【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26942 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-5-24 16:52:35 | 显示全部楼层
衰雀又开坑啦~~循例顶一下先~~

venuschen 发表于 2010-5-24 18:52:02 | 显示全部楼层
非常感激!kevin兄辛苦啦!

hikaruyin 发表于 2010-5-24 19:41:43 | 显示全部楼层
百忙中抽空浦一浦頭先

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22:29 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……* _- L* _2 l8 E

! n. I7 _& `$ N" x- L4 @0 b  Q5 iPS:衰雀,《再造人卡新》的试看版又几时放了……

alam 发表于 2010-5-24 20:47:10 | 显示全部楼层
  _2 F( m: U' k7 i; C8 S3 v8 r
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……7 K; v  v0 F1 h2 B6 A

$ l! a5 ]# N1 TPS:衰雀,《再造人卡 ...6 K: Z$ |8 d! u9 H9 O
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22
4 k. z  W5 w" O9 _  C

2 [: V7 V: h+ W' j* O  m6 ^# H. R0 r; ?) L' _2 f9 \
    《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成這部魔法之星爱美, 可否給他一些時間吧!

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04:27 | 显示全部楼层
《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成 ...* I: ]6 _7 h9 S: K
alam 发表于 2010-5-24 20:47
( w( K' K1 u( z) D0 F* f3 M
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
$ j) z% |2 j5 Q  r无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就得了,甘大把……

alam 发表于 2010-5-24 21:42:12 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~9 o) a/ n" w- n1 b
无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...
; h2 n5 G$ U7 I& e1 |" Tmcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04

. b3 R/ w# o  t5 O/ j9 K% ^! |8 n% w# E
, C6 ~6 |  z" d& y/ G- A% s- {' H
    只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:47:21 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……2 ^$ |3 T6 ~/ W8 K

) w! g9 R& u; {( UPS:衰雀,《再造人卡 ...
7 d" M3 G6 J$ P9 @  V; f/ y' emcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其实仲有一部噶,哈哈,不过唔讲啦,讲太多都无用

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:48:45 | 显示全部楼层
只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!4 g" t9 n6 D, A. b( H& o
alam 发表于 2010-5-24 21:42
我一早就打算合《再造人卡新》,不过一直到今天都懒得合,所以你哋未有机会睇到,呵呵

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:50:26 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~$ Q1 P, {5 n- g+ r* T; p6 N& Q8 g
无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...
( t3 T! I1 l6 }2 Q& D& rmcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题

aubert22 发表于 2010-5-24 22:20:46 | 显示全部楼层
嗯,上传图片了,畀啲意见& M% y, H/ v9 X- L- K6 Q
kevinchan 发表于 2010-5-24 15:03

- Q( j8 q* s' [3 F
9 r2 P8 q  F2 G. A3 A( `" V
& k2 M3 |% _; H% u/ i& {1 I    意见嘛~嗯~如果我有爱嘅话觉得足够了~呢套嘢记得有过少少~以前~

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38:30 | 显示全部楼层
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其 ...) H4 Y9 U' j# Z  ]1 T$ o) J5 q
kevinchan 发表于 2010-5-24 21:47
5 q& S* P9 R8 W+ U" m. {9 g

& n/ b0 u5 C! m3 ^& F- Q, w唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??
2 L" v& X9 l7 G* B* r! J) {
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题
/ `% u' \& P; ?# Dkevinchan 发表于 2010-5-24 21:50

7 U  l  _4 y. n: N7 H; J当然最好系完整一集了!第一集试看版!