
- H7 L7 a1 E; l" Z0 z; f7 ~
今日出左去啊中午到下午~呢句得得啊"你的眼睛就像明月,一只是初一,一只是十五~"~

* x  m/ I# A2 e8 v
. O; s! S$ l1 k  Q' d都几骑呢下啵

aubert22 发表于 2009-1-11 22:37:08 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-11 22:05 发表
' L) H& c/ i9 T; p+ r1 h
& ~7 w! @; e9 k! p" {! S4 N9 t  V$ j$ o6 I: h2 i/ B, z/ U
有何解作呢??
* v! G7 g/ {* l, N
咁都唔明??不是吧~即系话"你"双眼又圆又靓咯~

aubert22 发表于 2009-1-11 22:39:04 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2009-1-11 22:11 发表
3 q- m  V9 J8 f; J走左只水猫入黎
1 w- G; M( f: i% XMS同水神同乡

; b4 d  R( ?) }/ h, N81系番禺嘅??4 z3 _' y% H0 o* w9 ?9 K" f* a" F
我入黎系想同kalaso多D接触啊嘛

aubert22 发表于 2009-1-11 22:40:14 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2009-1-11 22:14 发表
; O/ Q# r# ^( _* D4 w7 w+ g
0 j) x/ o) u  v% b/ N* s, j4 X% R) b% x% L4 }
都几骑呢下啵
% `7 E1 O0 ?  v! K5 D: t
不是吧,竟然用骑呢黎形容啊~你系女嘅,应该感受到句中真谛嘎~

kalaso 发表于 2009-1-11 22:42:06 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 22:37 发表
/ L) g3 q  L3 u, T0 J! W4 x8 N4 I4 m3 E# k1 H' r
咁都唔明??不是吧~即系话"你"双眼又圆又靓咯~
& q( S' f) |0 J1 l* P! f
$ l0 P' r4 f% N+ s# ?! M& ?
只大只细

kalaso 发表于 2009-1-11 22:42:50 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-11 22:39 发表
- d4 f& f) a; r: g, C8 _8 g3 M5 W
81系番禺嘅??0 d/ A6 z% Y; @" H- D4 x$ E* D
我入黎系想同kalaso多D接触啊嘛
2 w* B, X9 M; Z4 U
$ D+ `# D$ F  t3 ~- d4 X
你地都系出自水乡

aubert22 发表于 2009-1-11 23:26:48 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2009-1-11 22:42 发表
7 e& f: N7 E. |  m3 F
4 S( n9 @$ d# C/ A: r, ~3 h( K9 y2 q
只大只细

! L# y$ t$ w# f. u) X哈哈哈,kalaso错啦,初一十五月亮都系最圆最大嘎~点会只眼大只眼细呢~

aubert22 发表于 2009-1-11 23:27:22 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2009-1-11 22:42 发表 7 Y, \5 q" y: H2 G% W. d

8 _: U8 Q- g# V$ E+ p7 k
# g, h& V) w$ C. |你地都系出自水乡
% @2 K- e0 X: \* c
哦??系??咁区边度嘎?顺德?