[生活写实] 伪娘!!有图有真相!!

lovepx 发布于2010-7-24 17:14 5729 次浏览 87 位用户参与讨论     [复制分享主题]
waisai 发表于 2010-7-27 01:42:31 | 显示全部楼层
應該將男仔啊個樣貼出來對比一下啊!

cuterinoa 发表于 2010-7-27 00:02:22 | 显示全部楼层
打包咧??
3 p4 i1 g) [: C1 J' e3 Ilovepx 发表于 27-7-2010 00:00
) _* u( Q3 c" I' }) o
$ ]: K1 D4 @3 S4 k0 j- o
我屋企楼下姐... 唔洗打包...
) Z8 ~% Z, H8 f9 K; Z我只去楼下饮茶姐....

lovepx 发表于 2010-7-27 00:00:21 | 显示全部楼层
我返来来, b$ q2 O3 ]' C& D
cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47
0 V$ X! T9 D# W. k+ ]( s
4 ~/ \7 ?! i# b& D; l6 k
' q( g& z* e6 t' u
    打包咧??

cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47:45 | 显示全部楼层
依家饮茶??
; b5 s3 g& D5 W( X( M  t5 Olovepx 发表于 26-7-2010 22:12

7 j; H: _) _6 O( Y' M2 H
/ [8 I% R2 J( p/ [" J我返来来

lovepx 发表于 2010-7-26 22:12:15 | 显示全部楼层
我唔会想佐人妖啦 ...
8 L5 w% F5 F( N4 x/ M! h要我想做人妖不如我去做尼姑
( J$ Z8 x2 K. a, N; I
9 f3 m7 ^0 y7 r3 Y) OPS: 同朋友出街饮茶先....3 J+ \% ^  y( f' m: s% A8 S, {
cuterinoa 发表于 2010-7-26 22:09

5 C; N- h! ^+ I# }. I. [  L7 L& {8 V0 |! e" o: z0 B0 B, Y
7 x7 c$ f9 }* M3 l
    依家饮茶??

cuterinoa 发表于 2010-7-26 22:09:26 | 显示全部楼层
你5会咁谂5开啩7 d7 e5 _! v: L0 \: y: y) r
lovepx 发表于 26-7-2010 22:01

9 z) C- I8 s" |5 q, B5 ?# W3 h$ x: d: n! E6 A
我唔会想佐人妖啦 ...
4 M  M; X7 p) G" }& K要我想做人妖不如我去做尼姑 9 C( w4 n9 ~6 R6 f
+ N4 O1 t( h2 G1 `+ }- C# b8 b
PS: 同朋友出街饮茶先....

lovepx 发表于 2010-7-26 22:01:21 | 显示全部楼层
雀雀少讲佐一个 ... 都大有可能 会变成 人妖7 k( M6 s2 l  U. [8 a/ {
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:53
+ X$ o) T/ j+ Z' E% q# x6 A- C, F
' z3 q9 s! x) E  G; E! X# R- ]$ m
- X, ?- K( z; n- M" o3 C
    你5会咁谂5开啩

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:53:18 | 显示全部楼层
雀雀少讲佐一个 ... 都大有可能 会变成 人妖

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:45:22 | 显示全部楼层
个世界迟早乱晒龙,女扮男,男扮女

lovepx 发表于 2010-7-26 21:08:58 | 显示全部楼层
还未吖,我最先系係百度论坛上面睇到DI。果度D人话系男人。后黎当我睇到佢只脚果阵,心下一凉。。 ...
; K3 M& j8 \3 A- A8 r" n: Ieegbook 发表于 2010-7-26 20:34

% t( k: k" a, h" u" n
8 f7 e- ]  q, k2 S; q. B! O" c( c; B+ B' o" B( N8 E
    我都搵5到

eegbook 发表于 2010-7-26 20:34:36 | 显示全部楼层
呵呵~有冇稳到男嘅对比图??
/ n9 ~$ @" o5 z( Zlovepx 发表于 2010-7-26 20:30

8 n! X& ]( W$ N8 [) j! i/ w- Y7 B

2 }) w% A9 `- d. ^# E    还未吖,我最先系係百度论坛上面睇到DI。果度D人话系男人。后黎当我睇到佢只脚果阵,心下一凉。。真系男仔黎哦?!

lovepx 发表于 2010-7-26 20:30:35 | 显示全部楼层
呢个靓仔都惨得我惨情。唉,以后真系要带眼识人。唔系,系带眼目及图至真。/ D/ h3 x& E5 c8 k/ d# J
好采无同人赌咋,咪之输到仆街 ...7 q, f) w! a" T, Z0 a+ C* W( J4 d
eegbook 发表于 2010-7-26 02:19

+ k* d6 v- C0 G& \+ o! u( N
! f1 O" n% e" \  G4 z& ~  P" y& l( d3 F9 _4 G- }
    呵呵~有冇稳到男嘅对比图??