【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27169 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kental 发表于 2010-5-24 23:02:21 | 显示全部楼层
神龙见首不见尾是H兄的习惯嘛!虽然支持雀街你自压,不过我对呢部片无麦兴趣;所以纯支持

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:14:54 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??  e  K7 [9 D0 I0 w: g
. Y* H* Z! U1 C1 ^mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38
你记错咗,係全职猎人先啱,哈哈

PTK 发表于 2010-5-24 23:24:53 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:50:07 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.0 \$ f3 b+ I7 n2 ~6 c3 _
PTK 发表于 2010-5-24 23:24
希望你问题早日解决,多谢PTK来支持

netasa 发表于 2010-5-25 00:07:47 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.( m" ]6 f, o' G$ c' X2 p+ Y' `
* t( @7 H$ p4 j$ B6 B& x" a7 L: L

2 R8 r! S/ @, b7 y% t2 X. M1 L, n' Q! T# g3 R, R/ ^1 p
    新機講唔出 舊機反而得? 咁怪嘅?  你唔係用硬盤播放器或者DVD機嚟睇掛。 如果係電腦嘅話安個綜合播放SOFTWARE啦。

alam 发表于 2010-5-25 00:08:55 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??
! X8 }  T7 [3 x& P, X1 o, I8 w, }6 r  w8 {% f) ?
当然最好系完整一集 ...4 Y3 d/ J' [  R2 I( J4 R
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38

0 `8 t1 P! q; A; a4 b5 g) Y- t  ]2 b+ P% S7 e! ^1 i" p
想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq,
% W) p+ t1 q) L! K你會唔會好似分享千年女王一樣, 分享出來?      http://bbs.2dgal.com/read.php?tid=151962&fpage=37&toread=&page=1$ o' ~1 D/ L! ?
之前happyh2h 介紹個網頁有, 但只有幾集.; x! j$ j/ h7 K' z
   http://for.mcanime.net/descarga_directa/anime/detalle/mu_galaxy_express_999_007113/31988

kevinchan 发表于 2010-5-25 00:18:27 | 显示全部楼层
想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq, , H+ c/ V( q, c/ C
你會唔會好似 ...8 A; H! C$ c; Y. X- D
alam 发表于 2010-5-25 00:08
如果银河铁路999有粤语版就好了

alam 发表于 2010-5-25 00:20:22 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.3 T, F$ t" W' g; u0 {2 L. `
& Y+ m2 w+ z, _
) H. X$ P5 U. V

3 v5 l) e# d+ N, \    你指的是錄影帶質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 你是否用錄影帶轉DVD或VCD時播唔到?

alam 发表于 2010-5-25 00:24:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-25 00:39 编辑 " R/ G* Y0 j7 h% w8 [* J# W
如果银河铁路999有粤语版就好了/ e* l7 o& Z( g
kevinchan 发表于 2010-5-25 00:18

0 r- a( q( v# Z6 p$ \3 L
" k. r5 Q* m) D# Q
+ m8 t6 M$ [, L  k7 ], N* g/ m    有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?

leafir 发表于 2010-5-25 00:44:47 | 显示全部楼层
这个不错,支持下,有清晰版的,就看看啦,多谢先

kevinchan 发表于 2010-5-25 01:04:34 | 显示全部楼层
有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?
7 }& X$ h7 q1 t  e: S- b" V6 ?alam 发表于 2010-5-25 00:24
我唔清楚!我之前听朋友说呢部动画好好睇,所以想睇下!

漫步雲端 发表于 2010-5-25 01:26:36 | 显示全部楼层
点解压过之后嘅片啲色彩反而仲比原盘好?