【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27003 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
PTK 发表于 2010-5-27 00:06:21 | 显示全部楼层
你指的是錄影帶質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 你是否用錄影帶轉DVD或VCD時播唔到?, x$ X& d% s$ ^% j1 {. |1 \
alam 发表于 2010-5-25 00:20
" }" Z1 y' N2 f

( b" [( U! R# S) Y' Q+ |0 q& A! B' U; ~) W* J8 G# W" X
    頭三集的vcd只能看到檔名, 讀不到內容.

alam 发表于 2010-5-27 00:35:48 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-27 00:38 编辑 0 g- `2 U; \# z& b# Z& h8 V) ?3 A
頭三集的vcd只能看到檔名, 讀不到內容.( X9 R8 y* A3 S1 l* ]
PTK 发表于 2010-5-27 00:06
0 {5 V! D. x0 e% t0 I5 F
$ |7 }6 [7 [5 n. w: `
可否再錄頭三集到另一集新的vcd?
/ R7 e6 B) c8 I4 J, h, _   
% i7 x% V# ?! a- A% L你用的錄影機是否一個放錄影帶, 一個放集vcd落去的, 然後一邊放錄影帶, vcd就錄到了, 你是否肯定你錄的是vcd, 唔係dvd?  我有部機, 錄完dvd後到電腦播是見唔到檔案, 如果你是錄製DVD的, 錄到差不多, 最後要封磔, 即是要找個選擇finalize.... DON'T initialize, 如果唔係會刪除全部的, 你還有沒有錄影帶在手上, 你希望上什麼給我們?  你是否在香港, 邊區?  (可pm我的), 看看可否幫你轉dvd?

qknc 发表于 2010-5-27 01:47:34 | 显示全部楼层
偶也飘来支持个

迪格斯 发表于 2010-5-27 09:48:25 | 显示全部楼层
唔知日後有沒有人會合成:  N3 z+ p) H' b
《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:
  U3 ]  x# z$ V2 S+ v) g% @# k
- f9 k0 A9 {" K) |  ...' H2 \# C1 N# \$ M2 `: H
alam 发表于 2010-5-26 14:39

( ^$ O; }9 n' o  t9 L顺便问下上面的地址系米翡翠台的粤语?如果系有线的就唔使喇,因为好耐之前就做了合成。。。。

alam 发表于 2010-5-27 11:28:19 | 显示全部楼层
% A4 X( _. D2 A2 H( s9 [9 d% c% q- _0 j' Z# _
近日和Venus 在jsharer 找到一些资源, 希望大家都有興趣:
$ A2 C- |7 n% h1 l0 E6 Ghttp://tora.to/blog/403616.htm
0 P* }8 i. E& Vhttp://tora.to/blog/403619.htm" }  @8 T" v+ B- q, T
http://tora.to/blog/400475.htm

kevinchan 发表于 2010-5-27 13:19:04 | 显示全部楼层
近日和Venus 在jsharer 找到一些资源, 希望大家都有興趣:( g6 F( v  Q" E6 S. r
alam 发表于 2010-5-27 11:28
Venus好多好音乐资源的
3 R0 X7 P+ N; C0 f2 O# i' b0 S$ VPS:顺便更新EP03

天使之风 发表于 2010-5-27 18:01:00 | 显示全部楼层
{:5_326:}衰雀,我黎催片的,哈哈哈~~~

alam 发表于 2010-5-27 19:29:20 | 显示全部楼层
唔係話過唔可以催片的嗎?雖然我都想快!  但樓主會好辛苦的!

alam 发表于 2010-5-27 19:30:04 | 显示全部楼层
Venus好多好音乐资源的
) M# f% ?4 s9 \/ G0 _! ^4 ePS:顺便更新EP039 v& S8 Y# x6 k( {1 X  ?8 K/ b
kevinchan 发表于 2010-5-27 13:19
) ?$ Q1 ?9 w; A5 O2 M
/ s3 O: G7 K+ l. r, w# I1 m" X. i
6 [: I1 m9 I! [( T5 W
    多謝你!

天使之风 发表于 2010-5-27 19:39:13 | 显示全部楼层
唔係話過唔可以催片的嗎?雖然我都想快!  但樓主會好辛苦的!# h6 z0 ~6 b5 t1 J( r
alam 发表于 2010-5-27 19:29
! F  r* V# ]4 Y  c. j% y
! ]) C+ E4 O  j3 J+ K# M
( Z+ a) u2 ^& u1 @1 R
    {:5_334:} 系唔可以催片啊。。。净系得我可以催只衰雀芝麻~~~

alam 发表于 2010-5-27 19:46:47 | 显示全部楼层
莫非你是他的女朋友, 但沒有可能, 你是男, 你莫非知道雀的真正身份, 好好朋友呀?

天使之风 发表于 2010-5-27 19:49:38 | 显示全部楼层
莫非你是他的女朋友, 但沒有可能, 你是男, 你莫非知道雀的真正身份, 好好朋友呀?
: t+ x8 W- J6 D4 s  p* }& Zalam 发表于 2010-5-27 19:46
; F0 G! J0 ]* O) d3 ~

* o; Q* Y4 i4 M: n# H
% n, Y' u3 w% j( H    {:5_330:} 唔系喔。。我同只衰雀唔识喔~~~